Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Μαρ-2015 15:56

  ΤΑΙΠΕΔ: Πρόεδρος ο Σ. Πιτσιόρλας, ο Α. Λεούσης διευθύνων σύμβουλος

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας ορίστηκε νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τοποθετήθηκε ο κ. Αντώνης Λεούσης.

  Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015, δόθηκε θετική γνωμοδότηση κατά πλειοψηφία από την «Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης» κατά το άρθρο 49Α του Κανονισμού της Βουλής, για τον ορισμό του νέου προέδρου και του νέου διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ.

  Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε αυτόκλητη γενική συνέλευση του φορέα με θέμα την εκλογή του νέου προέδρου, του νέου διευθύνοντος συμβούλου και των τριών μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου.

  Στο νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, συμμετέχουν επίσης: οι κ.κ. Λάζαρος Σταθάκης, Άγγελος Βλάχος και η κυρία Ευαγγελία-Αναστασία Τσιτσογιαννοπούλου.

  Όπως μετέδιδε το Capital.gr τη Δευτέρα, ο Στέργιος Πιτσιόρλας τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστός για την επιχειρηματική του δραστηριοποίηση στο εταιρικό σχήμα ρωσικών συμφερόντων Med Sea Health και Mare Village που προωθεί επένδυση τουριστικού συγκροτήματος 5 αστέρων, προϋπολογισμού άνω των 100 εκατ. ευρώ στη θέση Κάνιστρο στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

  Ο Αντώνης Λεούσης ήταν Διευθύνων Σύμβουλος και του μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Alpha Αστικά Ακίνητα Ανώνυμος Εταιρία Κτηματικών, Οικοδομικών, Τουριστικών και Συναφών Επιχειρήσεων» του ομίλου της τραπέζης Alpha Bank έως τα τέλη του 2012 αλλά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ιονική Ξενοδοχειακή που εκμεταλλεύεται το Hilton και είναι ευρύτερα γνωστός στην αγορά ακίνητων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων