Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 12-Οκτ-2017 19:46

  Γ. Τσιρώνης: Περήφανος για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου...!

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Γ. Τσιρώνης: Περήφανος για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου...!

  Ιδιαίτερα υπερήφανος "που πέρασε από την σημερινή Βουλή κι από την δική μας κυβέρνηση το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου" δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης.

  Ο κ. Τσιρώνης πέραν του ότι φάνηκε να μην ξέρει τι είναι το νομοσχέδιο που ψήφισε μόλις προχθές -αφού με το νομοσχέδιο δεν αλλάζει κανείς φύλο, αλλά απλοποιούνται νομικά οι διαδικασίες για την αλλαγή ταυτότητας φύλου- απάντησε σε όσους επικρίνουν την κυβέρνηση ότι κατάφερε να περάσει το επίμαχο νομοσχέδιο μόνο με 148 βουλευτές και κατηγορούν την κυβέρνηση για έλλειψη συνοχής.

  "Εγώ να θυμίσω ότι το καταψήφισαν μόνο 124 βουλευτές το άρθρο 3, άρα πέρασε 148-124. Άρα, ούτε η αντιπολίτευση έχει επαρκή συνοχή, αλλά αυτό που εσείς ονομάζετε πιθανά πολιτικό πρόβλημα, για εμένα είναι πολιτική νίκη" τόνισε ο κ. Τσιρώνης, ο οποίος είναι ο ένας εκ των δύο Οικολόγων-Πράσινων που  ενσωματώθηκαν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

  "Χαίρομαι πάρα πολύ που Βουλευτές της Αντιπολίτευσης ψήφισαν το νομοσχέδιο και μόνο 124 το καταψήφισαν και σέβομαι απόλυτα Βουλευτές της Συμπολίτευσης που ένιωσαν την ανάγκη να φύγουν ή να το καταψηφίσουν. Και γιατί το λέω αυτό; Επιτέλους θα έχουμε και μια δημοκρατία με πολιτικό πολιτισμό και στον πολιτικό πολιτισμό υπάρχουν χώρες σήμερα στην Ευρώπη που κυβερνώνται με κυβερνήσεις μειοψηφίας. Εμείς είμαστε Κυβέρνηση απόλυτης πλειοψηφίας. Και το να έρχεται ένας νόμος και οι Βουλευτές να ψηφίζουν κατά συνείδηση, για εμένα είναι νίκη και γι’ αυτό πήρα τον λόγο γι’ αυτό το θέμα", είπε.

  Μ. Νταλιάνη 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ