Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 06-Σεπ-2018 17:14

  Νέο πρόγραμμα Ιδρυμάτων Μποδοσάκη, Λάτση, Λεβέντη και Ωνάση για την κατοχύρωση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Νέο πρόγραμμα Ιδρυμάτων Μποδοσάκη, Λάτση, Λεβέντη και Ωνάση για την κατοχύρωση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

  Το Ίδρυμα Μποδοσάκη ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει ένα νέο πρόγραμμα επιχορήγησης δαπανών για την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας (πατεντών), που αφορούν προϊόντα και αποτελέσματα καινοτόμου έρευνας, τα οποία είναι δυνατό να αξιοποιηθούν εμπορικά μέσω της ίδρυσης νέων επιχειρήσεων ή της εκμετάλλευσής τους από υφιστάμενες επιχειρήσεις.

  Στο πρόγραμμα, μαζί με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, συμμετέχουν ως χρηματοδότες τα Κοινωφελή Ιδρύματα Ιωάννη Σ. Λάτση, Α.Γ. Λεβέντη και Ωνάση. Στόχος του προγράμματος είναι η τόνωση της ελληνικής οικονομίας μέσω της δημιουργίας, ανάδειξης και υποστήριξης καινοτόμων επιχειρήσεων βασισμένων στα προϊόντα και στα αποτελέσματα της καινοτόμου έρευνας που διεξάγεται στα πανεπιστήμια και στα εγχώρια δημόσια ερευνητικά κέντρα.

  Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη του ερευνητικού και επιχειρηματικού τομέα της Ελλάδας, έτσι ώστε να προσελκύσει επενδύσεις και να ενθαρρύνει τους Έλληνες ερευνητές να μείνουν και να δημιουργήσουν στη χώρα μας.

  Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 2 Νοεμβρίου 2018. Συμπληρωματικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.bodossaki.gr/patentes/.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων