Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Eurostat: Επικύρωση του πρωτογενούς πλεονάσματος χωρίς "αστερίσκους" Σε πλήρη επιβεβαίωση, χωρίς "αστερίσκους", των στοιχείων της κυβέρνησης για το πρωτογενές πλεόνασμα, προχώρησε η Eurostat. Στα €3,4 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα βάσει του τρόπου μέτρησης της ευρωπαϊκής υπηρεσίας, στο 1,5 δισ. ευρώ σε όρους μνημονίου, δήλωσε ο Χ. Σταϊκούρας.

Διευρύνονται οι απώλειες στο ΧΑ ύστερα από την Eurostat

"Sell the fact" για το Χρηματιστήριο Αθηνών μετά την επικύρωση του πρωτογενούς πλεονάσματος από την Eurostat.

Eurobank: Μισό… βήμα πριν την ιδιωτικοποίηση

Αισιοδοξία ότι η αύξηση θα καλυφθεί πλήρως από ιδιωτικά κεφάλαια. Τι λέει το σχέδιο αναδιάρθρωσης.

Η Ευρωζώνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να συζητήσει για το χρέος

Η συγκυρία των ευρωεκλογών δεν επιτρέπει κυρίως στην Γερμανία να ανοίξει εδώ και τώρα μία συζήτηση για νέα …ελάφρυνση του χρέους...
ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Νέο "μπρα ντε φερ" Ρωσίας-ΗΠΑ για την Ουκρανία

Νέο "μπρα ντε φερ" Ρωσίας-ΗΠΑ για την Ουκρανία Ο υδράργυρος στην περιοχή έχει αρχίσει και πάλι να ανεβαίνει επικίνδυνα μετά τις δημόσιες αντεγκλήσεις ΗΠΑ-Ρωσίας. Αμφότερες, εγκαλούν η μία την άλλη για αθέτηση των όρων της Συμφωνίας της Γενεύης, πριν καν να στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής της. Αν χρειαστεί, θα αντιδράσουμε όπως στη Ν.Οσετία, διαμήνυσε ο Σ. Λαβρόφ.
ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ

Δραστικό κούρεμα η μόνη λύση;

Δραστικό κούρεμα η μόνη λύση;Την ώρα που η ευρωπαϊκή οικονομία αρχίζει να ανακάμπτει, το χρέος των χωρών - μελών συνεχίζει να αυξάνεται κατακόρυφα. Στα κρατικά χρέη έρχεται να προστεθεί το ολοένα αυξανόμενο χρέος του ιδιωτικού τομέα. Στην κατακόρυφη αύξηση του χρέους συνέβαλε και το κοινό νόμισμα, υποστηρίζει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Ifo του Μονάχου Χανς Βέρνερ Ζιν.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

Γ. Στουρνάρας: Θα δούμε πότε θα τελειώσει η συζήτηση για το χρέος

"Όλα τα άλλα προβλέπονται στις συμφωνίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα" δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ.

4 χαράτσια σε 1 εκκαθαριστικό

Φόρος εισοδήματος, πολυτελούς διαβίωσης, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος.

Qatar Energy, Πειραιώς και όμιλος Κοπελούζου στην Ακτή Βασιλειάδη

Επαφές στο Ναυτιλίας για LNG στην ακτοπλοΐα.

Προχωράει κανονικά ο διαγωνισμός του ΟΛΠ

"Business as usual" η προσφυγή στο ΣτΕ. Διαψεύδει το ΒΕΠ συμμετοχή στην προσφυγή.

Κοινωνικό μέρισμα: Παράθυρο για "βελτιώσεις"

Πιθανή αύξηση εισοδηματικού ορίου ή συνυπολογισμός φετινών δηλώσεων.

Merrill Lynch: Επιτέλους λιακάδα στην Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, εκτιμά η επενδυτική τράπεζα.

Στη δίνη "Σαμπιχά" ο ΣΥΡΙΖΑ

Ν. Μπακογιάννη: Με προβληματίζει η άγνοιά τους.

Νέα... ήθη στην αγορά εργασίας

Έλεγχοι από τις ειδικές υπηρεσίες του ΙΚΑ και του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Το “παράθυρο ευκαιρίας” στον ΟΤΕ και οι ανοικτές πωλήσεις

Τι ώθησε ΑΧΕ και ξένους οίκους σε νέες αναβαθμίσεις

Στρώνουν τον δρόμο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων

Τι ρόλο αναλαμβάνει ειδική επιτροπή στο ΓΛΚ.
ΑΡΘΡΟ
Τα χρίσματα, τα... "επιχρίσματα" και η τοπική αυτοδιοίκηση

Τα χρίσματα, τα... "επιχρίσματα" και η τοπική αυτοδιοίκηση

Μετά από την συστημική μας (και όχι μόνο οικονομική) χρεοκοπία και τα όσα όλα αποκαλυφθηκαν, η αμετανοησία του παθογενούς πολιτικού-κομματικού κατεστημένου καταδεικνύεται εκτός πολλών άλλων και από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Γράφει ο Κ. Λουκόπουλος.
ΑΡΘΡΟ
Θεσσαλονίκη: Δημοτική Αρχή και Κτηματαγορά

Θεσσαλονίκη: Δημοτική Αρχή και Κτηματαγορά

Εκεί που η κτηματαγορά στήριζε την οικονομία της Θεσσαλονίκης πρέπει η οικονομία της Θεσσαλονίκης να στηρίξει την κτηματαγορά. Τι έκανε και τι μπορεί να κάνει η Δημοτική Αρχή της Θεσσαλονίκης χάριν αυτού του σκοπού; Γράφει ο Αντώνης Καμάρας.
HEALTH
PICSI: Νέα δεδομένα στην υπογονιμότητα

PICSI: Νέα δεδομένα στην υπογονιμότητα

Η μέθοδος PICSI βελτιώνει τα ποσοστά εγκυμοσύνης και μειώνει τον αριθμό των αποβολών στην εξωσωματική. Πρόκειται για μια μέθοδο που θεωρείται πιο αποτελεσματική σε σχέση με την μέθοδο ICSI. Γράφει ο Δρ. Ηλίας Γάτος.
Σε αυτή τη νέα ψυχρή περίοδο των ρωσό-δυτικών σχέσεων, υπάρχουν ήδη κάποιες προστατευμένες περιοχές συνεργασίας, όπως είναι η συνθήκη για τη μη διάδοση (πυρηνικών όπλων). Επομένως, γιατί να μην υπάρξει και ένας ζωντανός κρίκος μεταξύ Ιαπωνίας-Ρωσίας επίσης;
Η ΒοΕ ανακάλυψε μια διατύπωση στην Οδηγία για την Τραπεζική Ανάκαμψη και Εξυγίανση της ΕΕ (bail-in) η οποία θα μπορούσε να παρεμποδίσει τις κυβερνήσεις από το να προστατέψουν τις κεντρικές τράπεζες έναντι ζημιών όταν αυτές παρέχουν έκτακτη δανειοδότηση προς τις τράπεζες σε μια κρίση.
Ενώ οι πολιτικές και οι σχετιζόμενες με καταστροφές εφαρμογές των συστημάτων παρακολούθησης της CTBTO (συνθήκης απαγόρευσης πυρηνικών) είναι εξαιρετικά χρήσιμες, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο σκοπός της CTBT είναι η κατάργηση όλων των πυρηνικών δοκιμών.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Το 2012 οι δημοσκόποι και οι σύμβουλοι επικοινωνίας ανησύχησαν σοβαρά ότι πλησίαζε η ώρα να αλλάξουν επάγγελμα. Το 2014 μπορεί να αποδειχτεί ότι έχουν ήδη καθυστερήσει πολύ σε αυτή τους την απόφαση. Το πιο πιθανό σενάριο στις επικείμενες ευρωεκλογές είναι να διαψευστούν πανηγυρικά όλα τα σενάρια! Θα είναι ο θρίαμβος ενός κινήματος διαμαρτυρίας που ξεκίνησε την επομένη του Καστελλόριζου...
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Η "παλαβή" αριστερά και δεξιά οι οποίες φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης της χρεοκοπίας της χώρας, προκειμένου να την συγκαλύψουν και να επιβιώσουν πολιτικά, προσπαθούν τα τέσσερα χρόνια της χρεοκοπίας να μας πείσουν πως για τη χρεοκοπία ευθύνεται το ευρώ, η Μέρκελ, ο Τόμσεν, το ΔΝΤ που απ’ όπου περνά αφήνει καμένη γη...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Όπως έχω ξαναπεί μόνο το περίπου 20% του ελληνικού χρέους είναι στα χέρια της αγοράς. Αποτέλεσμα είναι ότι το υπόλοιπο 80% δεν απασχολεί τις αγορές και δεν τιμολογεί τον κίνδυνο αυτού. Διότι αυτό είναι πρόβλημα των διακρατικών εταίρων μας, όχι της αγοράς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Καλύτερη "πάσα" για "γκολ" στην εκπαίδευση από την ιδιωτική παιδεία δεν μπορούσε να "πλασάρει" η ΟΛΜΕ λίγο πριν λήξει το "πρωτάθλημα" με τις Πανελλήνιες. Στον "τελευταίο γύρο" καταβαίνουν στην μια μεριά του "γηπέδου" αναμέτρησης των Πανελληνίων οι "επαναστάτες" μαθητές των κρατικών δασκάλων με προπόνηση της κακιάς ώρας λόγω καταλήψεων. Και στην άλλη μεριά οι μαθητές των ιδιωτικών σχολείων με πλήρη προπόνηση.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ
Είναι αναγκαίο μερικές φορές να απλοποιούμε μια ιδεολογία, όταν μέσα από την απλοποίηση της, μας αποκαλύπτεται το παράλογο και η αφυσικότητα που την χαρακτηρίζει.
Η Αργεντινή δίνει μάχη με το hedge fund του δισεκατομμυριούχου Paul Singer στα αμερικανικά δικαστήρια, προσπαθώντας να σώσει την εθνική της κυριαρχία. Η Αργεντινή αποκαλεί το fund του Singer "όρνεο" ενώ ο Singer λέει "πως ήρθε η ώρα η Αργεντινή να σταματήσει να προσπαθεί να αποφεύγει τις υποχρεώσεις της και να ακολουθεί το νόμο".
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Με τί κριτήριο θα ψηφίσετε στις ευρωεκλογές;
Την πορεία της Ευρώπης
Τη διασφάλιση της κυβερνητικής σταθερότητας
Την αποδόμηση της κυβερνητικής σταθερότητας
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 443 -1,00
Πορτογαλία 217 -1,00
Ισπανία 153 0,00
Ιταλία 156 -1,00

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
Germany 30
UK100
CAC  
France 40
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

αφιέρωμα υγεία - Κεφάλαιο