Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Ιουν-2018 15:55

  ΝΔ: Η κα Γεροβασίλη ας πάψει, επιτέλους, να κάνει το μαύρο άσπρο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  ΝΔ: Η κα Γεροβασίλη ας πάψει, επιτέλους, να κάνει το μαύρο άσπρο

  Να σταματήσει να παρουσιάζει ως αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης "μια συγκαλυμμένη επιχείρηση άλωσης της από κομματικά στελέχη" καλεί την υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς.

  Την καλεί επίσης να απαντήσει "ποιοι είναι οι τέσσερις υπουργοί που έχουν στα γραφεία τους τα αντίγραφα των στοιχείων από τους φακέλους των υποψηφίων Γραμματέων".

  Αναλυτικά, ο κ. Γεωργαντάς αναφέρει τα εξής:
  "Η κ. Γεροβασίλη, αντί να εκδίδει ανακοινώσεις που πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, ας κάνει κάτι πολύ πιο απλό. Ας απαντήσει, επιτέλους, όπως υποχρεούται, στις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις μας για τη διαδικασία επιλογής διοικητικών και τομεακών γραμματέων.

  Ας ανασύρει από το συρτάρι της τα έγγραφα του ΑΣΕΠ, που έχουν αποσταλεί σε αυτήν από τις 23-4-2018 στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τα οποία αποδεικνύουν την έκταση της κυβερνητικής προσπάθειας χειραγώγησης της ανεξάρτητης αρχής.

  Ας μας απαντήσει επίσης ποιοι είναι οι τέσσερις Υπουργοί που έχουν στα γραφεία τους τα αντίγραφα των στοιχείων από  τους φακέλους των υποψηφίων Γραμματέων.

  Μετά ας απολογηθεί στους εκατοντάδες υποψηφίους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τόσο για τον εμπαιγμό τους όσο και γιατί τα προσωπικά τους στοιχεία και προσόντα βρέθηκαν  παράνομα στα χέρια τρίτων.

  Και ας πάψει, επιτέλους, να κάνει το μαύρο άσπρο, παρουσιάζοντας ως αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης μια συγκαλυμμένη επιχείρηση άλωσής της από κομματικά στελέχη".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων