Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Χ.Α.: Έσπασε σερί έξι πτωτικών εβδομάδων ...αν και με χαρακτήρα συσσώρευσης στις τελευταίες 3 συνεδριάσεις, εν αναμονή των τεστ αντοχής της Κυριακής τα οποία και θα καθορίσουν τη βραχυπρόθεσμη τάση στην εγχώρια αγορά. Τις τρεις πρώτες θέσεις σε αποδόσεις διεκδίκησαν ΠΕΙΡ, ΕΤΕ και ΕΥΡΩΒ.

Α.Σαμαράς: Πολύ σημαντική η απόφαση της ΕΕ για την Κύπρο "ιδιαίτερα τώρα"

Για ελληνοκυπριακή νίκη στη Σύνοδο Κορυφής μιλά η κυβέρνηση. Η συζήτηση για τη μετά μνημόνιο εποχή άνοιξε αλλά “τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμη”, είπε ο πρωθυπουργός και ζήτησε τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαμηλός ο πήχυς των επιδιώξεων στην Κύπρο

Το τελικό κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής των “28” προκαλεί την ικανοποίηση της Λευκωσίας.

Τα "ψιλά" γράμματα στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα

Aναστολή κατασχέσεων, συμψηφισμοί, διαγραφή προστίμων, χορήγηση φορολογικής ενημερότητας.
WALL STREET

Ώθηση στη Wall Street από τα εταιρικά αποτελέσματα

Ώθηση στη Wall Street από τα εταιρικά αποτελέσματαΑνοδικά κινούνται οι βασικοί δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου, αφήνοντας πίσω το δυσμενές κλίμα που διαμορφώθηκε νωρίτερα από την είδηση του πρώτου κρούσματος Έμπολα στη Νέα Υόρκη, με τους επενδυτές να βρίσκουν στήριξη στα ενθαρρυντικά εταιρικά αποτελέσματα κολοσσών της αμερικανικής οικονομίας.
ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Bloomberg: 25 τράπεζες θα αποτύχουν στα stress tests

Bloomberg: 25 τράπεζες θα αποτύχουν στα stress testsΤο πρακτορείο σημειώνει ότι 105 τράπεζες φαίνεται πως θα περάσουν την αξιολόγηση, σύμφωνα με προσχέδιο των τελικών αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με το Reuters τράπεζες σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Σλοβενία και η Πορτογαλία δεν πέτυχαν το ελάχιστο κεφαλαιακό επίπεδο. Πηγές του Dow Jones, αναφέρουν ότι πάνω από τις μισές έχουν δρομολογήσει την ενίσχυση των ισολογισμών τους.
ΞšΞ΅Ο†Ξ¬Ξ»Ξ±ΞΉΞΏ
Διαβάστε το Σάββατο στο Κεφάλαιο
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

Παρέλυσε η Αττική από τη βροχόπτωση

Παρασύρθηκαν δεκάδες αυτοκίνητα στη Νίκαια. "Βούλιαξαν" οι κεντρικοί οδικοί άξονες.

Με όρους και αξιολογήσεις ο προληπτικός "κουμπαράς"

Χωρίς τρόικα αλλά με ελέγχους σε δημοσιονομικά, μεταρρυθμίσεις.

Χρ. Σταϊκούρας: "Παράθυρο" για νέες φοροελαφρύνσεις

Στο €1,5 δισ. τα έσοδα από την ρύθμιση, εκ των οποίων €1,2 δισ. περίπου μέχρι το 2018.

Reuters: Ελληνικό αίτημα να καθυστερήσει το ασφαλιστικό

Η ελληνική κυβέρνηση έχει στείλει σχετική επιστολή σε Ε.Ε. και ΔΝΤ, λέει το πρακτορείο.

Ρωσία: Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση "BBB-" η S&P

Το outlook παραμένει αρνητικό.

Εθνική Πανγαία: Με 96,67% στη MIG Real Estate μετά τη Δ.Π.

Συνολικά 240 μέτοχοι αποδέχθηκαν τη Δ.Π.

Βουλή: Υπερψηφίστηκε η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για το "παρών" της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Sabah: Να ξυπνήσουν στην πραγματικότητα οι Ελληνοκύπριοι

Προκλητικό άρθρο της τουρκικής εφημερίδας.
ΑΡΘΡΟ
Λιτότητα για να έλθει η ανάπτυξη ή ανάπτυξη για να νικηθεί η λιτότητα;

Λιτότητα για να έλθει η ανάπτυξη ή ανάπτυξη για να νικηθεί η λιτότητα;

Αυτό είναι το βασικό δίλημμα που τίθεται πλέον όχι μόνο σε Ευρωπαϊκό αλλά και σε διεθνές επίπεδο, όχι μόνο από τις δοκιμαζόμενες χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου αλλά και από σημαντικούς τραπεζίτες, που προσδιορίζουν την πορεία της Γερμανικής Οικονομίας. Γράφει ο Ευ. Στυλιανίδης.
ΑΡΘΡΟ
Φτάνουν 4 τράπεζες για 11 εκατομμύρια;

Φτάνουν 4 τράπεζες για 11 εκατομμύρια;

Οι τράπεζες δεν είναι οι “κακές” επιχειρήσεις που πίνουν το αίμα του κακομοίρη που θα κάνει το λάθος να δανειστεί από αυτές, όπως θα ήθελαν να πιστέψουμε κάποιοι αδαείς από τη λειτουργία της κυκλοφορίας του χρήματος. Γράφει ο ’γης Βερούτης.
ΑΡΘΡΟ
Οι πέντε αλήθειες για τις Σπάνιες Γαίες

Οι πέντε αλήθειες για τις Σπάνιες Γαίες

Είναι απαραίτητες οι σπάνιες γαίες για τον Πολιτισμό μας; Είναι περιβαλλοντικά ασύμφορη η εξόρυξη και επεξεργασία σπανίων γαιών; Στην Ελλάδα έχουμε Σπάνιες Γαίες; Τι πρέπει να κάνουμε στο τόπο μας για τις Σπάνιες Γαίες; Γράφει ο Δρ. Τζεφέρης Πέτρος.
Κάθε εβδομάδα, επιλεγμένοι κορυφαίοι ειδικοί δίνουν απάντηση σε ερωτήματα σχετικά με τις προκλήσεις στους τομείς της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφαλείας που διαμορφώνουν το ρόλο της Ευρώπης στον κόσμο. Το σημερινό ερώτημα αφορά τις εκλογές στην Ουκρανία.
Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να συμμετέχουν σε ορισμένες έξυπνες μορφές ισορροπίας και να καταλήξουν -πολύ γρήγορα- σε μια στρατηγική για την κάλυψη του τωρινού κενού εξουσίας που καθορίζει τα Δυτικά Βαλκάνια.
Η δημογραφική συρρίκνωση θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της Γερμανίας μακροπρόθεσμα: στις επόμενες δεκαετίες η Γερμανία μπορεί να βιώσει τη συρρίκνωση του εργατικού δυναμικού της κατά περίπου 200.000 θέσεις εργασίας ετησίως.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Δεν θα κουρέψουν, λέει, τα δάνεια που πήραμε από το ΔΝΤ! Έτσι είπε ο κ. Σταθάκης. Ότι θα "διαπραγματευτούν" μόνο τα δάνεια από την Ευρώπη. Η μεγαλύτερη πολιτική φάρσα των τελευταίων ετών αρχίζει να αποκαλύπτεται. Μίλησαν για μονομερείς ενέργειες. Το μάζεψαν σε διαπραγματεύσεις. Τώρα ξέρουν ότι δεν μπορούν να κουρέψουν παρά μόνο τα μουστάκια τους. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ένα παχυλό ψέμα.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, στην Πλατεία Κουμουνδούρου το γνωρίζουν. Με επιτόκια πάνω από το 5-7% και το Γενικό Δείκτη κάτω από τις 1.000 μονάδες εξουσία δεν βλέπουν στον αιώνα τον απάντα... Ή αν τη δουν, θα είναι για πολιτική συμφορά... Οι αγορές για μια οικονομία είναι ό,τι το οξυγόνο για ένα οργανισμό. Αν κλείσουν τις στρόφιγγες του οξυγόνου, η ασφυξία είναι θέμα χρόνου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Ας υποθέσουμε ότι έχετε πάρει ένα δάνειο 300.000 ευρώ για την αγορά ενός ακινήτου, που επίσης κοστίζει 300.000 ευρώ. Επίσης να υποθέσουμε ότι για κάποιο λόγο η άξια αυτού του ακίνητου πέφτει στο ήμισυ της αγοραίας αξίας του, στα 150.000 ευρώ. Επίσης να υποθέσουμε ότι η άξια αυτού του ακίνητου δεν θα ξαναδεί ποτέ τις 300.000. Το ερώτημα είναι το εξής, ποιος θα πάρει τη χασούρα;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Ούτε στην κυβέρνηση να το γλεντάνε επειδή εισπράχθηκαν 730 εκατ. ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ. Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ως διεκδικητές της εξουσίας, να τρίβουν τα χέρια τους για το φορολογικό Ζάλογγο που θα χορέψει η κυβέρνηση. Οι 2.500.000 ψηφοφόροι που χρωστάνε 15 δισεκ. ευρώ και δεν έχουν δώσει μία... από το 2013, βγάζουν ίσως άνετα.. την επόμενη κυβέρνηση αλλά μόνο αν τους πείσουν...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
Η Ελλάδα υπήρξε στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της μια φτωχή χώρα, αλλά με υψηλό δείκτη αξιών. Οι αξίες αυτές ήταν αξίες της φτώχειας. Ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων μας ξεκινά από το γεγονός ότι στην περίοδο του εικονικού πλούτου πετάξαμε μαζί με τη φτώχεια και τις αξίες της, γιατί πιστέψαμε ότι ήταν άχρηστες, αφού είμαστε πια πλούσιοι. Τώρα επιστρέφουμε πάλι στη φτώχεια, αλλά χωρίς τις αξίες.
O Vladimir Putin έχει κερδίσει στην Ουκρανία. Το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι τι θέλει στη συνέχεια. Αυτό είναι το απαισιόδοξο συμπέρασμα ορισμένων βετεράνων παρατηρητών του Κρεμλίνου που θεωρούν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει ήδη επιτύχει το στόχο του να αποδυναμώσει την Ουκρανία, εδραιώνοντας στο μεταξύ την εξουσία του στη Μόσχα. Ορισμένοι από αυτούς μιλούν ανοιχτά...
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Θα κατορθώσει αυτή η Βουλή να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 644 -8,00
Πορτογαλία 237 -2,00
Ισπανία 128 -1,00
Ιταλία 163 +1,00

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
Germany 30
UK100
CAC  
France 40
Πλατίνα  
Gold spot
’ργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Ανέπαφες Συναλλαγές - Κεφάλαιο
Tasty Guide 2014