Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
ΓΔ         Τζίρος  εκ. €
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

J.C. Penney: Υποβάθμιση προβλέψεων για τα κέρδη α΄ τριμήνου

Στην καθοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων της για τα κέρδη του α΄ τριμήνου χρήσης του 2008 προχώρησε η διοίκηση της J.C. Penney Co (JCP). Σύμφωνα με ξένα πρακτορεία, τα κέρδη / μετοχή αναμένεται να διαμορφωθούν στα 50 cents από 75-80 cents αρχικά.

Οι επικεφαλής της εταιρείας απέδωσαν την υποβάθμιση των προβλέψεων τους στην χαμηλότερη του αναμενόμενου εμπορική κίνηση στην εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Παράλληλα, η διοίκηση του λιανοπωλητή εκτιμά πως οι πωλήσεις των καταστημάτων που λειτουργούν τουλάχιστον ένα έτος θα εμφανίσουν κάμψη σε χαμηλά διψήφια ποσοστά για το Μάρτιο, ενώ θα υποχωρήσουν σε υψηλό μονοψήφιο ποσοστό στο α΄ τρίμηνο του 2008.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της J.C. Penney, Myron Ullman, απέδωσε την υποβάθμιση και στο γεγονός πως η “καταναλωτική εμπιστοσύνη βρίσκεται σε χαμηλών αρκετών ετών”.

Σχολιάστε το άρθρο 
Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον: