Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Μαρ-2018 14:45

  Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη καινοτομούν στην προετοιμασία Πανελληνίων

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη καινοτομούν στην προετοιμασία Πανελληνίων

  Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη καινοτομούν με τη δημιουργία μίας δωρεάν εφαρμογής για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις των Πανελληνίων, στο μάθημα των Μαθηματικών. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη διευκόλυνσης των μαθητών για την καλύτερη εμπέδωση και εμβάθυνση στην εξεταστέα ύλη σε συνδυασμό με την ανάγκη εξοικονόμησης χρόνου στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο για τα παιδιά, ο καθηγητής Μαθηματικών των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη κ. Κράνιας Βασίλης δημιούργησε την φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή "Μαθηματικά Γ’ Λυκείου – Πανελλήνιες". 

  Η εφαρμογή "Μαθηματικά Γ’ Λυκείου – Πανελλήνιες" σε περιβάλλον Android για κινητό ή tablet για πού αφορά στην επανάληψη των Μαθηματικών της Γ’ Λυκείου και περιλαμβάνει ερωτήσεις Σωστού/Λάθους και πολλαπλής επιλογής. Κάθε φορά που τρέχει η εφαρμογή, επιλέγονται τυχαία 12 ερωτήσεις μέσα από μία τράπεζα θεμάτων, με στόχο ο μαθητής να κάνει ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά την επανάληψή του. Το μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι σε κάθε ερώτηση που ο μαθητής απαντάει λανθασμένα, αμέσως μετά εμφανίζεται η σωστή απάντηση πλήρως αιτιολογημένη! 

  Στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, με το βλέμμα πάντα στο μέλλον, πιστεύουμε ότι η σωστή αξιοποίηση της τεχνολογίας όχι μόνο διευκολύνει τους μαθητές στην προετοιμασία τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις αλλά αποτελεί και ένα μάθημα για το πώς η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά προς όφελος των ίδιων, με άμεσα μάλιστα αποτελέσματα. 

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων