Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Σεπ-2017 18:17

  Η WATT+VOLT υποστηρίζει με όλη της την ενέργεια την 82η ΔΕΘ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Η WATT+VOLT υποστηρίζει με όλη της την ενέργεια την 82η ΔΕΘ

  Η WATT+VOLT, πρωτοπόρος εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας, δίνει για 2η συνεχή χρονιά το παρών στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διεξάγεται φέτος μεταξύ 9-17 Σεπτεμβρίου.

  Στο Περίπτερο 10 (stand 14) και στον προαύλιο χώρο στον τομέα C08 (stand 17), οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το ρεύμα του σπιτιού ή της επιχείρησής τους, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων της WATT+VOLT.  Παράλληλα, θα γνωρίσουν τις "έξυπνες" υπηρεσίες παρακολούθησης και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρει η εταιρεία και θα έρθουν σε επαφή με  καινοτόμες λύσεις που παρέχουν τον πλήρη έλεγχο στο ρεύμα τους. Επίσης, στον ειδικά υπαίθριο διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορες εκπλήξεις.

  Η WATT+VOLT, ως μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη, καινοτόμος ελληνική εταιρεία, με σταθερά εξωστρεφή προσανατολισμό, συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την κορυφαία εμπορική έκθεση της χώρας, η οποία συνδέει ανθρώπους, επιχειρήσεις και πολιτισμούς, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  16:36 25/09

  Το Παιχνίδι αλλιώς… στα Public!

  Μία συνεργασία των Public με την επιστημονική ομάδα της Gordon Hellas, που αλλάζει τον τρόπο επιλογής και αξιολόγησης των παιδικών παιχνιδιών!

  18:55 20/09

  Coca-Cola Τρία Έψιλον: Το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης έγινε "Το Σχολείο που θέλεις"

  Το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, πρώτο στην φετινή ψηφοφορία του Προγράμματος "Το Σχολείο που θέλεις", παραδόθηκε από την Coca-Cola Τρία Έψιλον στους 612 μαθητές και καθηγητές του, πλήρως ανακαινισμένο...

  10:53 15/09

  TÜV Austria Hellas: Ελάχιστο το ποσοστό των σχολικών λεωφορείων και κυλικείων που έχουν λάβει πιστοποίηση

  Παρά τις αυστηρές διατάξεις που προβλέπουν ελέγχους στη λειτουργία των σχετικών επιχειρήσεων, το ποσοστό που αυτή τη στιγμή έχει πιστοποιηθεί στην Ελλάδα από ανεξάρτητο φορέα είναι περίπου 10%, με...

  14:07 13/09

  Έρχεται ο νέος κύκλος ReGeneration

  Υποβολή αιτήσεων για το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης από 15 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου.