Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Νοε-2009 10:18

  Άρχισαν τα "όργανα" μεταξύ συνδικαλιστών και Μπιρμπίλη

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Βεντέτα φαίνεται να ανοίγει μεταξύ των συνδικαλιστών της ΔΕΗ και της υπουργού περιβάλλοντος κ. Μπιρμπίλη. Μετά τη σχετικά ήπια πρώτη ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, που περιείχε έμμεσες πλην σαφείς αιχμές για την πολιτική που εγκαινιάζει η νέα υπουργός γύρω από τη ΔΕΗ, σειρά παίρνει ο σύλλογος πτυχιούχων μηχανικών, που με ανοιχτή επιστολή του, ανοίγει μέτωπο εναντίον της υπουργού. Το ύφος της επιστολής αλλά και οι βολές εναντίον της υπουργού είναι χαρακτηριστικά:

  "Η υπόθεση της ηλεκτρικής ενέργειας δεν είναι γιορτή των ερωτευμένων, όλο λουλουδάκια, πουλάκια και τιτιβίσματα, όπως θέλετε να την παρουσιάσετε" αναφέρει η επιστολή.

  Με αφορμή την εντολή της κ. Μπιρμπίλη για περιορισμό της λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη Β. Ελλάδα ο σύλλογος των τεχνικών της ΔΕΗ κάνει λόγο για "λαχανί ανθρωπάκια που εμφανίζονται ως σύμβουλοι της υπουργού και τάσσονται εναντίον του λιγνίτη. Κάποιοι συνεχίζουν να παλεύουν για το κόντημα της ΔΕΗ, χρησιμοποιώντας αυτά τα λαχανί ανθρωπάκια σας ως λαγούς με πρόσχημα την ρύπανση, ώστε να αναγκάσετε τη ΔΕΗ σε σβήσιμο μονάδων, προκειμένου μονάδες βάσης να είναι μόνο αυτές των ιδιωτών" λένε οι τεχνικοί.

  "Συμφωνούμε με το Rock ντυσιμό σας και με τις γνώσεις σας" αναφέρει σε άλλο σημείο η επιστολή που συνεχίζει: "Η ΔΕΗ και η ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι εντελβάις και οριχιδέες, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και ο ελληνικός λαός δεν είναι αγρότες που μόνοι ψάχνουν. Και από σκληρό Rock αν χρειαστεί ξέρουμε και διδακτορικό του πεζοδρομίου αποκτούμε όταν έχουμε δίκιο. The Game is over κυρία υπουργέ".

  Αν μη τι άλλο αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια...

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  15:54 20/07

  ΔΕΗ για ΝΟΜΕ

  Ανακοίνωση για τη χθεσινή δημοπρασία ΝΟΜΕ εξέδωσε η ΔΕΗ.

  16:00 15/07

  Διχάζει την κυβέρνηση η ΔΕΗ, μήνυμα από Βρυξέλλες

  Διευρύνεται ο σκεπτικισμός σε κυβερνητικά στελέχη για τις εξελίξεις γύρω από τη ΔΕΗ και το μέλλον της. Σοβαρά εμπόδια στην υπόθεση της πώλησης του 40% των λιγνιτικών. Η "ηχηρή σιωπή" Τσίπρα στην...

  12:41 14/07

  Πιστοποίηση με ISO 9001:2015 των διαδικασιών της ΔΕΗ για τη συμμετοχή της στην αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας

  Ο Κλάδος Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ ΑΕ στο πλαίσιο του προτύπου Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, πιστοποιήθηκε από ανεξάρτητο φορέα για το Σύστημα Ποιότητας που εφαρμόζει.

  10:16 10/07

  ΔΕΗ: Ξεκινάει η λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμάτων στο ορυχείο του Ν. Πεδίου

  Η ΔΕΗ εκφράζει την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση του έργου και την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ), στα εδάφη του Ορυχείου του Ν. Πεδίου, που παραχώρησε στη...