Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 30-Ιαν-2008 16:12

  Πετραλιά: Δεν έχει εισπρακτικό στόχο η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο δεν έχει εισπρακτικό στόχο δήλωσε η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, αμέσως μετά από τη συνάντησή της με τη Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

  Η Συντονιστική Επιτροπή αποτελείτο από τους δικηγορικούς συλλόγους Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πειραιώς, Αμαλιάδας, Άρτας, Ηρακλείου, Θηβών, Κορίνθου, Κοζάνης, Λάρισας, Πατρών, Χαλκίδας και Χαλκιδικής. 

  Μετά τη συνάντηση η υπουργός επεσήμανε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι η δημιουργία ενός δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος, ο εξορθολογισμός αυτού του συστήματος, η δυνατότητα διασταύρωσης των στοιχείων και η δυνατότητα να παρέχει όσο γίνεται καλύτερες υπηρεσίες και παροχές προς όλους τους ασφαλισμένους, ώστε να πιάνουν τόπο  οι εισφορές τους.

  «Δεν πρόκειται να αιφνιδιαστείτε και πάνω απ’ όλα η ασφαλιστική μεταρρύθμιση είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, του δικαίου και της βιωσιμότητας» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

  Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δ. Παξινός επεσήμανε ότι δεν υπάρχει νεώτερο από το ασφαλιστικό μέτωπο και υπογράμμισε ότι ο κλάδος βρίσκεται σε αγωνιστική εγρήγορση, ενάντια σε κάθε προσπάθεια ενοποίησης του ταμείου των δικηγόρων με άλλα.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ