Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Ιαν-2014 20:13

  ΤΑΙΠΕΔ: Εγκρίθηκε η σύμβαση παραχώρησης του Ελληνικού

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Το τελικό σχέδιο της σύμβασης πώλησης μετοχών για την αξιοποίηση της Ελληνικόν Α.Ε. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ.

  Όπως ανακοίνωσε το Ταμείο, η διαγωνιστική διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 1ου τριμήνου 2014.

  Σημειώνεται ότι η σύμβαση παραχώρησης για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου είχε συζητηθεί από το ΤΑΙΠΕΔ την προηγούμενη εβδομάδα. 

  Παρότι το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων προβλέπει την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας μέσα στο α’ τρίμηνο, ερώτημα παραμένει εάν δεσμευτικές προσφορές θα καταθέσουν και τα τρία ενδιαφερόμενα σχήματα, δηλαδή οι εταιρείες Lamda Development, London & Regional Properties και Εlbit. Και αυτό διότι η ισραηλινών συμφερόντων Elbit αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας ενώ η  London & Regional Properties φέρετε να ενδιαφέρεται για την τμηματική αξιοποίηση της εκτασης των 6.200 στρεμμάτων.
  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  13:47 16/08

  ΕΚΤ: Οι τράπεζες που θέλουν να μετεγκατασταθούν από τη Βρετανία καθυστερούν

  Οι τράπεζες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που επιδιώκουν να μετεγκατασταθούν στην ΕΕ προτού η Βρετανία αποχωρήσει από την ένωση, έχουν μείνει πίσω αναφορικά με τις προετοιμασίες τους για την κίνηση...

  12:00 16/08

  Ευρωζώνη: Ανάπτυξη 2,2% στο β΄ τρίμηνο

  Ανάπτυξη 0,6% εμφάνισε το ΑΕΠ της ευρωζώνης στο β΄ τρίμηνο σε σχέση με το α΄ τρίμηνο, ενώ αντίστοιχο ήταν και το ποσοστό ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τη Eurostat.