Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Ιαν-2016 12:24

  Ανοιχτή να βοηθήσει τη Ν.Δ είναι η Δράση δήλωσε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12.35

  Την πρόθεση της "Δράσης" να ανιχνεύσει τις δυνατότητες συμπόρευσής της με τη ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Θοδωρής Σκυλακάκης.

  Μιλώντας στο ρ/σ "Παραπολιτικά", ο κ. Σκυλακάκης δήλωσε: "Η διάθεσή μας είναι να βοηθήσουμε να φτιαχτεί κάτι φιλελεύθερο στη χώρα, η εκλογή Μητσοτάκη είναι καταλύτης γι’ αυτή την υπόθεση" είπε και χαρακτήρισε εξαιρετικά θετική εξέλιξη την εκλογή του.

  Στο μεταξύ, με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο κ. Σκυλακάκης επισημαίνει: 

  Σε συνέντευξη μου πριν λίγο στο Νίκο Ευαγγελάτο στα Παραπολίτικά μίλησα αναλυτικά για το πως βλέπω τις εξελίξεις μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Επανέλαβα ότι βλέπουμε θετικά την εκλογή αυτή και την προοπτική να σχηματιστεί μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, που θα προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

  Είπα ότι η πρόταση αυτή δεν έχει ακόμα σχηματιστεί και ο δρόμος γιαυτό θα είναι μακρύς καθώς υπάρχει μπροστά μας και η αναδιοργάνωση της ΝΔ με την καινούρια ηγεσία της, αλλά και οι πιθανές αλλαγές στον εκλογικό νόμο που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είπα ότι εμείς, -όπως κάναμε και στο δημοψήφισμα- ανιδιοτελώς θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε στην κατεύθυνση αυτή, χωρίς να έχουμε όμως κανενός είδους μικρομεγαλισμό. Άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε στον ιδιωτικό τομέα σήμερα (συνεπώς όχι σε πλήρη απασχόληση με την πολιτική).

  Είπα επίσης ότι καθοριστικός παράγοντας για την αρχιτεκτονική που θα έχει η εναλλακτική αυτή πρόταση διακυβέρνησης είναι η πρόταση που θα κάνει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η αξιωματική αντιπολίτευση, όταν οι συνθήκες ωριμάσουν. 


  Συπληρώνω εδώ ότι η χώρα έχει πολύ μεγάλες προοπτικές αν υπάρξει η εναλλακτική αυτή πρόταση εξουσίας, που να μπορέσει να συσπειρώσει τον ευρύτερο χώρο του ναι στο δημοψήφισμα, αλλά και κοινωνικές δυνάμεις κυρίως στη νέα γενιά που απογοητεύτηκαν από το λαϊκισμό και ότι ο τρόπος που επετεύχθει η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αν και outsider εξελέγη με έναν σοβαρό, φιλελεύθερο και μεταρρυθμιστικό λόγο είναι μια ελπίδα ότι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει σ' αυτή τη χώρα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ