Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Σκεπτικισμός των δανειστών για τη νέα λίστα του Γ. Βαρουφάκη Απορρίπτουν- προς το παρόν- τμηματική καταβολή δόσεων και άμεση πολιτική απόφαση, θέτουν τρεις κόκκινες γραμμές. Στα θετικά η αποδοχή πρωτογενούς πλεονάσματος- στόχου στο 3% του ΑΕΠ και η εισαγωγή νέων κοστολογημένων μέτρων. Αμφισβητούν όμως την απόδοσή τους.

Οι νέοι φόροι της νέας λίστας Βαρουφάκη

Ενιαία φορολογική κλίμακα, παραμονή και αύξηση του φόρου πολυτελείας σε ΙΧ και πισίνες και αυξήσεις των εισιτηρίων στους πολιτιστικούς χώρους.

Α. Τσίπρας: Προσλήψεις 4,5 χιλ. γιατρών και νοσηλευτών

Διεύρυνση παροχών σε φάρμακα, εξετάσεις και εμβολιασμούς.

Η λογική της ΕΚΤ πίσω από την “στάγδην” χρηματοδότηση των τραπεζών μέσω ELA

Η σωπηρή διατήρηση της “στάγδην” χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών μέσω του ELA συνεχίσθηκε και χθες.
ΑΓΟΡΕΣ

Κοντά στο 24% η απόδοση του 3ετούς ομολόγου

Κοντά στο 24% η απόδοση του 3ετούς ομολόγου Σε ανοδική τροχιά συνεχίζουν και σήμερα οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων. Για ξεκάθαρο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, κάνει λόγο η Barclays σχολιάζοντας την ελληνική λίστα. Βλέπει υψηλό κίνδυνο επιβολής κάποιας μορφής κεφαλαιακών ελέγχων, ενώ δεν αποκλείει "ατύχημα" και Grexit.
EΛΛΑΔΑ

RBS: Τι θα συμβεί στην ευρωζώνη σε περίπτωση Grexit

RBS: Τι θα συμβεί στην ευρωζώνη σε περίπτωση Grexit"Αν οι Έλληνες πάρουν την απόφαση εξόδου, βάσει εκλογικής εντολής και όχι δημοψηφίσματος, αυτό θα μπορούσε να κάνει τους ψηφοφόρους σε άλλες χώρες να σκεφτούν σοβαρά πριν ψηφίσουν πολιτικούς που είναι κατά της λιτότητας", αναφέρει οικονομολόγος σε άρθρο του στην WSJ.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

Οι "δημιουργικές αντιφάσεις", τα διλήμματα και στο βάθος... μασάζ

Το πρωί "απειλούν", το βράδυ "μαζεύουν", αλλά "βλέπουν" συμφωνία.

Οι επισφάλειες μιας χρονιάς σε ένα τρίμηνο

Εξάμηνη ασυλία σε όλους τους υπερήμερους οφειλέτες από ΤτΕ.

Στον αέρα 100.000 με 35 χρόνια ασφάλισης αλλά κάτω των 60 ετών

Σεβασμός μόνο των "θεμελιωμένων" συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

Προς επαναφορά η εκχώρηση ανείσπρακτων ενοικίων

Συνάντηση σήμερα Ν. Βαλαβάνη και Σ. Παραδιά.

Το παρασκήνιο και τα μηνύματα των επιλογών Λαφαζάνη για ΔΕΗ

Στροφή σε πιο συγκεντρωτικό σύστημα, με βαρύνοντα ρόλο του υπουργείου.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για το Ιράν

Τεράστιο πολιτικό κόστος αν δεν υπάρξουν αποτελέσματα.

Απέδρασε η Β. Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο

Ερευνα για εμπλοκή Σωφρονιστικών.

Αντιδράσεις στην Κέα για τη μαρίνα στο Βουρκάρι

Συγκεντρώνουν υπογραφές οι κάτοικοι του νησιού.
ΑΡΘΡΟ
"Άκουσα πως τίποτε δεν θέλετε να μάθετε", κυρία Υπουργέ

"Άκουσα πως τίποτε δεν θέλετε να μάθετε", κυρία Υπουργέ

Μια από τις πρώτες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ήταν ο νόμος 4321/2015 με τον βαρύγδουπο πλην παραπλανητικό τίτλο "Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας". Πολλές αντιδράσεις σημειώθηκαν και η κριτική εστιάστηκε κυρίως στη διάταξη του άρθρου 21. Γράφει ο Τάσος Αβραντίνης.
ΑΡΘΡΟ
Επιτέλους κυβερνήστε κ. Τσίπρα

Επιτέλους κυβερνήστε κ. Τσίπρα

Παρακολουθώντας κανείς τον Α. Τσίπρα στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, όπου θα ενημέρωνε το Σώμα για την πορεία της διαπραγμάτευσης, κατέληγε στο συμπέρασμα ότι ο Πρωθυπουργός εξακολουθεί να αντιπολιτεύεται την προηγούμενη Κυβέρνηση. Γράφει ο Θεόδωρος Καράογλου.
ΑΡΘΡΟ
Περιουσιολόγιο και η εφαρμογή του

Περιουσιολόγιο και η εφαρμογή του

Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για εφαρμογή του περιουσιολόγιου παίρνουν σάρκα και οστά. Η δημιουργία του, εντάσσεται στις μεταρρυθμίσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής, οι οποίες θα υποβληθούν στους Θεσμούς. Γράφει ο Γιώργος Δαλιάνης.
Στις 18 Μαρτίου, ο Vladimir Putin, ο Ρώσος πρόεδρος, και ο Leonid Tibilov, ο ηγέτης των αυτονομιστών της Νότιας Οσετίας, μιας διαφιλονικούμενης περιοχής του Νοτίου Καυκάσου, συναντήθηκαν στη Μόσχα. Εκεί, υπέγραψαν μια συνθήκη συμμαχίας και ενοποίησης μεταξύ Ρωσίας και Νότιας Οσετίας.
Στις 25 Μαρτίου, το νέο εποπτικό όργανο για τις τράπεζες, ο ενιαίος εποπτικός μηχανισμός SSM, επέβαλε όρια στη συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών σε κρατικό χρέος. Το μέτρο έχει δεχθεί κριτική για το ότι ασκεί πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να συμφωνήσει με τους επίσημους πιστωτές της.
Την προηγούμενη εβδομάδα στην ομιλία του στο Boao Forum, ο πρώτος αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Igor Shuvalov, ανακοίνωσε την απόφαση της Μόσχας να ενταχθεί στην Ασιατική Επενδυτική Τράπεζα Υποδομών (ΑΙΙΒ), με την απόφαση να έχει καθυστερήσει ήδη αρκετά.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Ένας άνθρωπος που βρίσκεται μαζί μας, στο forum του Capital, από την πρώτη ημέρα, μας αποχαιρετά. Αποφάσισε να δραπετεύσει από την μιζέρια και να βρει μια καλύτερη μοίρα στο εξωτερικό. Όσοι βιαστείτε να τον κρίνετε αυστηρά για την οργή του, διαβάστε πιο κάτω τι απάντησε ο Αλέκος Σακελάριος όταν ρωτήθηκε από τον... εαυτό του για το μέλλον της Ελλάδας: "Αν ποτέ πει να ξεβρομίσει αυτός ο τόπος, πολύ φοβάμαι ότι θα μείνει μόνον ο τόπος"! Εντάξει! Λίγο υπερβολικός ως... σατυρικός! Αλλά κορυφαίος!
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Η άποψη που επικρατεί στα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα Μέσα Ενημέρωσης είναι πως υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και εταίρων εδώ και καιρό. Κατά την ίδια άποψη, η κυβέρνηση καθυστερεί να την παρουσιάσει, να την ψηφίσει και να την υλοποιήσει προκειμένου να ελέγξει την εσωκομματική αντιπολίτευση και να χειριστεί κατάλληλα την κοινή γνώμη. Μικρή σημασία έχει αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Η ζημιά που έχει γίνει στην ελληνική οικονομία με τις πρόωρες εκλογές είναι αμετάκλητη πλέον...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ποιος είναι ο ορισμός της επιτυχίας στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους; Το να μην υπάρξει πιστωτικό γεγονός; Γιατί αν φτάσουμε μετά από σχεδόν δύο μήνες, κατά τους οποίους η χώρα στενάζει από ασφυξία ρευστότητας, σε ένα αποτέλεσμα που απλώς θα δίνει τη δυνατότητα να αποπληρωθούν οι δόσεις προς το ΔΝΤ και τα έντοκα που λήγουν στους ξένους επενδυτές, τότε να με συγχωρείτε, αλλά αυτό αποτελεί μία τρύπα στο νερό! Αν βέβαια επιτευχθεί και αυτό...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Εδώ που φθάσαμε με εκπροσώπους αναρχικών, νεοναζιστών και τρομοκρατών εντός της Βουλής. Την πρόεδρο της Βουλής να μην καταλαβαίνει την κατάληψη του κτιρίου από αληταρία των Εξαρχείων. Και τους συντρόφους υπουργούς Δημόσιας Τάξης, Παιδείας και Δικαιοσύνης να νομίζουν... ότι Βουλή και κυβέρνηση βρίσκονται ακόμη στο βουνό... δεν συζητάς αν κυβερνάται η χώρα. Ρωτάς μήπως η κυβέρνηση επιδιώκει να πέσει και ίσως γι΄ αυτό δεν κυβερνά...
ΜΙΝΟΣ ΜΩΥΣΗΣ
ΜΙΝΟΣ ΜΩΥΣΗΣ
Ο πολίτης δεν ενδιαφέρεται πια για το ποιος παίρνει τις αποφάσεις αλλά για το αν είναι σωστές και βιώσιμες. Βαρέθηκε να ακούει ότι "σώθηκε το Ασφαλιστικό" και να διαπιστώνει ότι η σωτηρία αυτή διαρκεί μέχρι την επόμενη σωτηρία που συνήθως συνοδεύεται από μείωση των συντάξεων ή από δυσμενή μεταβολή των όρων.
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΟΣ
Η χθεσινή ημέρα έμοιαζε πως θα εξελιχθεί ήρεμα και χωρίς ιδιαίτερης σημασίας γεγονότα. Υπήρχε η τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group. Αλλά το αποτέλεσμα ήταν, λίγο έως πολύ, γνωστό. Μια γενική κουβέντα και κατευθύνσεις στην Ελληνική πλευρά, για καλύτερη και περισσότερη προετοιμασία. Δεν υπήρχαν πολλά να πει κανείς.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Εκτιμάτε ότι υφίσταται θέμα Grexit;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
press@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
 
Χώρα Απόδοση % Μεταβολή
Ελλάδα 11,96 +11,78
Πορτογαλία 1,71 +1,54
Ισπανία 1,22 +1,05
Ιταλία 1,24 +1,07

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
Germany 30
UK100
CAC  
France 40
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0
Κεφάλαιο Ένθετο 5 χρόνια

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Οι τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη ιατρική