Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Ιουν-2018 17:20

  Έρχεται το 7ο Leadership Seminar της Sargia Partners

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Έρχεται το 7ο Leadership Seminar της Sargia Partners

  Το 7ο Leadership Seminar της Sargia Partners, για ακόμα μια χρονιά θα αποτελέσει σημείο συνάντησης των στελεχών κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων. Την Τρίτη 12 Ιουνίου, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο διεθνούς φήμης Transformation Coach και ιδρυτής του "Center for Advanced Coaching", Hendre D. Coetzee, ο οποίος έρχεται να αναλύσει στους συμμετέχοντες τη σημασία της δέσμευσης του συνόλου του οργανισμού στο όραμα και τη διαδικασία της αλλαγής, με αφορμή το θέμα του 7ου Leadership Seminar που είναι, "Inspiring Commitment". 

  Παράλληλα, στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας "Commitment Reloaded”, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της SARGIA Partners και της Focus Bari,  με τα ευρήματα να αναδεικνύουν το χάσμα απόψεων που επικρατεί ανάμεσα στους ‘Ελληνες CEO’s και τους Managers τους. 

  Η ανατρεπτική έρευνα αποκαλύπτει τα κενά ηγεσίας και φέρνει προς συζήτηση στοιχεία για τις διαφορετικές αντιλήψεις που εκφράζονται από τα δύο επίπεδα διοίκησης, καθώς και τις υπάρχουσες αποκλίσεις που, αν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως,  μπορεί να οδηγήσουν τους οργανισμούς στη δυσλειτουργία και την απώλεια ενέργειας, πόρων και κατεύθυνσης. 

  Ο Hendre Coetzee από την πλευρά του με αφορμή τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας δήλωσε: 

  "Μια μοναδική ευκαιρία θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες του 7ο Σεμιναρίου Ηγεσίας της SARGIA Partners, να συμμετέχουν σε μία συζητήσεις και workshop που θα εστιάσουν στις βασικές αιτίες αυτού του χάσματος,  καθώς και τον τρόπο για να γεφυρωθεί. Θα ξεκινήσουμε από κοινό σημείο πρόθεσης και αναφοράς: Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής να λειτουργήσουν θετικά, ως στοιχειοθετημένη και εποικοδομητική ανατροφοδότηση. Η ουσιαστική συνέργεια και η ανάπτυξη μπορούν να επιτευχθούν μόνο όταν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε τους εαυτούς μας ως ερευνητές και αντικείμενο της έρευνάς μας ταυτόχρονα. Όταν δηλαδή δεν μας απασχολεί μόνο το να λάβουμε απαντήσεις, αλλά και το να ανακαλύψουμε και να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας, μέσα από τη διαδικασία αυτή. Σημασία έχει να αποκτήσουμε αυτογνωσία, αλλά 

  ταυτόχρονα και ειλικρίνεια ερχόμενοι αντιμέτωποι με τα στοιχεία της έρευνας. Οτιδήποτε έρχεται στο φως μπορεί να αλλάξει κι αυτό έχει σημασία.

  Θα μελετήσουμε επίσης τις διαφορετικές εμπειρίες που καταθέτουν οι δύο ομάδες της έρευνας και θα προσπαθήσουμε να τις αναγνωρίσουμε και να τις αποδεχθούμε, αντί να τις αρνηθούμε ή να τις δικαιολογήσουμε. Έτσι γεννιέται η δυνατότητα υπέρβασης των δυσκολιών. Μέσα από τη συνέργεια δημιουργούνται νέα μοντέλα συνεργασίας. Αυτό μόνο εξασφαλίζει την από κοινού δέσμευσή μας για τη βελτίωση των πραγμάτων".   

  Η SARGIA Partners η μοναδική Συμβουλευτική Εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στο Leadership Transformation, σας προσκαλεί σε ένα διαδραστικό Σεμινάριο Ηγεσίας με τον διεθνούς φήμης Leadership Transformation Coach, που δεν θα έπρεπε να λείπει απ’ την ατζέντα των στελεχών που παρακολούθησαν τις προηγούμενες εισηγήσεις του, αλλά κι εκείνων που δεν είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά. 

  Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του CEO CLUBS Greece, καθώς και του Ελληνοβρετανικού, του Ελληνοκαναδικού και του Ελληνοσουηδικού επιμελητηρίου. Το 7ο Leadership Seminar πραγματοποιείται με τη χορηγία του Ομίλου ΟΤΕ, της Schneider Electric, της εταιρείας Παπαστράτος και του Φυσικού Αερίου, την υποστήριξη της ΔΕΗ, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, της Valeant, της Rocas Renewables, της illy espresso, του Ecali Club και της BMW Spanos. Χορηγός έρευνας είναι η Focus Bari.

  Οι θέσεις είναι πλέον περιορισμένες. Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας εγγραφείτε τώρα στο Leadership Seminar 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων