Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 10-Ιουν-2009 10:19

  Fortius Finance: "Προβλημάτισε χθες ο τραπεζικός δείκτης"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  “Με απώλειες της τάξης του 2,43%, στις 2.562,93 μονάδες, έκλεισε τη χθεσινή συνεδρίαση ο Τραπεζικός Δείκτης προβληματίζοντας ιδιαίτερα με την αρνητική συμπεριφορά του σε σχέση με το εξισορροπητικό κλίμα στις διεθνείς αγορές”, σχολιάζει σε τεχνική της ανάλυση για το δείκτη η Fortius Finance.

  “Διαγραμματικά ο δείκτης φαίνεται να έχει χάσει στις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις τη στήριξη που παρουσιάζει η περιοχή των 2.670 μονάδων, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την επαφή με το μακροπρόθεσμο απλό κινητό μέσο των 200 ημερών, στις 2.514 μονάδες. Παρόλα αυτά ο δείκτης συνεχίζει να κινείται σε απόσταση ασφαλείας από την ανοδική γραμμή βραχυχρόνιας τάσης FH (2.424 μονάδες) διατηρώντας το υπάρχον θετικό κλίμα.

  Αρνητική προειδοποιητική διαγραμματική ένδειξη από πλευράς τεχνικών δεικτών λαμβάνουμε από το θετικό ταλαντωτή Directional Movement (+DI), καθώς στις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζει χαρακτηριστική απόκλιση κορυφών σε σχέση με το Τραπεζικό Δείκτη, αναδεικνύοντας έτσι τη δυσχέρειά του ως προς το σενάριο συνέχισης της ανόδου δίχως ένα απότομο γύρισμα της αγοράς.

  Αλλαγή στις υπάρχουσες ενδείξεις θα λάβουμε μόνο με τη δυναμική επανείσοδο του δείκτη πάνω από την περιοχή των 2.670 μονάδων”, αναφέρει η Fortius.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων