Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 09-Μαϊ-2018 11:41

  Στην Ελλάδα ο Hendre D. Coetzee

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Στην Ελλάδα ο Hendre D. Coetzee

  Η Sargia Partners διοργανώνει το 7ο Ετήσιο Leadership Seminar με ομιλητή τον Hendre D. Coetzee και θέμα "Inspiring Commitment", στην Αθήνα στις 12 Ιουνίου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι. Ο Hendre Coetzee, μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο προηγουμένων εισηγήσεών του "Your Vision Quest" και "Wake up your Creative Mind", έρχεται να ολοκληρώσει μία τριλογία διαλέξεων και βιωματικών σεμιναρίων που στόχο έχουν τη σφαιρική προσέγγιση των δεξιοτήτων που χρειάζεται να αναπτύξουν οι ηγέτες του σήμερα, προκειμένου να διαχειριστούν τις προκλήσεις ενός ραγδαία μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. 
      
  Ο Hendre Coetzee, έχοντας μιλήσει για τη σημασία της δημιουργίας κοινού οράματος αλλαγής και για την ανάπτυξη δημιουργικής σκέψης ως προπομπό της καινοτομίας, έρχεται με το "Inspiring Commitment", να τονίσει τη σημασία της δέσμευσης του συνόλου του οργανισμού στο όραμα και τη διαδικασία της αλλαγής, ως μοναδική εγγύηση βιωσιμότητας. Μιας βιωσιμότητας εύθραυστης όταν οι περισσότεροι ηγέτες αντιλαμβάνονται τη δέσμευση ως απλή συναίνεση. Τα στοιχεία των ερευνών έρχονται να αποδείξουν ότι απέναντι στο 71% των ηγετών που θεωρούν ότι εμπνέουν τους ανθρώπους τους, βρίσκεται ένα 44% του οργανισμού που το διαψεύδει. 

  Η SARGIA Partners, η μοναδική Συμβουλευτική Εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στο Leadership Transformation, προσκαλεί σε ένα διαδραστικό Σεμινάριο Ηγεσίας με τον διεθνούς φήμης Leadership Transformation Coach, που δεν θα έπρεπε να λείπει απ’ την ατζέντα των στελεχών που παρακολούθησαν τις προηγούμενες εισηγήσεις του, αλλά κι εκείνων που δεν είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά. 

  Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του CEO CLUBS Greece, καθώς και του Ελληνοβρετανικού, του Ελληνοκαναδικού και του Ελληνοσουηδικού επιμελητηρίου. Το 7ο Leadership Seminar πραγματοποιείται με τη χορηγία του Ομίλου ΟΤΕ, της Schneider Electric και του Φυσικού Αερίου, την υποστήριξη της ΔΕΗ, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, της Valeant, της Rocas Renewables, της illy espresso και της BMW Spanos. Χορηγός έρευνας είναι η Focus Bari. 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων