Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Μαϊ-2017 11:13

  2η Τελετή Αποφοίτησης Αγροτών-Σπουδαστών της Ακαδημίας Σίτου Μέλισσα Κίκιζας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  2η Τελετή Αποφοίτησης Αγροτών-Σπουδαστών της Ακαδημίας Σίτου Μέλισσα Κίκιζας

  Μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση και του δεύτερου έτους λειτουργίας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΙΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 η 2η Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών της. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κοσμήτορας του Perrotis College Δρ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Ευάγγελος Βέλλιος καθώς και πλήθος επιχειρηματιών, συνεργατών και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκπαίδευση στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΙΤΟΥ για την οποία δημιουργήθηκε νέο, ξεχωριστό κτίριο, δίνοντας έτσι ένα μόνιμο χαρακτήρα στην εκπαιδευτική αυτή πρωτοβουλία, συνίσταται στην παροχή θεωρητικών αλλά και πρακτικών γνώσεων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας, την αύξηση της παραγωγής και τη μείωση των κοστολογίων στην παραγωγή σκληρού σίτου. Στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΙΤΟΥ φοιτούν κάθε χρόνο 25 νέοι αγρότες, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους σχετικά με τις ορθές πρακτικές καλλιέργειας του σκληρού σιταριού, την ενδεδειγμένη χρήση λιπασμάτων και μηχανημάτων, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, την εξοικονόμηση φυσικών πόρων και τη σωστή κοστολόγηση. Επιπλέον, οι αγρότες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συμβολαιακής καλλιέργειας της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ λαμβάνουν καθημερινά συμβουλευτικές υπηρεσίες από τους Γεωπόνους της εταιρίας καθώς και από τους Καθηγητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης μέσα στο χωράφι.

  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ένας από τους συμμετέχοντες παραγωγούς έλαβε πλήρη υποτροφία για να φοιτήσει στο ετήσιο πρόγραμμα "Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές” στο Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

   "Θερμά συγχαρητήρια στους απόφοιτους σπουδαστές-αγρότες της δεύτερης χρονιάς της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΙΤΟΥ", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κ. Αλέξανδρος Κίκιζας. "Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βλέπουμε το εγχείρημά μας να αναπτύσσεται και μας τιμάει η εμπιστοσύνη και η αποδοχή από τους νέους αγρότες που μοιράζονται το όραμά μας για στήριξη της καλλιέργειας για ποιοτικό σκληρό σιτάρι. Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και σύγχρονων τεχνικών για τη στήριξη της αγροτικής παραγωγής της περιοχής αλλά και ολόκληρης της χώρας".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Ροή Ειδήσεων

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  15:47 20/10

  Η AGT στους κορυφαίους στη Διαχείριση Εγκαταστάσεων

  Τρία σημαντικά Βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στη Διαχείριση Εγκαταστάσεων για επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών, απέσπασε η AGT.

  16:44 19/10

  Tα Insurance Business Awards διοργανώνονται για πρώτη φορά από την Boussias Communications

  Υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, με την υποστήριξη του ΣΕΒ και με την συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών...

  17:42 17/10

  Η COSMOTE συμμετέχει στη Δράση για δωρεάν Mobile Internet σε 47 απομακρυσμένα νησιά

  Στη Δράση "Παροχή δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους μόνιμους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας", συμμετέχει η COSMOTE, που προσφέρει, μέσω κρατικής επιχορήγησης, κινητή (mobile) σύνδεση ...

  17:45 13/10

  Η Replay ντύνει τον Ολυμπιακό

  Για δεύτερη συνεχή χρονιά η διάσημη ιταλική εταιρεία REPLAY, παγκοσμίως γνωστή για τα jeans και τα είδη smart casual ένδυσης, και η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία