Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Τρίτη ημέρα απωλειών για τον S&P Στα χαμηλά της ημέρας ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές οι βασικοί δείκτες της Wall Street με τον S&P 500 και τον τεχνολογικό Nasdaq να συμπληρώνουν τρεις διαδοχικές αρνητικές συνεδριάσεις. Τριψήφιες απώλειες ο βιομηχανικός Dow Jones.

“Δεν χρειαζόμαστε τα 12 δισ. του ΔΝΤ”

Η ελληνική πλευρά θεωρεί θετικό το γεγονός ότι ο Α. Σαμαράς διατύπωσε επισήμως τα ελληνικά “αιτήματα” χωρίς να εκφρασθεί διαφωνία από την Α. Merkel. Έμφαση στο “όχι νέο δάνειο - νέο μνημόνιο”, έξοδος του ΔΝΤ, συζήτηση για το χρέος, “ανάσες για να συνεχίσουμε” και δη, φοροελαφρύνσεις.

Στον ΟΠΑΠ το ιπποδρομιακό στοίχημα

Στα €40.501.000 εκατ. η προσφορά, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

Νέο χαμηλό μηνός για το Γενικό Δείκτη

Σε αρνητικό έδαφος και οι 25 μετοχές της μεγάλης κεφαλαιοποίησης.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Τουρκία θα πρέπει να ανησυχεί για το Ισλαμικό Κράτος

Η Τουρκία θα πρέπει να ανησυχεί για το Ισλαμικό ΚράτοςH Τουρκία θα πρέπει τηρεί προσεκτική στάση έναντι του Ισλαμικού Κράτους (IS), υποστηρίζει ο Γκίντο Στάινμπεργκ, ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας από το Ίδρυμα Επιστήμη και Πολιτική του Βερολίνου.
ΔΙΕΘΝΗ

Νέες προειδοποιήσεις Πούτιν προς Ουκρανία

Νέες προειδοποιήσεις Πούτιν προς ΟυκρανίαH Μόσχα θα περιορίσει την πρόσβαση της Ουκρανίας σε ζωτικής σημασίας ρωσικές αγορές εάν το Κίεβο εφαρμόσει οποιοδήποτε σκέλος μιας εμπορικής συμφωνίας που σύναψε με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

"Ούτε κρύο ούτε ζέστη" από το Βερολίνο

Η Merkel παρέσχε πολιτική στήριξη χωρίς να πάρει θέση στα μείζονα.

Πρωτογενές πλεόνασμα 1,9 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο

Υποχώρησαν τα φορολογικά έσοδα κατά 1,6%.

Ρ. Δούρου: Η νόμιμη είμαι εγώ!

Εντολή να μη σταλεί "κανένα έγγραφο που να συμβάλλει σε ένα σύστημα επιζήμιο για το Δημόσιο".

Κατατέθηκε η τροπολογία για τη μείωση του πετρελαίου θέρμανσης

Ο φόρος μειώνεται κατά 30%. Μείωση της λιανικής τιμής κατά 12 λεπτά από 15/10.

Επίθεση φιλίας από την εφορία

Εγκαταλείπεται το δόγμα "σοκ και δέος" σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν.

"Αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες"

Δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης. Συνεχίστηκε η κόντρα στη Βουλή.  Δείτε το video

Viohalco: Στις 29/9 η απάντηση στην απόφαση της Επ. Κεφαλαιαγοράς

Σε σχέση με την πολιτική που θα ακολουθήσει.

Eurobank: "Ναυάγησε" η πώληση της ουκρανικής θυγατρικής

Δεν παρασχέθηκαν οι ανάλογες εγκρίσεις για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Μπ. Μαζαράκης: Ο ΟΤΕ μείωσε τον καθαρό δανεισμό του κατά 65%

"Βγήκαμε πρώτοι στις αγορές, δουλέψαμε σκληρά, εξασφαλίσαμε την πορεία του ΟΤΕ".

Πού οδηγεί η τέταρτη πύλη του τάφου της Αμφίπολης;

Απίθανο λόγω θέσης και λιτής διακόσμησης να είναι η είσοδος στον ταφικό θάλαμο.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Υπάρχει φαρμακευτική που θα επενδύσει στην Ελλάδα;

Υπάρχει φαρμακευτική που θα επενδύσει στην Ελλάδα;

Διαρκώς μεταβαλλόμενο θεσμικό πλαίσιο, αντιαναπτυξιακό περιβάλλον και οριζόντια μέτρα για την τήρηση των δαπανών για το φάρμακο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΦΕΕ, Κ. Φρουζή, αυτοί είναι οι λόγοι που σήμερα οδηγούν τις εταιρείες σε πάγωμα επενδύσεων και το κοινωνικό κράτος σε κατάρρευση.
ΑΡΘΡΟ
Ολίγα για την "κρίση υπερπαραγωγής"

Ολίγα για την "κρίση υπερπαραγωγής"

Στο καπιταλιστικό σύστημα παραγωγής, ο ανταγωνισμός είναι μία αέναη διαδικασία. Κάθε επιχείρηση, είτε για να αυξήσει τα κέρδη της είτε για να παραμείνει σε λειτουργία, αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τους ανταγωνιστές της, προσπαθεί να συμπιέζει το κόστος της. Γράφει ο Σ. Ρωμύλος.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
Η Silicon Valley της Μέσης Ανατολής

Η Silicon Valley της Μέσης Ανατολής

Το "chutzpa" effect των Ισραηλινών και πως κατάφεραν να γίνουν η δεύτερη Silicon Valley με πάνω από το 50% των πολυεθνικών να έχουν δημιουργήσει εκεί κέντρα έρευνας και ανάπτυξης. Ένα ταξίδι στο Τελ Αβίβ και στον κόσμο των νεοφυών επιχειρήσεων.
Την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΚΤ διεξήγε την πρώτη δημοπρασία ρευστότητας στο πλαίσιο του νέου προγράμματος TLRO. Η συμμετοχή ήταν πολύ χαμηλότερη των προσδοκιών, εγείροντας ερωτήματα για την ικανότητα της ΕΚΤ να ανακτήσει τον έλεγχο του ισολογισμού της.
Το αποτέλεσμα του σκωτσέζικου δημοψηφίσματος είναι ένα πλήγμα για εκείνους που χλεύασαν το Λονδίνο που επέτρεψε να διεξαχθεί. Έφερε ένα πειστικό αποτέλεσμα αναμφισβήτητης νομιμότητας, με το εντυπωσιακό 84,6% του εκλογικού σώματος να προσέρχεται στις κάλπες.
Παρά το γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικά εμπόδια για μια ουσιαστική προσέγγιση, η Λευκορωσία δεν είναι τόσο ακίνητη ή απομονωμένη από τη Δύση όσο πιστεύουν οι περισσότεροι αναλυτές, ιδιαίτερα μετά από την κρίση στην Ανατολική Ουκρανία.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Η συζήτηση για τις τραπεζικές καταθέσεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Πληροφορούμε τους φίλους και τις φίλες που ελπίζουν σε πολιτικά οφέλη από αυτή τη συζήτηση ότι δεν υπάρχει στον κόσμο τραπεζικό σύστημα που να μπορεί να αντέξει μία τέτοια δυσφήμιση. Τους ζητούμε, επίσης, να σκεφτούν ότι ο ελληνικός λαός έχει στηρίξει με το υστέρημά του τις τράπεζες κι αν αυτές καταρρεύσουν εκείνοι που θα έχουν χάσει τα χρήματά τους θα είναι οι Έλληνες φορολογούμενοι.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Με την ανάληψη της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλαμβάνει το μεγαλύτερο πόστο άσκησης εξουσίας και διαχείρισης που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα. Αντί να επιδείξει ένα νέο πνεύμα άρνησης των πελατειακών σχέσεων και των ανταλλαγμάτων τους που δεσπόζουν τις τελευταίες δεκαετίες, αξιολογώντας και ανταμείβοντας όσους προσπαθούν και εργάζονται, δεν τολμά να τα βάλει ούτε με όσους προσελήφθησαν με πλαστά πτυχία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Πολλοί νομίζουν ότι οι “ασφυκτικοί όροι” των δανειστών είναι αυτό το όποιο εμποδίζει την ανάπτυξη στην Ελλάδα. Να δεχτώ -όπως έχω πει πολλές φορές- ότι μακροπρόθεσμα θα πρέπει να υπάρξει λύση, αλλά βραχυπρόθεσμα, το ότι χρωστάμε αυτά που χρωστάμε, δεν έχει καμία σχέση με το ότι η οικονομία αυτή δεν αναπτύσσεται, ή με το ότι κινείται κάτω των δυνατοτήτων της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Το ΚΚΕ δείχνει ότι μπορεί να "συμμαχήσει με τον διάβολο" αλλά όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Καθηγητές του ΣΥΡΙΖΑ ωρύονται για την ανάγκη εκσυγχρονισμού του κράτους αλλά η Δούρου προστατεύει και απατεώνες με πλαστά πιστοποιητικά. Ο Τσίπρας κυνήγησε την προεδρία των ευρωαριστερών του ευρώ αλλά ο Λαφαζάνης βλέπει και δραχμή. Μήπως έχουν δίκιο όσοι επιμένουν να μην συγχέουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με την αριστερά;
ΕΥΘΥΜΗΣ ΜΑΡΑΜΗΣ
ΕΥΘΥΜΗΣ ΜΑΡΑΜΗΣ
Στην περίπτωση της ευρωζώνης, η κοινή οικονομική πολιτική και το νόμισμα, απεδείχθη πολύ σύντομα πως είναι μια ουτοπία. Χώρες με εντελώς διαφορετικές παραγωγικές δυνατότητες καθώς και κυβερνήσεις με αντίθετες νοοτροπίες, αναμιγνύονται και συγκεντρώνονται σε ένα υπερ-κράτος.
Μπορεί η Υahoo να καλοπέρασε την ημέρα της αρχικής δημόσιας εγγραφής της Alibaba χάρη στο μερίδιό της στον κινεζικό κολοσσό, ωστόσο είδε τη δική της μετοχή να χάνει μεγάλο μέρος της αξίας της. Πολλοί έχουν σκεφτεί πως η αγορά θεωρεί τη βασική δραστηριότητα της Yahoo τόσο υποτιμημένη που η εταιρεία θα μπορούσε να καταστεί ένας ελκυστικός στόχος εξαγοράς.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Πιστεύετε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ποσοτική χαλάρωση;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 505 +18,00
Πορτογαλία 217 +1,00
Ισπανία 119 -1,00
Ιταλία 139 +2,00

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
CAC  
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Διεθνής Έκθεση Θεσαλλονίκης - Κεφάλαιο
Tasty Guide 2014