Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Αμυχές στη Λεωφόρο Αθηνών από την "έκρηξη" στην Ουκρανία Ρήγμα στο ανοδικό σερί του ελληνικού χρηματιστηρίου προκαλεί η νέα γεωπολιτική "ρουκέτα" που ανεβάζει στα κόκκινα το θερμόμετρο της στο ρωσο-ουκρανικό μέτωπο και δίνει αφορμή διόρθωσης στις διεθνείς αγορές.

ΕΤΕ: Καθαρά κέρδη ομίλου 1,146 δισ.ευρώ στο 6μηνο

Τα κέρδη προ προβλέψεων αυξήθηκαν κατά 5%, υπερκαλύπτοντας τις διενεργούμενες προβλέψεις του α’ εξαμήνου.

Alpha Bank: Κέρδη μετά από Φόρους 267,4 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο

Βελτιωμένα τα κύρια λειτουργικά έσοδα, καθώς και τα καθαρά έσοδα από προμήθειες.

"Οχι" στην τρόικα για πλειστηριασμούς στο 1/3 της αντικειμενικής

"Είναι απόφαση" ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του υπ. Δικαιοσύνης.
ΔΙΕΘΝΗ

Poroshenko: Oι ρωσικές δυνάμεις εισήχθησαν στην Ουκρανία

Poroshenko: Oι ρωσικές δυνάμεις εισήχθησαν στην ΟυκρανίαΣτις 19:00 (ώρα Ελλάδας) θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για να συζητήσει τις εξελίξεις στην Ουκρανία προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση της κρίσης. "Ευρεία στρατιωτική βοήθεια" ζητά από την ΕΕ το Κίεβο.
WALL STREET

Γεωπολιτικές ανησυχίες "ρίχνουν" κάτω από τις 2.000 μονάδες τον S&P

Γεωπολιτικές ανησυχίες "ρίχνουν" κάτω από τις 2.000 μονάδες τον S&P Σε αρνητική τροχιά κινούνται οι δείκτες της Wall, με τον S&P να χάνει την πρόσφατα κατεκτημένη κορυφή των 2.000 μονάδων τερματίζοντας παράλληλα το 3ήμερο ράλι μετά την αναζωπύρωση των γεωπολιτικών ανησυχιών. Αδύναμα να ανατρέψουν το κλίμα τα ενθαρρυντικά μάκρο.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

Κόβουν... ράβουν... αλλά ο ΕΝΦΙΑ δεν βγαίνει

Η κρυφή αριθμητική πίσω από τις εκπτώσεις και τις "διορθώσεις". Παράταση μέχρι 30/9 για την α΄ δόση προβλέπει η τροπολογία.

ΟΠΑΠ-GFP: "Είμαστε εδώ, με τουλάχιστον €40 εκατ."

"Παρών" στο νέο διαγωνισμό για το ιπποδρομιακό στοίχημα δηλώνει το κοινό σχήμα.

Τρ. Κύπρου: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ

Υπερψήφισε το 87,49% των μετόχων.

Στα... μυστήρια του Παρισιού παραμένουν οι απολύσεις Δημοσίου

Ο Βενιζέλος διαβεβαιώνει τους ΔΥ να μη φοβούνται και ο Α.Λοβέρδος επιμένει καμία απόλυση στα οκτώ ΑΕΙ.

ΟΠΑΠ: Guidance για διψήφια αύξηση τζίρου το 2014

Εξετάζεται η διανομή προμερίσματος. Τα σχέδια για τα VLTs.

Γιατί μπαίνει... στο αρχείο το θέμα της Bad Bank

Η τύχη των 11 δισ. ευρώ του ΤΧΣ, τα stress tests και οι επιταγές της Τρόικας.

Το διπλό στοίχημα της Ρ. Δούρου και του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική

Θα δρουν σε περιβάλλον που δεν ευνοεί το “λεφτά υπάρχουν κι αν δεν υπάρχουν θα τα βρούμε”.

Εντός του 2014 στην κυκλοφορία η τοξωτή γέφυρα Τσακώνας

Ένα σύγχρονο θαύμα της μηχανικής που κατασκευάζει ο όμιλος ΓΕΚΤΕΡΝΑ.

Aνακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια

Μεγάλη άνοδος στις σχολές της περιφέρειας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Σφοδρή σύγκρουση για τον έλεγχο της Τράπεζας Κύπρου

Σφοδρή σύγκρουση για τον έλεγχο της Τράπεζας Κύπρου

Σήμερα πραγματοποιείται μια από τις κρισιμότερες γενικές συνελεύσεις στην ιστορία του Συγκροτήματος. Η όλη διαδικασία που βρίσκεται στο επίκεντρο του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης του Συγκροτήματος, έχει προκαλέσει ήδη μεγάλες τριβές και μεγάλες αντιδράσεις.
ΜΕΛΕΤΗ
Μνημόνιο και ΕΣΠΑ πάνε... πακέτο

Μνημόνιο και ΕΣΠΑ πάνε... πακέτο

Χωρίς κοινοτικά κονδύλια θα μείνουν όσοι αμφισβητήσουν τις δεσμεύσεις της χώρας όπως επισημαίνουν στο Capital.gr στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Οικονομικών, πέντε μέρες πριν αναλάβουν οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες τα καθήκοντα τους.
BUSINESSWEEK
Έρχεται ο "Μεγάλος Αδελφός" της Wall Street

Έρχεται ο "Μεγάλος Αδελφός" της Wall Street

Το αμερικανικό χρηματιστήριο θα κατασκευάσει έναν υπολογιστή που θα εποπτεύει τις συναλλαγές μετοχών και θα δίνει στις ομοσπονδιακές ρυθμιστικές Αρχές τη δυνατότητα συνολικής εποπτείας του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η αγορά.
Η τόνωση της οικονομικής ζήτησης είναι δουλειά των δημοσιονομικών και νομισματικών αρχών. Θα πρέπει να χαλαρώσουν τους στόχους όσο η ανάκαμψη είναι ακόμη αδύναμη και να διασφαλίσουν ότι η νομισματική πολιτική επαρκεί για να φέρει τον πληθωρισμό ξανά στο στόχο.
Η Ρωσία, στρατηγικός εταίρος και σύμμαχος της Αρμενίας, πούλησε όπλα 1 δισ. δολαρίων στο Αζερμπαϊτζάν. Τώρα, τα ρωσικά στρατεύματα θα μπορούσαν να σκοτωθούν από ρωσικά όπλα, εάν η χώρα τους παρενέβη στο πλευρό της Αρμενίας, σε μια υποθετική σύγκρουση.
Καθώς η Γερμανία αναλαμβάνει την ηγεσία των προσπαθειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επίλυση της κρίσης της Ουκρανίας, η Πολωνία αμφισβητεί τα κίνητρα και τις στρατηγικές πίσω από το νέο διπλωματικό ακτιβισμό του Βερολίνου, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Η συζήτηση για τις διοικήσεις των τραπεζών επανέρχεται, ως απόρροια σεναρίων που θέλουν τους μετόχους να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για καλύψουν τα χρήματα που θα υποδείξουν τα νέα stress test. Η αλήθεια είναι ότι η συζήτηση αυτή είναι κάπως πρόωρη, αφού δεν ξέρουμε ακόμη τους κανόνες του παιγνιδιού. Υποκρύπτει, πάντως, μία διάθεση αυτοκριτικής του συστήματος για την μέχρι σήμερα διαχείριση του θέματος!
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Ας μην έχουμε αυταπάτες, την ιστορία ως πολιτικό ανάγνωσμα την γράφουν οι νικητές πρωτίστως και μετά οι αρχαιολόγοι. Αν π.χ. είχαν νικήσει οι Ναζί στον τελευταίο πόλεμο και τμήμα της ελληνικής Μακεδονίας είχε παραχωρηθεί στους Βούλγαρους, ο Αλέξανδρος θα ήταν πρόγονος των Βούλγαρων... Το ίδιο ενδεχομένως θα είχε συμβεί παλιότερα αν είχε παρακουστεί ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο αρχιστράτηγος Κωνσταντίνος δεν είχε εισέλθει πρώτος στην Θεσσαλονίκη...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Είναι δύσκολο έως απίθανο η Ρωσία να μπορεί να εκβιάσει τον οποιονδήποτε. Ενδεχομένως σήμερα μπορεί να... τεντώσει λίγο τους πολιτικούς και ενεργειακούς της... μύες, αλλά καθώς θα περνούν τα χρόνια, ο μυϊκός της ιστός θα μειωθεί ραγδαία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος να πάει κόντρα στην πολιτική που έχει χαράξει η Ευρώπη σχετικά με τα της Ρωσίας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Υπουργείο Ανάπτυξης πριν 40 ημέρες. Ψάχνουν τους λόγους που μέσα στο 2014 χάσαμε κοντά στο 1 δισ. ευρώ από την πτώση εξαγωγών κατά 8%. Οι Βορειοελλαδίτες εξαγωγείς μεταποιημένων προϊόντων προτείνουν: " Να δεσμευθούμε, επιχειρηματίες και κράτος, για ένα εξαγωγικό "μπουμ" που θα μας βγάλει στον δρόμο της ανάπτυξης". Τι απάντηση πήραν ένα μήνα μετά; Πληρώστε ΕΝΦΙΑ και για το οικόπεδο του εργοστασίου σας…
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η παγκόσμια ολιγαρχική ελίτ έχει αποκτήσει μεγάλη οικονομική δύναμη και αποτελεί κίνδυνο για την παγκόσμια Δημοκρατία μέσω του απόλυτου ελέγχου ολόκληρων Κρατών. Αυτό αποτελεί το ένα από τα δύο παγκόσμια διακυβεύματα για τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Ισότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Το άλλο διακύβευμα αποτελούν οι ορυκτοί πόροι σε σχέση με την παγκόσμια ολιγαρχική ελίτ.
Ποιος μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια και να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία τής δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο; Ναι, η Κίνα είναι ισχυρή, αλλά είναι ανθεκτική; Οι επίσημες κρατικές στατιστικές τίθενται υπό κρίση και διασταυρώνονται με εναλλακτικούς δείκτες,για να "μιλήσουν" ο καθένας για το δικό του τομέα ενδιαφέροντος.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Πιστεύετε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ποσοτική χαλάρωση;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 472 -1,00
Πορτογαλία 213 +1,00
Ισπανία 124 -1,00
Ιταλία 148 -1,00

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
Germany 30
UK100
CAC  
France 40
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Υγεία ένθετο - Κεφάλαιο