Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Δεν κεφαλαιοποιεί την παραμονή στις ανεπτυγμένες αγορές το ΧΑ Κάτω των 1.140 μονάδων συνεχίζει το ΧΑ παρά την απόφαση του οίκου FTSE για διατήρηση του στις ανεπτυγμένες αγορές. Χωρίς την επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,75 ευρώ αύριο η ΦΦΓΚΡΠ. Μέτρια η συναλλακτική δραστηριότητα.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Οι μειώσεις στο φόρο, οι δόσεις, η επόμενη εκκαθάριση.

Στα ίχνη ενός υπόγειου θαλάμου βρίσκονται οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη

"Δεν είπα ότι ο τάφος δεν ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο", ξεκαθάρισε ο Κ. Τασούλας. Δείτε το video

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για “το τελευταίο χαρτί”

Ο Α. Σαμαράς πάει Βερολίνο, η τρόικα έρχεται Αθήνα και το δίμηνο που θα κρίνει “τα πάντα” μόλις ξεκινά.
ΚΥΠΡΟΣ

"Νέο κλίμα" για το κυπριακό από τη Ν. Υόρκη

"Νέο κλίμα" για το κυπριακό από τη Ν. ΥόρκηΚινητικότητα παρατηρείται στο ζήτημα της Κύπρου μετά την πρόθεση των ΗΠΑ να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο για την επίλυσή του. Συναντήσεις με τον Ν. Αναστασιάδη και τον Τ. Εrdogan θα έχει το απόγευμα ο Μπαν Κι-μουν.
ΡΩΣΙΑ

Νέος πόλεμος Putin-Ολιγαρχών

Νέος πόλεμος Putin-ΟλιγαρχώνΌλη η δεκαπενταετία την οποία έχει διανύσει ο Putin στην εξουσία σημαδεύθηκε από διαρκείς εναλλαγές στην κυρίαρχη πολιτική κατεύθυνση και στις συμμαχίες μεταξύ επιμέρους οικονομικών ομίλων, κεντρικής εξουσίας, κρατικών υπηρεσιών και τοπαρχών. Η επαναδραστηριοποίηση του Khοdorkovsky και η σύλληψη του Yevtusheknkov ανατρέπει τις ισορροπίες.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

ΕΕ: Αξιοσημείωτη η προσπάθεια μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα

"Δόθηκε έμφαση στις διαδικασίες αναφορικά με τις καινοτόμες επιχειρήσεις".

Ο Π. Λαφαζάνης λέει "Όχι" στον Α.Τσίπρα

Καμια νέα θυσία για το ευρώ ούτε "μεταγραφές" μετανοημένων μνημονιακών.

Μητσοτάκης: Ακόμα και εισαγγελέας για τον επανέλεγχο συμβάσεων

Νόμος δεν είναι “το δίκιο του δημάρχου” τόνισε ο ΥΔΜΗΔ.

Ελεύθερες διαπραγματεύσεις για κατώτατο μισθό, θέλει η ΕΣΕΕ

Δεν αναμένεται ανάκαμψη στην αγορά τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο.

Νέα πρόκληση από Σκοπιανό αξιωματούχο

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής φωτογραφήθηκε στον Όλυμπο με τον Ήλιο της Βεργίνας.

Ημέρα προσφορών για Attica Bank

Σήμερα αναμένονται οι προτάσεις για την ΑΜΚ.

"Ανοίγει" για επιχειρήσεις η "μαύρη λίστα" του Τειρεσία

Επαγγελματίες μπορούν να αγοράζουν δεδομένα οικονομικής συμπεριφοράς.

Eλεύθεροι με περιοριστικούς όρους Γριβέας και Βάτσικα

Ισχυρίζονται πως απέδειξαν ευρώ-ευρώ που πηγαν τα χρήματα.

Ένα βήμα πριν το squeeze out η Μαΐλλης

Στις 3 Οκτωβρίου η λήξη της περιόδου αποδοχής. Το μήνυμα του Μ. Μαΐλλη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πώς θα μοιραστεί το "ζεστό" χρήμα του Ντράγκι

Πώς θα μοιραστεί το "ζεστό" χρήμα του Ντράγκι

Η ΕΚΤ άνοιξε τις στρόφιγγες του φθηνού δανεισμού, όμως οι εγχώριοι όμιλοι "φωνάζουν" ότι, ενώ λεφτά για χορηγήσεις υπάρχουν, τα κριτήρια είναι πολύ αυστηρά. Ουσιαστική διαφορά στις χορηγήσεις δανείων αναμένεται να ξεδιπλωθεί μέσα στο 2015.
ΑΡΘΡΟ
Γιατί η Ελλάδα του 2014 είναι πιο φτωχή από αυτή του 2001;

Γιατί η Ελλάδα του 2014 είναι πιο φτωχή από αυτή του 2001;

Το 2013 το ΑΕΠ της Ελλάδας, μετρούμενο σε σταθερές τιμές του 2005, ήταν περίπου 160 δισ. ευρώ. Δηλαδή κατά τι λιγότερο από το ΑΕΠ του 2001 το οποίο, πάλι σε σταθερές τιμές του 2005, έχει μετρηθεί στα 165 δισ. ευρώ. Γράφουν οι κ.κ. Δ. Ιωάννου και Χ. Ιωάννου.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Γιατί η Ελλάδα δεν κερδίζει από τα μνημεία της

Γιατί η Ελλάδα δεν κερδίζει από τα μνημεία της

Διαθέτει έναν αμύθητο θησαυρό, και όμως στην πραγματικότητα τον κρατά θαμμένο. Πέρυσι, τα έσοδα από επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ήταν μόλις 47 εκατ. ευρώ και οι επισκέπτες που θέλησαν να θαυμάσουν από κοντά την πολιτισμική κληρονομιά της χώρας μετά βίας άγγιξαν τα 11,5 εκατ.
Όχι μόνον απέφυγε την απόσχιση της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, ένα επακόλουθο του δημοψηφίσματος που θα μπορούσε κάλλιστα να του κοστίσει τη δουλειά και την καριέρα που, τώρα έχει επίσης την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει εντελώς την πολιτική ρητορική της Βρετανίας.
Το μεγάλο ερώτημα σχετικά με την σκωτσέζικη ανεξαρτησία μπορεί να έχει διευθετηθεί, αλλά η εκστρατεία έχει εγείρει σειρά περαιτέρω ερωτημάτων αναφορικά με την συνταγματική διευθέτηση του Ηνωμένου Βασιλείου που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί στο προσεχές μέλλον.
Το εφιαλτικό σενάριο δεν ξεδιπλώθηκε και οι Βρυξέλλες μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους, με τη νέα τους ηγεσία να αισθάνεται τώρα ίσως λίγο περισσότερο ενθαρρυμένη να προωθήσει την επαχθή της ατζέντα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Θα έρθει ο Αλέξης στην εξουσία, θα σκίσει το μνημόνιο και την ίδια στιγμή η Ευρώπη, συγκλονισμένη, θα σβήνει το χρέος. Ξένοι τραπεζίτες θα κάνουν ουρά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου για να αγοράσουν τα Νέα Ομόλογα που θα βασίζονται στην ρήτρα ανάπτυξης. Δηλαδή, θα πληρώνουμε όταν και αν θέλουμε! Και με τα λεφτά αυτά θα είναι δωρεάν στην Ελλάδα το ρεύμα, το νερό, και δεν ξέρουμε τι άλλο. Οι ίδιοι τα λένε. Να μην ξεχάσουμε! Οι Έλληνες αποταμιευτές θα φέρουν μαζικά τις καταθέσεις τους πίσω στην Ελλάδα, στις... κοινωνικοποιημένες τράπεζες.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Στην κυβέρνηση πιστεύουν πως οι Έλληνες που κρατάνε τα λεφτά τους μακριά από τις τράπεζες(πρόκειται για αρκετές δεκάδες δισ. ευρώ) θα τα επιστρέψουν αν τους παραχωρήσουν φορολογική αμνηστία της τάξης του 7,5-15%. Αυτό εν έτει 2014, μετά τέσσερα χρόνια χρεοκοπίας και τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις. Δεν είναι παράλογο που η κυβέρνηση έχει χάσει το μπούσουλα. Στο σχετικό ρεπορτάζ των Νέων αναφέρονται περίπου τα εξής: "Φέρτε πίσω τα λεφτά και ξεχάστε πόθεν έσχες, φορολογικούς ελέγχους και συντελεστές 42%..."
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Ο Ben Bernanke εδώ και αρκετά χρόνια έχει πει ότι δεν θα αφήσει να κυριαρχήσει ο αποπληθωρισμός όσο αυτός ήταν πρόεδρος της Fed. Η τωρινή πρόεδρος της Fed μάλλον αντανακλά την ίδια ρητορική. Και έως τώρα τουλάχιστον, ο μεγάλος πιστωτικός αποπληθωριστικός κίνδυνος δείχνει να έχει ξεπεραστεί και τα πράγματα να έχουμε ηρεμήσει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Θα περίμενε κανείς από τον κ. Τσίπρα, νέο παιδί με τεχνολογική κατάρτιση, να είχε σε προτεραιότητα τις ανάγκες των νέων (άνεργοι το 52% του συνόλου) υποσχόμενος λύσεις από την έρευνα, την τεχνολογία και καινοτομία. Επίσης στο πρώτο κυβερνητικό δείγμα ΣΥΡΙΖΑ από μια, επίσης νέα, την κ. Δούρου, να κυριαρχούν παρόμοια προγράμματα. Τι βλέπουμε; Μάχες παλαιοκομματικής φαυλότητας με προσκύνημα στους βολεμένους του κομματικού στρατού κατοχής.
ΝΙΚΟΣ ΧΙΔΙΡΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΧΙΔΙΡΟΓΛΟΥ
Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Ο λόγος για τη "σύμπραξη" του κόμματος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης με το ΔΝΤ και τους Γερμανούς, εναντίον των Ελλήνων εφοπλιστών. Τη στιγμή που στο Βερολίνο τα δημοσιεύματα κατά των ανθρώπων της ναυτιλίας μας είναι τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχή.
Σε ένα ομόσπονδο Ηνωμένο Βασίλειο, η Αγγλία, η Βόρεια Ιρλανδία και η Ουαλία θα απολάμβαναν και αυτές με τη σειρά τους μεγαλύτερη αυτονομία και δημοσιονομική κυριαρχία, με τις πιέσεις προς τον Cameron να έχουν ξεκινήσει πριν καν ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα στη Σκωτία.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Πιστεύετε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ποσοτική χαλάρωση;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 475 -1,00
Πορτογαλία 215 -1,00
Ισπανία 117 -2,00
Ιταλία 133 -2,00

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
Germany 30
UK100
CAC  
France 40
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Διεθνής Έκθεση Θεσαλλονίκης - Κεφάλαιο