Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Φεβ-2018 16:05

  Η DEGIRO συνεχίζει την ισχυρή ανάπτυξη το 2017

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Η DEGIRO συνεχίζει την ισχυρή ανάπτυξη το 2017

  Η DEGIRO συνεχίζει την ισχυρή ανάπτυξη. Το 2017 έληξε με 246.190 λογαριασμούς, σημειώνοντας αύξηση 67% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 55% σε μόλις πάνω από 41 εκατομμύρια ευρώ. Το 2017 ο αριθμός των συναλλαγών αυξήθηκε κατά 51% σε 14.736.660. Ο αριθμός αυτός αποτελείται από 12.521.638 συναλλαγές λιανικής και 2.215.022 συναλλαγές από επαγγελματίες πελάτες. Η DEGIRO έκλεισε κάθε τρίμηνο το 2017 με καθαρό κέρδος.

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

  H DEGIRO συνδυάζει τις οικονομικές γνώσεις με τις τεχνολογικές γνώσεις. Αυτή η προσέγγιση "Fintech" μεταφράζεται σε κατά μέσο όρο 84% χαμηλότερες τιμές. Στην ιστοσελίδα μας (www.degiro.gr/xrewseis) έχουμε μια εκτεταμένη σύγκριση όπου τεκμηριώνουμε αυτό το ποσοστό. Συγκρίνουμε διάφορες συναλλαγές και προϊόντα μεταξύ τεσσάρων γνωστών χρηματιστηριακών. Με βάση τη διαφορά κόστους μας, βλέπουμε ότι οι επενδυτές έχουν ήδη εξοικονομήσει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ σε τέλη χρησιμοποιώντας DEGIRO *. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη προστιθέμενη αξία που είμαστε υπερήφανοι γι 'αυτό.

  Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε 18 ευρωπαϊκές χώρες, αυτό σημαίνει ότι μεγαλώνουμε γρήγορα. Οι οικονομίες κλίμακας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε χαμηλά τέλη. Η DEGIRO έχει βελτιώσει αισθητά τις παροχές της από το ξεκίνημα της το 2013. Παραδείγματος χάριν, προσφέρουμε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο για πολλά χρηματιστήρια και έχουμε μειώσει ορισμένα τέλη και σε ορισμένες περιπτώσεις τα έχουμε διαγράψει εντελώς, όπως με τον κατάλογο των δωρεάν ETFs.

  Η DEGIRO στοχεύει να προσθέσει αξία παραπάνω από την τιμή μόνο. Για το λόγο αυτό τα κέρδη επανεπενδύονται στην εταιρεία. Αυτές οι επενδύσεις μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας. Ένα καλό παράδειγμα είναι η βελτιωμένη εφαρμογή μας για κινητά, η οποία κέρδισε το βραβείο το 2017 για την καλύτερη χρηματιστηριακή εφαρμογή από το Financial Times & Investor Chronicle. Θα συνεχίσουμε να επανεπένδυουμε στις υπηρεσίες μας.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ DEGIRO

  Η DEGIRO είναι πανευρωπαϊκή  χρηματιστηριακή και διαχειρίζεται συναλλαγές αξίας άνω των 50 δισ. Ευρώ ετησίως σε χρηματιστήρια παγκοσμίως. Η DEGIRO εξυπηρετεί περισσότερους από 230.000 επενδυτές σε 18 χώρες. Η DEGIRO υπόκειται στην εποπτεία συμπεριφοράς της Ολλανδικής Αρχής Χρηματοπιστωτικών Αγορών (AFM) και στην προληπτική εποπτεία της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας (DNB). Η DEGIRO επιθυμεί να προσδώσει προστιθέμενη αξία αναπτύσσοντας οικονομικά προσιτές υπηρεσίες για τους επενδυτές παγκοσμίως. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας και της χρηματοοικονομικής γνώσης δημιουργεί την ευκαιρία να διαθέτουν για όλους υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων