Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Μαϊ-2018 00:01

  12 χρόνια Capital.gr

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου 

  Χθες το Capital.gr συμπλήρωσε 12 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ενημέρωσης μέσω του Διαδικτύου. Με εγκυρότητα, σοβαρότητα, χωρίς "κραυγές", με αξιοπιστία, έγκαιρα και με σεβασμό στην είδηση και τους αναγνώστες. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα.

  Στις εφημερίδες παλιά λέγαμε ότι η διάρκεια στον χρόνο είναι αυτή που σε καθιερώνει. Το ίδιο ισχύει και στην ηλεκτρονική και διαδικτυακή ενημέρωση. Παρά τις εντελώς διαφορετικές και πολύ υψηλότερες "ταχύτητες" που πλέον δημιουργούν ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον. Με πολλαπλές επιλογές. Η διάρκεια στη σοβαρότητα είναι αυτή που σε καθιερώνει. Αυτή τη διαδρομή βεβαίως το "μέσο" δεν την κάνει μόνο του. Την κάνει μαζί, χέρι χέρι με τους αναγνώστες του και είναι πραγματικά μεγάλη η τιμή και το αμοιβαίο όφελος όταν χτίζεται μία αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού. Κάτι που ιδιαίτερα για το Capital.gr αποτελεί πολύ μεγάλη υπόθεση και ευθύνη μια και η σχέση του με τους αναγνώστες είναι και άμεση και διαδραστική, όπως μέσα από την "κοινότητα" των καλών φίλων και συνοδοιπόρων του forum αλλά και μέσα από την πιστότητα των εκατομμυρίων αναγνωστών του. Που επιλέγουν το Capital.gr ως την πρώτη και κύρια πηγή ενημέρωσής τους. 

  Έχοντας μέσα σε αυτή τη διαδρομή των 12 χρόνων δώσει -πιστεύουμε με επιτυχία- σε καθημερινή βάση τη μάχη της ενημέρωσης, με φιλοσοφία αποκαλυπτική και κριτική, εκείνο που μπορούμε να δεσμευτούμε στους "δικούς μας" ανθρώπους, τους αναγνώστες μας, είναι ότι η προσπάθεια για βελτίωση και ολοκληρωμένη ενημέρωση θα είναι συνεχής και θα δίνεται με πιστότητα και υπευθυνότητα. Κάθε ένας από τα μέλη της οικογένειας του Capital.gr δίνει άλλωστε τον καλύτερο εαυτό του για τον στόχο αυτό. 

  Έτσι ώστε το Capital.gr ως ένα σύγχρονο κορυφαίο οικονομικοπολιτικό portal να καλύπτει κάθε ανάγκη του αναγνώστη που αναζητεί αξιόπιστη, αποκαλυπτική, ποιοτική, σύγχρονη  και πλήρη ενημέρωση. Δεσμευόμαστε λοιπόν για ακόμα καλύτερη πορεία και ευχαριστούμε για την αποδοχή και την στήριξή σας.

  dimitris.papakonstantinou@capital.gr

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων