"Ο κ. Τσίπρας κάνει μία τελευταία εκδρομή σ' ένα μέρος που δεν πήγαινε φυσιολογικά στο πλαίσιο της πρωθυπουργίας του, την Κούβα, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί με ηγέτες που έχουν τις ίδιες απόψεις", δήλωσε ο Γιάννος Γραμματίδης, πρόεδρος του κόμματος "Νέα Πορεία, Νέα Ελλάδα" και Επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρ/σ " FOCUS 103,6", ο κ. Γραμματίδης πρόσθεσε πως "Αν αυτό το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι εισήχθη τυπογραφικό χαρτί για εκλογικούς καταλόγους, είναι πληροφορία, που έμαθα χθες, δεν μπορώ να πω για ποια εταιρία πρόκειται, καθώς και με την εκλογολογία, αφού οι δανειστές στύλωσαν τα πόδια, φαίνεται πως ετοιμάζει φυγή ο κ. Τσίπρας, γιατί έρχονται ακόμη πιο σκληρά μέτρα."

Παράλληλα επεσήμανε πως: "Σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση και επιστροφής στην ανάπτυξη, υπάρχει. Το πρόβλημα είναι ποιος θα το εφαρμόσει, δεν βλέπω να υπάρχει το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό."

Σχετικά τέλος με τους χαρακτηρισμούς, που χρησιμοποίησε ο κ. Ζουράρις, αναφερόμενος σε όσους αποκαλούν "δικτάτορα" τον Φιντέλ Κάστρο και κατέληξε:

"Ο Ζουράρις είναι ένας γραφικός τύπος, που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στο χώρο της Παιδείας. Δεν είναι προς τιμήν της πολιτείας και της κοινωνίας, το ότι ένας γραφικός κρατάει στα χέρια του το μέλλον των παιδιών μας."