Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 15-Ιαν-2018 12:13

  Intralot: Με σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε κορυφαία εταιρεία του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως, τόσο ως προμηθευτής λύσεων όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 52 κράτη και πολιτείες του κόσμου σε αδειοδοτημένες αγορές τυχερών παιχνιδιών. 

  Η εταιρεία διακρίνεται διαχρονικά για την εξωστρέφειά της με τη διεθνή της δραστηριότητα να καλύπτει ποσοστό μεγαλύτερο του 95% του κύκλου εργασιών της τα τελευταία χρόνια. Με έσοδα 1,32 δισ. ευρώ και περισσότερους από 5.300 εργαζομένους το 2016, η INTRALOT αποτελεί μια ισχυρή εταιρεία, τοποθετημένη στρατηγικά ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο ευέλικτα, σταθερά και ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες. Η INTRALOT διαχειρίζεται κατά μέσο όρο ετησίως συνολικές πωλήσεις τυχερών παιχνιδιών 23,4 δισ. ευρώ και έχει εγκαταστήσει και διαχειρίζεται διεθνώς 300.000 τερματικά.

  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Τα τελευταία χρόνια ακολουθεί πολιτική ανάπτυξης μέσω συνεργασιών που διευρύνουν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και τη γνώση των τοπικών αγορών. Η ανάπτυξη της INTRALOT βασίζεται όλο και περισσότερο σε ώριμες αγορές, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά των ΗΠΑ, όπου η εταιρεία έχει δραστηριότητες σε δώδεκα πολιτείες και έχει υλοποιήσει επενδύσεις άνω των 500 εκατ. ευρώ. 

  Η INTRALOT έχει αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών επόμενης γενιάς, ώστε να υποστηρίξει τον εκσυγχρονισμό των λοταριών με ψηφιακές λύσεις, οι οποίες εστιάζουν στις σύγχρονες ανάγκες των παικτών, προσφέροντας ταυτόχρονα ψυχαγωγικές εμπειρίες μέσα από όλα τα κανάλια διανομής και όλα τα είδη περιεχομένου (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Η νέα στρατηγική σχεδιασμού προϊόντων "All about the Player" εστιάζει στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και τις δυνατότητες των τεχνολογιών πληροφορικής για την αξιοποίηση των Big Data και την εξατομικευμένη εμπειρία παιχνιδιού. Παράλληλα, η INTRALOT έχει υιοθετήσει στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης που αξιοποιεί συνέργειες κάθε είδους με τοπικούς εταίρους στις χώρες δραστηριότητας, οι οποίες διευρύνουν τις δυνατότητες διείσδυσής της και εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων σε τοπικές αγορές. 

  Ως μέλος του UN Global Compact, η INTRALOT λειτουργεί ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης με σεβασμό στα διεθνή πρότυπα βιώσιμης ανάπτυξης και υποστηρίζει ενεργά τις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, έχοντας λάβει την αντίστοιχη πιστοποίηση της Διεθνούς Ένωσης Λοταριών (WLA). 

  Η INTRALOT έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα σημαντικότερα πρότυπα ασφαλείας. Είναι ο πρώτος προμηθευτής τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως ο οποίος έχει πιστοποιηθεί από την WLA σύμφωνα με το πρότυπο "WLA Security Control" το 2012 και την ανανέωση του προτύπου το 2016. Επιπλέον, έχει λάβει τις πιστοποιήσεις ISO 27001 και  ISO 20000-1, μεταξύ άλλων.

  ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

  Σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά της αποτελέσματα, η INTRALOT καταγράφει σταθερή πρόοδο και σε σχέση με τους στρατηγικούς στόχους της. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Αντώνιος Κεραστάρης, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε πολύ αισιόδοξοι σε σχέση με την πρόοδο στη λειτουργική απόδοση της εταιρείας, την εκτέλεση συμφωνιών εξαγορών και συγχωνεύσεων με σκοπό τη βελτίωση της κερδοφορίας του Ομίλου, καθώς και την προώθηση νέων επενδύσεων τόσο σε προϊόντα όσο και έργα. Είμαστε, επίσης, ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πορεία αναχρηματοδότησης - αναδιάρθρωσης των δανειακών υποχρεώσεων του Ομίλου με σκοπό τη διασφάλιση των θετικών προοπτικών της εταιρείας. Η δυναμική του Ομίλου INTRALOT αναγνωρίστηκε από τις αγορές κατά τον Σεπτέμβριο του 2017 ύστερα από τη σημαντική επιτυχία της έκδοσης Ομολογιών επταετούς διάρκειας και ύψους 500 εκατ. ευρώ, με τη ζήτησή τους να αποτυπώνεται στο σύνολο των προσφορών, οι οποίες κάλυψαν την έκδοση κατά 3 φορές. 

  Το γεγονός ότι το μείγμα των επενδυτών συμπεριλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων διεθνών επενδυτικών οίκων δημιουργεί πρόσθετη εμπιστοσύνη και αξιοπιστία για τις προοπτικές της INTRALOT".

  * Αναδημοσίευση από την ελληνική έκδοση του περιοδικού Forbes

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων