Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Αυγ-2017 17:19

  Πρωτοποριακό Πρόγραμμα σπουδών σε Computer Games στο New York College

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Πρωτοποριακό Πρόγραμμα σπουδών σε Computer Games στο New York College

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο του Bolton (Ην. Βασίλειο) σε συνεργασία με το New York College προσφέρει το τετραετές franchised πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Computer Games Programming with Foundation. 

  Το πρόγραμμα ανάπτυξης λογισμικού για παιχνίδια υπολογιστών (CGSD) απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον συναρπαστικό και αναπτυσσόμενο κλάδο των παιχνιδιών. Ως απόφοιτοι Θα είστε καλά προετοιμασμένοι για να εργαστείτε στη βιομηχανία παιχνιδιών, αλλά και στη βιομηχανία λογισμικού, στον ακαδημαϊκό χώρο και την έρευνα ("Σοβαρά Παιχνίδια" - Προσομοίωση), στην αυτοκινητοβιομηχανία και στη βιομηχανία κινητών τηλεφώνων (smartphone) όπως επίσης και στην αγορά των ηλεκτρονικών αθλημάτων (esports). 

  Στην εποχή που ή τεχνητή και εικονική νοημοσύνη συναντά τα τρισδιάστατα γραφικά και τα esports κατακτούν τον κόσμο έχετε την δυνατότητα για μία άμεση παγκόσμια καριέρα με τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης μέσα από την εμπειρία ενός από τα πιο καταξιωμένα πανεπιστήμια του Ην. Βασιλείου στον χώρο αυτό, σε συνεργασία με την ίδια την βιομηχανία της πληροφορικής. 

  Για περισσότερες πληροφορίες: 

  Αμαλίας 38, Σύνταγμα, 105 58 Τηλ: 210 322 5961, Fax: 210 323 3337 e-mail: nycath@nyc.gr, www.nyc.gr 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  16:36 25/09

  Το Παιχνίδι αλλιώς… στα Public!

  Μία συνεργασία των Public με την επιστημονική ομάδα της Gordon Hellas, που αλλάζει τον τρόπο επιλογής και αξιολόγησης των παιδικών παιχνιδιών!

  18:55 20/09

  Coca-Cola Τρία Έψιλον: Το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης έγινε "Το Σχολείο που θέλεις"

  Το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, πρώτο στην φετινή ψηφοφορία του Προγράμματος "Το Σχολείο που θέλεις", παραδόθηκε από την Coca-Cola Τρία Έψιλον στους 612 μαθητές και καθηγητές του, πλήρως ανακαινισμένο...

  10:53 15/09

  TÜV Austria Hellas: Ελάχιστο το ποσοστό των σχολικών λεωφορείων και κυλικείων που έχουν λάβει πιστοποίηση

  Παρά τις αυστηρές διατάξεις που προβλέπουν ελέγχους στη λειτουργία των σχετικών επιχειρήσεων, το ποσοστό που αυτή τη στιγμή έχει πιστοποιηθεί στην Ελλάδα από ανεξάρτητο φορέα είναι περίπου 10%, με...

  14:07 13/09

  Έρχεται ο νέος κύκλος ReGeneration

  Υποβολή αιτήσεων για το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης από 15 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου.