Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
"Ανοιγμα" Σαμαρά για ΠτΔ - ανασχηματισμό - εκλογές το 2015 Ο πρωθυπουργός πρότεινε στην ουσία ένα "συμβόλαιο" στις ευρωπαϊκές-μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της Βουλής που θα αφορά Προεδρική εκλογή και κυβερνητική σύμπραξη για την αντιμετώπιση της "επόμενης μέρας".

Διαψεύδει η εισαγγελία τον ισχυρισμό της πλευράς του Π. Χαϊκάλη

"Δεν κατέθεσα εξ αρχής το όνομα για να μη διαρρεύσει" λέει ο βουλευτής.

ΣΥΡΙΖΑ: Φοβούνται και τάζουν καρέκλες

"Το Μαξίμου κινεί τα νήματα της ανωμαλίας" δήλωσε ο Α. Τσίπρας.

Eκλογές πριν από τον Ιούνιο του 2016 ζητά ο Ευ. Βενιζέλος

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για το διάγγελμα Α. Σαμαρά.
ΔΙΕΘΝΗ

Γιατί ο Putin "ανακάλυψε" τον Kim

Γιατί ο Putin "ανακάλυψε" τον KimΗ πρόσκληση που απηύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Yong Un αποτελεί κίνηση με συμβολική αφορμή αλλά ουσιαστικό περιεχόμενο. Tο φλερτ της Μόσχας δεν έχει ως πραγματικό αντικείμενο την Πιονγιανγκ, αλλά τη Σεούλ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Klaus Regling για Ελλάδα: "Λογική" η ανησυχία των αγορών

Klaus Regling για Ελλάδα: "Λογική" η ανησυχία των αγορών "Οι αγορές παρακολουθούν σε κάθε χώρα την πολιτική κατάσταση και την πιθανή αλλαγή κυβέρνησης" λέει ο επικεφαλής του ESM. "Πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη" σε επίπεδο μεταρρυθμίσεων.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

Fast Track έγκριση του νέου ΕΣΠΑ

Ξεκινούν οι πληρωμές για τα εμπροσθοβαρή έργα. "Παράθυρο" παράτασης υφιστάμενων προγραμμάτων.

To EFSF απαντά στο Capital.gr για τη δίμηνη παράταση

Τί διευκρινίζει εκπρόσωπος του EFSF, ερωτηθείς για τις διαφορετικές διατυπώσεις σε έγγραφα το Ταμείου.

Μ. Γλέζος: Να μην είναι υποψήφιοι οι Οδ. Βουδούρης - Θ. Παραστατίδης

Τη δήλωση διένειμε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Εμφανίστηκε στο εφετείο, μετά τον σάλο, ο Πάνος Καμμένος

Αρχικά προέβαλλε κώλυμα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, στη συνέχεια προσήλθε διαπιστώνοντας "προσπάθεια συγκάλυψης".

Μπλοκάρουν στο ΣτΕ αιολικό πάρκο στην Κρήτη

Έντεκα σωματεία και σύλλογοι, όπως και ο δήμος Χανίων προσέφυγαν εναντίον του έργου.

Κυρίαρχη η τάση του all inclusive στην παγκόσμια τουριστική αγορά

Έρευνα του SETE Intelligence καταρρίπτει το “μύθο” πως οι τουρίστες μένουν κλεισμένοι στα ξενοδοχεία.

Όνειρο παραμένει το αυτοκίνητο “made in Greece”

Ούτε το 2014 το αυτοκίνητο "made in Greece" έγινε πραγματικότητα. Γιατί το Pony και τα Ι.Χ. ρεπλίκες παραμένουν με σβηστή μηχανή.

Ο νέος Ψυχρός Πόλεμος συναντά την κρίση της Ευρωζώνης

Η Angela Merkel αμφισβητείται – πραγματικά.
ΑΡΘΡΟ
Συναίνεση. Τι είναι αυτό;

Συναίνεση. Τι είναι αυτό;

Μπροστά στο διαφαινόμενο αδιέξοδο της προεδρικής εκλογής διατυπώθηκαν προτάσεις με κύριο άξονα τη συναινετική λύση. Δηλαδή πολιτική συμφωνία για πρόσωπο και για όρους. Συμφωνία για τον οδικό χάρτη του 2015. Επ’ αυτού έχω να κάνω μερικές επισημάνσεις. Γράφει ο Σάκης Μουμτζής.
ΑΡΘΡΟ
Γιατί φθάσαμε πάλι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας;

Γιατί φθάσαμε πάλι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας;

Τελικά ο πραγματικός και μοναδικός λόγος της πραξικοπηματικής επιβολής των πρόωρων εκλογών είναι ο αγώνας της κομματοκρατίας να διατηρήσει τα προνόμιά της αλώβητα αφού διαβλέπει (μέχρις ενός σημείου σωστά) ότι ακόμα και η χρεοκοπία της χώρας τα ευνοεί. Γράφει ο Ιωάννης Οικονομίδης.
ΑΡΘΡΟ
Ανάπτυξη με παράλληλο νόμισμα, όχι με δραχμή!

Ανάπτυξη με παράλληλο νόμισμα, όχι με δραχμή!

Όταν λέμε “λιτότητα” στην Ελλάδα εννοούμε Υπερφορολόγηση, που είναι η επιλεγμένη από την πολιτική τάξη μέθοδος για την δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων: 1 μέρος μείωση κόστους του κράτους με 3 μέρη αύξηση φόρων. Γράφει ο Άγης Βερούτης.
Η Angela Merkel θέλει απεγνωσμένα να θέσει ένα τέλος στην κρίση στην Ουκρανία. Σε μια δήλωσή της, η Γερμανίδα καγκελάριος μετά από τη συνάντηση με τους ομολόγους των Γαλλίας, Ρωσίας, Ουκρανίας, είπε ότι επιθυμούσε μια "ολοκληρωμένη" λύση για την κρίση. Το τί σημαίνει αυτό δεν είναι ακόμα σαφές.
Όταν επικαλούμαστε την Ρωσία σε ανάλυση για τον ρόλο των εξωτερικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή, γίνεται συνήθως με δύο συναφείς τρόπους: είτε ως μια συρρικνωμένη Σοβιετική Ένωση είτε ως έναν πιθανό εγγυητή της περιφερειακής ασφάλειας, εάν οι ΗΠΑ παραιτηθούν από αυτόν τον ρόλο.
Ένα μεγάλο ερώτημα για την επιτυχία ή την αποτυχία της νέας στρατηγικής οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται από τον Ιάπωνα πρωθυπουργό, Shinzo Abe, είναι η εξέλιξη των μισθών. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζονται στοιχεία σχετικά με το ότι οι ονομαστικοί μισθοί δεν έχουν συμβαδίσει με την άνοδο του πληθωρισμού.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Οι οπαδοί της θεωρίας της αριστερής παρένθεσης πιστεύουν ότι θα πετάξουν την χειροβομβίδα στον Αλέξη κι ότι ο Αλέξης θα την πάρει και θα περιμένει αυτή να ανατιναχτεί στα χέρια του! Πιστεύουν, δηλαδή, ότι έχουν στήσει μία παγίδα στον Αλέξη κι ότι ο Αλέξης θα πέσει μέσα σαν να είναι μικρό παιδί. Να μας συγχωρούν, αλλά κάνουν το πρώτο και μεγαλύτερο λάθος που αναφέρει το εγχειρίδιο του κακού παίκτη: Υποτιμούν σοβαρά τον αντίπαλο!
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου τώρα πληρώνει το τίμημα της αδυναμίας να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, αλλαγής του οικονομικού μοντέλου και μετά τις εκλογές του περασμένου Μαΐου της καταστροφικής ιδέας να ανταγωνιστεί το ΣΥΡΙΖΑ σε δημαγωγία και υποσχέσεις προς τους πελάτες του κρατικοδίαιτου μοντέλου. Υπάρχουν δυο πιθανά σενάρια μέχρι το τέλος του 2014. Το ένα είναι να εκλέξει Πρόεδρο η παρούσα Βουλή και το δεύτερο να μην εκλέξει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Μόνο η κεντρική τράπεζα μπορεί να προσφέρει λύσει στο θέμα της υπερχρέωσης της Ευρώπης. Ένας τρόπος να γίνει αυτό (χωρίς να υπάρχουν διαγραφές, που θα προτιμούσα), είναι απλά να τυπώσει λεφτά η κεντρική τράπεζα και να αγοράσει το χρέος της εν λόγω χώρας και στη συνέχεια να πληρωθεί η αγορά για να μην υπάρχουν διαγραφές. Στη συνέχεια η κεντρική τράπεζα απλά κρατά αυτά τα χρεόγραφα για πάντα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Τέρμα με τις ανόητες υπεκφυγές "…εμείς , ως ΣΥΡΙΖΑ, δεν κυβερνήσαμε". Η ενιαία και συμπαγής στο ελληνικό ζήτημα "Βουλή" των δανειστών (αδιαφορώντας για τον βόρβορο της ελληνικής Βουλής) διαμόρφωσε πρόγραμμα παράτασης της στήριξης της Ελλάδας για να βγει στις αγορές (EFSF). Και ενώ παραλήπτης είναι και ο Τσίπρας (αν κυβερνήσει σε 40 ημέρες) δεν ακούσαμε τίποτε για ζουρνάδες και χορούς στο EFSF.
ΕΥΘΥΜΗΣ ΜΑΡΑΜΗΣ
ΕΥΘΥΜΗΣ ΜΑΡΑΜΗΣ
Αυξήσεις στον φόρο ενοικίων και στον ΦΠΑ του τουρισμού, προβλέπει το νέο μνημόνιο μεταξύ άλλων. Το θέατρο αυτό του παραλόγου, έρχεται να σιγοντάρει η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία, με τους Μοσκοβισί και Γιούνκερ να επισημαίνουν πως η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων (!)
Με παράλληλες ανακοινώσεις από την Ουάσινγκτον και την Αβάνα, οι ΗΠΑ και η Κούβα γνωστοποίησαν την Τετάρτη τα σχέδιά τους να αποκαταστήσουν τις διπλωματικές τους σχέσεις. Πώς η νέα εποχή στη σχέση ΗΠΑ-Κούβας επηρεάζει του πολίτες των δύο χωρών αλλά και τα ταξίδια στη χώρα της Καραϊβικής.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Ποιο σενάριο θεωρείτε πιο πιθανό;
Πρόωρες εκλογές
Κυβέρνηση εθνικού σκοπού
Nα συνεχίσει η σημερινή κυβέρνηση και το 2015
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
press@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 784 -17,00
Πορτογαλία 214 -4,00
Ισπανία 111 -4,00
Ιταλία 136 -1,00

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
CAC  
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0
Κεφάλαιο Ένθετο 5 χρόνια

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Αφιέρωμα στο Κεφάλαιο - ΕΚΕ