Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Η δεύτερη ανάγνωση των δηλώσεων Dijsselbloem "Όσα θα δώσετε, τόσα θα πάρετε…". Κάπως έτσι εκτιμούν στο Συμβούλιο Υπ. Οικονομικών (Eurogroup) που συνεδριάζει την Δευτέρα την πιθανότητα να υπάρξει απελευθέρωση πόρων για την χρηματοδότηση της Ελλάδας μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Στην κόψη του ξυραφιού το Χρηματιστήριο

Η αγορά πήρε πίσω όλα τα κέρδη της συμφωνίας του Eurogroup με τις τράπεζες μάλιστα να κινούνται σε ρυθμούς ελεύθερης πτώσης (-28%).

33 εκατ. ευρώ κοστίζουν οι κερασμένοι καφέδες στη ΓΕΝΟΠ

Όταν 20 εκατ. ευρώ είναι το κόστος για τη διάσωση της ελληνικής χαλυβουργίας. Απίστευτη πρόκληση με τις αυξήσεις 10%.

Γ. Βαρουφάκης: Τη Δευτέρα πάω έξι μεταρρυθμίσεις στο Eurogroup

Θα είμαστε συνεπείς στις δόσεις προς το ΔΝΤ. Μόνη λύση η αναδιάρθρωση εντός της Ευρωζώνης. Με δραχμή πάμε στη νεολιθική εποχή. Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για αυξήσεις στη ΔΕΗ.
WALL STREET

Με το "δεξί" στο Μάρτιο η Wall Street, πάνω από τις 5.000 μονάδες ο Nasdaq

Με το "δεξί" στο Μάρτιο η Wall Street, πάνω από τις 5.000 μονάδες ο Nasdaq Σε νέα υψηλά τερμάτισαν τις συναλλαγές της Δευτέρας ο βιομηχανικός Dow Jones και ο S&P 500, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq έκλεισε πάνω από το ψυχολογικό επίπεδο των 5.000 μονάδων για πρώτη φορά από το 2000. Κόντρα στα αδύναμα μακροοικονομικά στοιχεία η άνοδος των δεικτών.
ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ESM

ESM: Το μνημόνιο δεν έχει ημερομηνία λήξης

ESM: Το μνημόνιο δεν έχει ημερομηνία λήξης"Το μνημόνιο (Μου) είναι ένα ξεχωριστό και αυτοτελές έγγραφο, αλλά συνδέεται με την MFFA –καμία εκταμίευση δεν μπορεί να γίνει χωρίς την τήρηση του μνημονίου, το οποίο αξιολογείται από τους θεσμούς", αναφέρει σε νέα του ανακοίνωση ο ESM, διευκρινίζοντας ότι το μνημόνιο (σε αντίθεση με την MFFA), δεν χρειάστηκε να παραταθεί διότι δεν έχει ημερομηνία λήξης.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

Τι θα προκαλέσει ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ

Αυξήσεις σε είδη μαζικής κατανάλωσης, μειώσεις σε καύσιμα.

Η αυστηρή προειδοποίηση της Eldorado στην κυβέρνηση

Με κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι.

Το business plan της Vodafone για την hellas on line

Ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται στις 31/3 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης.

Μυρίζει μπαρούτι στο λιμάνι

Οι λιμενεργάτες ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις ενόψει παραχώρησης του ΟΛΠ.

Το μεγάλο στοίχημα της αύξησης των δανείων

Οι ελληνικές τράπεζες έδωσαν συγκριτικά τα περισσότερα δάνεια στην περίοδο της κρίσης.

Ξανά στο προσκήνιο τα γενόσημα

Αλλαγές σε φαρμακεία και φαρμακοβιομηχανίες ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας.

Στροφή ΣΕΒ προς τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας

313 από τις 346 βρίσκονται στον "αέρα" από το 2012.

Απέσυρε την προκλητική ΝΟΤΑΜ η Τουρκία

Υπαναχώρησαν από το αρχικό σχέδιο.

Λαπαβίτσας: Απελευθέρωση από το ευρώ για να νικήσουμε τη λιτότητα

Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε βαρύ τίμημα για τη συμφωνία, λέει σε άρθρο του στον Guardian.
ΑΡΘΡΟ
Η πολιτική θέλει τόλμη και αρετή

Η πολιτική θέλει τόλμη και αρετή

Η Ελλάδα, είναι σε τέλμα, σε αδιέξοδο, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Χρειάζεται ένα δυνατό σοκ που θα σπρώξει την χώρα προς τα μπρος, θα αφυπνίσει τις παραγωγικές δυνάμεις, θα εντυπωσιάσει θετικά τους δανειστές. Γράφει η Νίκη Τζαβέλα.
ΑΡΘΡΟ
Κεντροδεξιά σε αναζήτηση πολιτικής ταυτότητας

Κεντροδεξιά σε αναζήτηση πολιτικής ταυτότητας

Η ΝΔ κατέρρευσε στις τελευταίες εκλογές όχι επειδή πρόδωσε τις παραδοσιακές πολιτικές της καταβολές αλλά επειδή ακριβώς προσπάθησε να μείνει πιστή σε αυτές!! Μαζί βέβαια και με κάποιες στροφές παλαιομοδίτικα δεξιές κι έντονα φοβικές και αντιδραστικές. Γράφει ο Αν. Ανδριανόπουλος.
ΑΡΘΡΟ
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η  διαπλοκή

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η διαπλοκή

Η διαπλοκή ως γνωστόν, είναι η βασική αιτία της έλλειψης ανταγωνισμού σε πολλούς κλάδους της εθνικής οικονομίας. Η καταπολέμηση της δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε πρέπει να γίνεται ως μνημονιακή υποχρέωση. Επιβάλλεται να πηγάζει από δύο κρυστάλλινες θέσεις... Γράφει ο Σάκης Μουμτζής.
Η Ρωσία του Vladimir Putin ποτέ στα αλήθεια δεν ήθελε να είναι “της ΕΥρώπης”, διότι η ήπειρος τώρα προσδιορίζεται σε πολιτικό επίπεδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το σκεπτικό της, τους κανόνες της και τις διαδικασίες της.
Στην αλλαγή της χιλιετίας, οι δυσκαμψίες της αγοράς εργασίας πιστεύεται ότι ήταν επιβλαβείς για τον διεθνή ανταγωνισμό, και η ανάπτυξη της χρηματοπιστωτικής αγοράς φάνηκε να είναι ο κατάλληλος τρόπος για να συμβιβαστούν οικονομικοί και κοινωνικοί στόχοι.
Μια νέα έκθεση του Διεθνούς Ινστιτούτου Ερευνών της Στοκχόλμης για την Ειρήνη (SIPRI) χαρακτηρίζει την αποσαφήνιση των προσδοκιών, την ευθυγράμμιση των πόρων και τη δίκαιη κατανομή των βαρών ως βασικά συστατικά των επιτυχημένων μελλοντικών ειρηνευτικών επιχειρήσεων.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Την Τετάρτη φτάνει η τρόικα. Στις ημέρες του σοσιαλισμού η τρόικα δεν λέγεται τρόικα, αλλά εκπρόσωποι των τριών θεσμών. Τέλος πάντων, για να μην ενοχλούνται οι σύντροφοι, ας λέμε την τρόικα θεσμούς και τους τροϊκανούς ακατανόμαστους. Πάμε από την αρχή! Έρχονται την Τετάρτη οι θεσμοί και οι ακατανόμαστοι θα συναντηθούν με εκπροσώπους της εθνοσωτήριας κυβέρνησής μας...
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Η νέα κυβέρνηση ήδη από την πρώτη της μέρα κλήθηκε να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα πολύπλοκη κατάσταση, καθώς η χώρα βιώνει το μεγαλύτερο πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο μετά τον πόλεμο. Ο πρώτος μήνας της διακυβέρνησης κατέδειξε κυρίως την έλλειψη οποιουδήποτε σχεδίου αντιμετώπισης της κρίσιμης κατάστασης αλλά και σε πολλά βασικά σημεία την απουσία αντικειμενικής επαφής με την πραγματικότητα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Το γνωστό ανεκδοτάκι με τη συμβουλή για τους τρεις φακέλους που δίνει ο απερχόμενος πρωθυπουργός ως... συμβουλή στον επόμενο για τις δύσκολες στιγμές φαντάζομαι το γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας. Να ξέρει λοιπόν ότι ήδη... αξιοποίησε τη συμβουλή της πρώτης από τις τρεις επιστολές της ιστοριούλας. Απευθύνθηκε στο λαό και τα έριξε στους προηγούμενους. Και πλέον βρίσκεται ένα βήμα από το να αξιοποιήσει και τη συμβουλή της δεύτερης επιστολής και να τα ρίξει στα συμφέροντα και στους εσωκομματικούς "εχθρούς"...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Κοντεύουν τις 200.000 οι Έλληνες επιστήμονες 25-30 ετών που προσφέρουν εκτός Ελλάδος τις υπηρεσίες τους από το 2009. Πλησιάζουν τις 700.000 οι άνεργοι 20-30 ετών ανάμεσα στους 1.500.000 άνεργους. Έκλεισαν μαγαζιά και γραφεία 160.000 επαγγελματίες μεταξύ 30-40 ετών λόγω κρίσης. Που θα τους βολέψει η πατρίδα όλους αυτούς κ. Λαφαζάνη; Στα κρατικά μονοπώλια υπολογίζοντας την τσέπη των φορολογούμενων; Στα κρατικά μεταλλεία; Μήπως να φυτεύουν ραπανάκια στις κρατικές παραλίες;
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΣΤΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΣΤΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα από τα πιο σημαντικά αιτήματα του επενδυτικού κόσμου αποτελεί η θέσπιση ενός σταθερού και σαφούς φορολογικού καθεστώτος. Η φορολογική νομοθεσία στη χώρα μας δυστυχώς αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο ευμετάβολο και δαιδαλώδες τμήμα της εθνικής έννομης τάξης.
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΟΣ
Το Σαββατοκύριακο μάθαμε ποια θα είναι τα πρώτα νομοθετήματα της νέας κυβέρνησης. Δωρεάν ρεύμα και σίτιση για 300.000 νοικοκυριά, επαναλειτουργία της Ε.Ρ.Τ., ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο, ρύθμιση για τα "κόκκινα" δάνεια και καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Κανένα από τα παραπάνω, σύμφωνα με την κυβέρνηση, δεν θα πάρει την έγκριση των "θεσμών".
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Εκτιμάτε ότι υφίσταται θέμα Grexit;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
press@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
 
Χώρα Απόδοση % Μεταβολή
Ελλάδα 10,00 +9,64
Πορτογαλία 1,92 +1,56
Ισπανία 1,30 +0,94
Ιταλία 1,36 +1,01

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
Germany 30
UK100
CAC  
France 40
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0
Κεφάλαιο Ένθετο 5 χρόνια

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Οι τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη ιατρική