Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Μαϊ-2012 13:37

  Προεκλογική … "δικαίωση" με αυξήσεις 72% για τη ΓΕΝΟΠ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τις ερωτήσεις των μετόχων (και) για το … «προεκλογικόδωράκι» στη ΓΕΝΟΠ, θα κληθεί να απαντήσει στη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου,όπως πληροφορείται το Capital.gr, ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Α. Ζερβός. 

  Και αυτό γιατί ο κ. Ζερβός, την Παρασκευή 4Μαΐου, δύο ακριβώς μέρες πριν από τις εκλογές, έκανε δεκτό το αίτημα της ΓΕΝΟΠγια αυξήσεις από το … παράθυρο και συγκεκριμένα για αυξήσεις στηναποζημίωση της «εκτός έδρας μετακίνησης». Όπως πληροφορεί και το σχετικό δελτίοτύπου του συνδικάτου, «στη βάση του δίκιου μας καταφέραμε να αυξήσουμε τηναποζημίωση για την διατροφή στα 50 € (από τα 29€) και για τηνδιανυκτέρευση επίσης στα 50€ (από τα 34€). 

  Επιπροσθέτως και πάλιστη βάση του δίκιου μας καταφέραμε να μειώσουμε τα χιλιόμετρα για την εκτόςέδρας μετακίνηση στα 110km από τα 160km όταν η μετακίνηση γίνεται με ΙΧ ηυπηρεσιακό αυτοκίνητο και στα 90km από τα 120km όταν η μετακίνηση γίνεται μεδημόσιο μεταφορικό μέσο».

  Ταυτόχρονα όπως πληροφορεί η ίδια ανακοίνωση, για τη ΓΕΝΟΠυπάρχει ακόμη ανοιχτό θέμα για τη χιλιομετρική απόσταση, τη χιλιομετρικήαποζημίωση, τα χιλιόμετρα μετακίνησης εντός έδρας και το ύψος της αποζημίωσηςγια τη διατροφή. «Τίποτα δεν τελείωσε, γιαυτό θα επανέλθουμε με κάθε τρόπο»καταλήγει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

  Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η αύξηση της αποζημίωσηςγια τη διατροφή είναι 72%, για τη διανυκτέρευση 47%, ενώ η μείωση σταχιλιόμετρα της μετακίνησης εκτός έδρας είναι 31%.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ