Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Σεπ-2017 16:22

  Cosmote Business One: Προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου & virtual fax για τις επιχειρήσεις

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Cosmote Business One: Προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου & virtual fax για τις επιχειρήσεις

  Προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου & virtual fax χωρίς να απαιτείται εξοπλισμός τηλεφωνικού κέντρου και συσκευή fax, παρέχει η COSMOTE στο πλαίσιο των προγραμμάτων COSMOTE Business One για τις επιχειρήσεις.

  Οι εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου που προσφέρει η COSMOTE διευκολύνουν την καθημερινότητα και ενισχύουν την επικοινωνία των επιχειρηματιών, με προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και "έξυπνες" λύσεις, που παρέχουν μεγάλη ευελιξία και περισσότερη οικονομία στις λειτουργικές δαπάνες. Η επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους συνεργάτες γίνεται πιο εύκολη μέσα από:

  -Αποστολή ή λήψη fax από email λογαριασμό, χωρίς βοήθεια συσκευής fax 
  -Δρομολόγηση εισερχόμενων κλήσεων σε διαθέσιμο συνεργάτη ή σε κινητό τηλέφωνο 
  -Προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, με μενού επιλογών φωνητικής πύλης (IVR), Voicemail-to-Email και ηχογραφημένες ανακοινώσεις, χωρίς την αγορά τεχνικού εξοπλισμού

  Το COSMOTE Business One αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet με ταχύτητες VDSL και 4G/4G+, υπηρεσιών ασφαλείας για σταθερό και κινητό, αλλά και υπηρεσιών Cloud, για να δουλεύει η επιχείρησή αδιάλειπτα και με ασφάλεια από παντού. Επιπλέον, η COSMOTE παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις, μέσα από συγκεκριμένο συνεργάτη, με ένα τηλεφώνημα στο 13818.

  Οι υπηρεσίες του προηγμένου τηλεφωνικού κέντρου & virtual fax είναι διαθέσιμες με μόνο 10,08€/μήνα, για τους πελάτες COSMOTE Business One, καλώντας στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818 ή με μια επίσκεψη στα καταστήματα COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  16:36 25/09

  Το Παιχνίδι αλλιώς… στα Public!

  Μία συνεργασία των Public με την επιστημονική ομάδα της Gordon Hellas, που αλλάζει τον τρόπο επιλογής και αξιολόγησης των παιδικών παιχνιδιών!

  18:55 20/09

  Coca-Cola Τρία Έψιλον: Το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης έγινε "Το Σχολείο που θέλεις"

  Το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, πρώτο στην φετινή ψηφοφορία του Προγράμματος "Το Σχολείο που θέλεις", παραδόθηκε από την Coca-Cola Τρία Έψιλον στους 612 μαθητές και καθηγητές του, πλήρως ανακαινισμένο...

  10:53 15/09

  TÜV Austria Hellas: Ελάχιστο το ποσοστό των σχολικών λεωφορείων και κυλικείων που έχουν λάβει πιστοποίηση

  Παρά τις αυστηρές διατάξεις που προβλέπουν ελέγχους στη λειτουργία των σχετικών επιχειρήσεων, το ποσοστό που αυτή τη στιγμή έχει πιστοποιηθεί στην Ελλάδα από ανεξάρτητο φορέα είναι περίπου 10%, με...

  14:07 13/09

  Έρχεται ο νέος κύκλος ReGeneration

  Υποβολή αιτήσεων για το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης από 15 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου.