Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 12-Σεπ-2018 16:25

  Brainy: Για να σταματήσει να σε αγχώνει το καθημερινό διάβασμα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Brainy: Για να σταματήσει να σε αγχώνει το καθημερινό διάβασμα

  Η νέα σχολική χρονιά αποτελεί για όλα τα μέλη της οικογένειας ένα καινούριο ξεκίνημα αλλά και μια μεγάλη πρόκληση… το διάβασμα! Πρόκληση όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς, οι οποίοι αναζητούν τους καλύτερους δυνατούς τρόπους που θα τα βοηθήσουν στη μελέτη τους.

  Τα παιδιά έχοντας μεγαλώσει στη νέα ψηφιακή εποχή και έχοντας καθημερινή επαφή με την τεχνολογία, πολλές φορές χρειάζονται έναν σύγχρονο τρόπο μελέτης που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους και θα αποτελεί ένα πιο οικείο περιβάλλον που θα τους είναι πιο δελεαστικό. Τέτοιοι τρόποι μελέτης είναι οι ψηφιακές πλατφόρμες όπως το brainy.gr, που αναπτύσσουν ολοκληρωμένα την ύλη κάθε μαθήματος με την θεωρία και τις ασκήσεις του βιβλίου, συμπληρωματικές ασκήσεις για καλύτερη κατανόηση, tests πολλαπλών επιλογών, ενημέρωση προόδου και βάση με ερωτήσεις/απαντήσεις όλων των αποριών που προκύπτουν από τους μαθητές.

  Το Public θέλοντας να βοηθήσει τους γονείς και τα παιδιά και στο κομμάτι της μελέτης, διαθέτει σχολικά βιβλία και βοηθήματα για τους μαθητές όλων των τάξεων. Συγκεκριμένα, με τις αγορές σχολικών βιβλίων Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού και ολόκληρου του γυμνασίου καθώς και των αντίστοιχων βοηθημάτων, προσφέρει 50% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή του brainy.gr, μιας ψηφιακής πλατφόρμας ειδικά διαμορφωμένης για να προσφέρει σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου έναν σύγχρονο τρόπο μελέτης. Στο Public μπορείτε να βρείτε βοηθήματα για όλα τα μαθήματα και τις τάξεις, όπως για Β’ γυμνασίου, ΣΤ’ δημοτικού, Γ’ γυμνασίου και άλλα πολλά.

  Έτσι, οι γονείς μπορούν να αποκτήσουν στη μισή τιμή τον "ηλεκτρονικό βοηθό" τους στη μελέτη των παιδιών για όλο το χρόνο! Μέσα από το καινοτόμο brainy.gr τα παιδιά παρακολουθούν την ύλη μέσα από διαδραστικά videos με σύγχρονα γραφικά, προσφέροντας τους αυξημένο βαθμό κατανόησης και αφομοίωσης, επίσης έχουν την δυνατότητα να επαναλαμβάνουν τις ενότητες που δυσκολεύονται όσες φορές το έχουν ανάγκη. Επιπλέον, προσφέρει ευελιξία καθώς η πλατφόρμα προσαρμόζεται στον τόπο, τον χρόνο και τον τρόπο του κάθε παιδιού μέσα από ένα εύκολο και εύχρηστο εργαλείο με αποτέλεσμα την μείωση του χρόνου διαβάσματος τους καθημερινά. 

  Για όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα σχολική σεζόν, έλα στο Public!
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων