Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Οκτ-2016 15:28

  Δράση: Να αποσύρει η Κυβέρνηση το νόμο Παππά

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Να επιδείξει έμπρακτη μετάνοια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποσύροντας το νόμο Παππά" ζητά με ανακοίνωσή της η Δράση.

  Όπως ανακοίνωσε, "συμβουλεύουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθήσει το καλό παράδειγμα του νομικού συμβούλου που είχε επιλέξει στην περίπτωση του διαγωνισμού των καναλιών και να επιδείξει "έμπρακτη μετάνοια"* αποσύροντας το νόμο Παππά και να συνεργαστεί με την αντιπολίτευση για τη δημιουργία ενός πραγματικά ανεξάρτητου και αντικειμενικού Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο να αναλάβει να διαμορφώσει ένα όντως νόμιμο, ποιοτικό και πλουραλιστικό τηλεοπτικό τοπίο. Κανένας περιορισμός στον αριθμό των αδειών, ένα ικανό τέλος χρήσης συχνοτήτων που να καταβάλλεται ετησίως από κάθε κανάλι, προδιαγραφές που να εξασφαλίζουν ένα ελάχιστο ποιοτικού προγράμματος από την πλευρά των καναλιών, οι οποίες να αποφασιστούν από κοινού με την αντιπολίτευση (και αφού εκφέρουν γνώμη και οι τηλεοπτικοί σταθμοί), αυστηρός έλεγχος από το νέο ΕΣΡ της προέλευσης των χρημάτων που θα επενδύονται στα κανάλια και ειδικές ρυθμίσεις ώστε να μην μπορούν να λειτουργούν κανάλια με ζημίες που να επιδοτούνται από τρίτες δραστηριότητες (η ουσία της διαπλοκής).

  Αν το κάνει αυτό εγκαίρως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξεπλύνει τις αμαρτίες της ως τώρα απαράδεκτης στάσης του (Καλογρίτσας, ακραία φαινόμενα απόπειρας χειραγώγησης της δικαιοσύνης κ.λπ.), αλλά θα έχει τουλάχιστον όντως επιδείξει έμπρακτη μετάνοια".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  10:18 23/10

  Πόσο κομμουνιστική είναι η Κίνα;

  Σφυροδρέπανο με τσάντες Luis Vuitton συμβαδίζουν; Στην Κίνα του 21ου αιώνα φαίνεται πως ναι. Από τη μία πάμπλουτα κομματικά στελέχη, από την άλλη άγρια εκμετάλλευση των εργατών.