Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 13-Φεβ-2019 14:50

    H Αθηναϊκή Ζυθοποιία στην HO.RE.CA. 2019

    • Εκτύπωση
    • Αποθήκευση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά στην HO.RE.CA., τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό Ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης.

    Πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρουσία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στη HO.RE.CA. είχε η Heineken 0.0, που ήρθε για να ενισχύσει την κατηγορία των προϊόντων της εταιρίας με λιγότερες θερμίδες και χαμηλό ή καθόλου αλκοόλ. Η Heineken 0.0 είναι μια ισορροπημένη μπίρα χωρίς αλκοόλ, με αναζωογονητικές φρουτώδεις νότες και απαλό σώμα βύνης. Ζυθοποιείται όπως ακριβώς η αυθεντική Heineken με 100% βύνη και τη μοναδική μαγιά Α-Yeast, προσφέροντας μια αληθινή εμπειρία Heineken οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική μπίρα στην ελληνική αγορά που ζυθοποιείται με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ, πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα.

    Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας είχαν ακόμη την ευκαιρία να απολαύσουν τον μηλίτη Strongbow με έναν ιδιαίτερο τρόπο σερβιρίσματος, αλλά και τον ιδιαίτερα αγαπημένο πλέον ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ. Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο επόμενο διάστημα ξεκινά η παραγωγή των δύο αυτών μαρκών στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Πάτρα, με ελληνικό χυμό μήλου και ελληνικές πρώτες ύλες.

    Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε, επίσης, ο χώρος που φιλοξενούσε τη μπύρα ΜΑΜΟΣ, ο οποίος με "άρωμα" παλιάς Ελλάδας τράβηξε τα βλέμματα όλων των επισκεπτών. Η ιστορική μπύρα, που επανακυκλοφόρησε το 2017 στην Πάτρα και από πέρσι είναι διαθέσιμη πανελλαδικά, έχει κερδίσει το καταναλωτικό κοινό το οποίο δείχνει σταθερά την προτίμησή του.

    Τέλος, για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον προσέλκυσε το καινοτόμο σύστημα BLADE που συστήθηκε πέρσι για πρώτη φορά στο κοινό. Το συμπαγές αυτό σύστημα βαρελίσιας μπίρας φέρνει την επανάσταση εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία του προϊόντος στους 2ο C, και κρατώντας, παράλληλα, τη μπίρα φρέσκια για 30 ημέρες μετά το άνοιγμα του βαρελιού. Βασικά πλεονεκτήματά του για τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που θα το επιλέξουν είναι ο ελάχιστος χώρος που απαιτεί, η ευκολία στην εγκατάσταση, η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και η υψηλή αξιοπιστία.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων