Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Μαρ-2018 10:40

  Ημερίδα της ελληνογαλλικής σχολής Ευγένιος Ντελακρουά με θέμα "Το παιδί πάει Γυμνάσιο"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ημερίδα της ελληνογαλλικής σχολής Ευγένιος Ντελακρουά με θέμα "Το παιδί πάει Γυμνάσιο"

  Η Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά διοργανώνει ημερίδα αφιερωμένη στο παιδί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 με θέμα: To παιδί πάει Γυμνάσιο!

  Μία μέρα εκπαιδευτικού παιχνιδιού και δημιουργικής μάθησης για τους μαθητές ΕΕ’’ και ΣΤ’’ Δημοτικού. Η ημερίδα απαντά σε ερωτήματα και ανάγκες των μαθητών και των γονέων τους που αφορούν:

  - Στο αίσθημα της ανασφάλειας που γεννά στους μαθητές και στις οικογένειές τους η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. Η ανασφάλεια σχετίζεται τόσο με την αλλαγή της σχολικής βαθμίδας, όσο και με την επιλογή του επόμενου σχολικού περιβάλλοντος.

  - Στο άγχος που διακατέχει ένα παιδί, όταν αρχίζει να έχει εφηβικές ανησυχίες και στις ευθύνες που αυτές συνεπάγονται.

  - Στην ανάγκη να διευκολυνθεί η μετάβαση του μικρού μαθητή από τις γνωστικές απαιτήσεις του δημοτικού σε αυτές του Γυμνασίου παίρνοντας μία πρώτη γεύση με τη μορφή παιχνιδιού.

  Η παρακολούθηση των ομιλιών που απευθύνονται στους γονείς και η συμμετοχή των μαθητών στα εργαστήρια (ateliers) προσφέρονται από την Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά χωρίς επιβάρυνση.

  Για τα μικρά αδέρφια ηλικίας 4-10 ετών θα λειτουργήσουν εργαστήρια ενεργού αναψυχής με την ευγενική υποστήριξη της Trekking Hellas. Απαραίτητη όμως είναι η δήλωση ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά στο http://lfh.edu.gr/el/aes/ateliers2018-inscription καθώς είναι συγκεκριμένος ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε εργαστήριο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το ηλεκτρονικό σύστημα δήλωσης συμμετοχής και κράτησης θέσης στις προτεινόμενες ομάδες εργαστηρίων θα είναι ανοιχτό από 22/02/2018 έως και 07/03/2018.

  Για πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα συνδεθείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί http://lfh.edu.gr/el/aes/ateliers2018-infos

  Σε περίπτωση λάθους ή αν επιθυμείτε κάποια αλλαγή επικοινωνήστε με τη γραμματεία γυμνασίου στο 211 300 91 24 ή ηλεκτρονικά στο ateliers@lfh.gr.

  Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης προαπαιτούμενου αριθμού στα εργαστήρια θα ενημερωθείτε για πιθανές αλλαγές.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων