Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Σκληρές δηλώσεις Μ. Schulz Ασυνήθιστα σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Ευρω-Κοινοβουλίου για τη νέα ελληνική κυβέρνηση σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. Εμφανίστηκε κάθετα αρνητικός σε πιθανό κούρεμα του χρέους, ενώ τόνισε επανειλημμένως ότι δεν γνωρίζει λεπτομερώς τις προτάσεις του Αλ. Τσίπρα.

Οι κυρώσεις παρατείνονται αλλά δεν διευρύνονται

Τι αποφάσισαν για Ρωσία οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ. Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής απόφασης διεκδίκησε ο Ν. Κοτζιάς.

"Άγρυπνο" παραμένει το Χ.Α. παρά την άνοδο

Η άνοδος στον κλάδο των τραπεζών κάλυψε τις απώλειες άλλων blue chips. Διαφορετικά τα μηνύματα από την αγορά ομολόγων.

Dijsselbloem: Κίνδυνος να εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός

"Αν γίνουν πράξη οι προεκλογικές υποσχέσεις".
WALL STREET

Ανέκαμψε η Wall Street με καύσιμο... πετρέλαιο

Ανέκαμψε η Wall Street με καύσιμο... πετρέλαιοΠαρά το ασταθές ξεκίνημα και το νευρικό "βηματισμό", το αμερικανικό χρηματιστήριο κατοχύρωσε ισχυρά κέρδη στο φίνις, με τους αναλυτές να αποδίδουν τη στροφή στην ανάκαμψη της τιμής του πετρελαίου. Κέρδη 225 μονάδων για τον Dow.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λευκορωσία: Βουτιά για τα ομόλογα από τα περί αναδιάρθρωσης χρέους

Λευκορωσία: Βουτιά για τα ομόλογα από τα περί αναδιάρθρωσης χρέουςΝα καθησυχάσει τους επενδυτές ότι το Μινσκ έχει αρκετά κεφάλαια για να αποπληρώσει τα χρέη του και δεν σχεδιάζει να παραλείψει πληρωμές επιχείρησε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexander Lukashenko. "Δεν είμαστε σε χρεοκοπία ή σε προ-πτωχευτική κατάσταση", δήλωσε.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

Telegraph: Μην πανηγυρίζετε, η Ελλάδα είναι καταδικασμένη

"Αν γίνει στην Ελλάδα, τότε γιατί να μην γίνει και στην Ιρλανδία ή την Πορτογαλία...".

Α. Σαμαράς: Επιβεβαιώνεται ο κίνδυνος που αναδείξαμε

Ν. Κακλαμάνης για αντιπρόεδρος της Βουλής, Κ. Μητσοτάκης, Αδ. Γεωργιάδης και Γ. Βρούτσης κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.

Προειδοποιεί η Fitch

Πιθανότητα υποβάθμισης της Ελλάδας εάν δεν υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις έως 15/5.

Ρώσος ΥΠΟΙΚ: Θα εξετάζαμε να βοηθήσουμε οικονομικά την Ελλάδα

Δεν απέκλεισε μία συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών εάν η Ελλάδα το ζητήσει.

Συνάντηση Γ. Σταθάκη, Θ. Δρίτσα με τον κινέζο Πρέσβη

"Κοινή θέση των δύο πλευρών η αναβάθμιση των διμερών σχέσεων".

Δράση: Μην επιλέξετε λάθος σύμμαχο και πολιτική κ. Τσίπρα

"Ακραία αφροσύνη να δίδεται διεθνώς η εικόνα φιλοπουτινικής στροφής".

Εκροή 4 δισ. ευρώ στις καταθέσεις το Δεκέμβριο

Στα €160,3 δισ. οι καταθέσεις, λέει η ΤτΕ.

Economist: Η πρόκληση της Ελλάδας για τη Γερμανία και το ευρώ

Για πιθανά ανυπέρβλητα αδιέξοδα στις διαπραγματεύσεις κάνει λόγο το άρθρο.
ΑΡΘΡΟ
Οι πρώτες ώρες ΣΥΡΙΖΑ

Οι πρώτες ώρες ΣΥΡΙΖΑ

Ο λαός μας στις 25 Ιανουαρίου έλαβε μία καθαρή απόφαση, θέλει να τον κυβερνήσει ο Αλέξης Τσίπρας και να διαπιστώσουμε όλοι μας εάν τελικά υπήρχε αυτός ο άλλος δρόμος, για τον οποίο μίλαγαν εδώ και 4 χρόνια στις πλατείες, στα καφενεία στα πρωινάδικα και αλλού. Γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
ΑΡΘΡΟ
Πέφτουν οι αναταράξεις σαν το χαλάζι…

Πέφτουν οι αναταράξεις σαν το χαλάζι…

Όταν πέφτει ένα αεροπλάνο, τα πρώτα δευτερόλεπτα της πτώσης φαίνονται σαν αναταράξεις. Έτσι τα αντιλαμβάνονται οι επιβάτες. Οι πιλότοι όμως (πρέπει να) ξέρουν ότι δεν φταίνε τα κενά στον αέρα, αλλά πήραν φωτιά οι κινητήρες. Γράφει ο Θάνος Τζήμερος.
ΔΙΕΘΝΗ
Πώς βλέπουν στην Τουρκία τις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις

Πώς βλέπουν στην Τουρκία τις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις

Ο νέος ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς έστειλε μέσω του πρακτορείου Cihan News μήνυμα “αγάπης και φιλίας” προσθέτοντας ότι προσβλέπει σε σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας. Όμως οι διαθέσεις στη γείτονα ξεπερνούν τη συνήθη στις αντίστοιχες περιστάσεις αβροφροσύνη.
Παρά τα επώδυνα μέτρα λιτότητας και τις φορολογικές αυξήσεις, καμία σοβαρή προσπάθεια δεν έχει γίνει για να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται την σχέση τους με το κράτος. Προωθούν τα δικά τους συμφέροντα και αγνοούν οποιαδήποτε αρνητική επίδραση στην οικονομία.
Ένα ισχυρό εκλογικό αποτέλεσμα για το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, αναμενόταν ευρέως στο Βερολίνο, αλλά η έκταση προκάλεσε έκπληξη στην γερμανική ελίτ. Αυτό που δεν συζητήθηκε ωστόσο στο Βερολίνο, είναι ότι η γερμανική στάση συνέβαλε σε αυτό το αποτέλεσμα.
Η σύνθεση του νέου ελληνικού υπουργικού συμβουλίου έχει αποκαλυφθεί. Ποια είναι τα βασικά μέλη; Και τί μπορούμε να περιμένουμε από τη νέα κυβέρνηση με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα; Μερικές πρώτες σκέψεις από τον πολιτικό αναλυτή του Open Europe, Vincenzo Scarpetta.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Μέσα σε δύο μέρες εξήγγειλαν παροχές και μέτρα, η υλοποίηση των οποίων ξεπερνάει σε κόστος τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις. Άλλες εκτιμήσεις τα ανεβάζουν στα 5! Επίσης, το δημόσιο εμφανίζεται να εισπράττει από φόρους 50 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα την ημέρα σε σχέση με πέρυσι. Αν συνυπολογίσουμε την αύξηση των καθυστερούμενων δανείων στις τράπεζες, το σκηνικό θυμίζει μπαρουταποθήκη! Μήπως είναι καιρός να αφήσουμε τα συνθήματα και να μιλήσουμε με αριθμούς;
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Αν ισχύει η άποψη πως η πολιτική είναι κυρίως διαχείριση συμβόλων, οι πρώτες συναντήσεις του νέου πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα με το Ρώσο και τον Κινέζο πρέσβη προμηνύουν δομικές αλλαγές στο γεωπολιτικό προσανατολισμό της χώρας. Υπάρχει και η περίπτωση οι συναντήσεις αυτές και εν γένει οι ενδείξεις γεωπολιτικού επαναπροσανατολισμού που θα ακολουθήσουν, να αποτελούν κάποιο είδος "μπλόφας" προκειμένου να εκβιαστούν μεγαλύτερες παραχωρήσεις από τους εταίρους και δανειστές...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Καλώς ήλθε το ρούβλι. Τώρα που οι σύντροφοι από τη Ρωσία είναι έτοιμοι να συνδράμουν οικονομικά, μπορούμε να ετοιμαζόμαστε για την επερχόμενη ανάκαμψη. Όπως άλλωστε είπε και ο υπουργός οικονομικών της Ρωσίας Άντον Σιλουάνοφ αν η Ελλάδα ζητήσει οικονομική βοήθεια δεν αποκλείεται μία συμφωνία. Τα ρούβλια λοιπόν, αν τα θέλουμε, είναι ante portas. Αρκεί μόνο να μην τα πληρώσουμε πανάκριβα...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Μέσα στα μπουμπουνητά των αγορών εξωτερικού πώς να ακούσεις τα βογγητά της εσωτερικής αγοράς με τα 27% κλειστά μαγαζιά της Αθήνας και Θεσσαλονίκης τα 30% του Πειραιά και τα 22-25% της υπόλοιπης Ελλάδας. Που να ακουστεί ο πάταγος της πτώσης του 18% της οικοδομής και του 60% των πωλήσεων. Πώς να αφουγκραστείς ήχους από τα λουκέτα 250.000 μικρομεσαίων. Όσο δεν ανακόπτεται η κατάρρευση ας μην μιλάμε για ανασυγκρότηση.
ΣΥΜΕΩΝ ΡΩΜΥΛΟΣ
ΣΥΜΕΩΝ ΡΩΜΥΛΟΣ
Υπάρχουν περιπτώσεις, που ο δανεισμός δικαιολογείται. Όμως, άσχετα με το αν δικαιολογείται ή όχι, αυτό που μας απασχολεί είναι ο όρος "βιώσιμο". Προφανώς, ο χαρακτηρισμός "βιώσιμο" υπονοεί την ύπαρξη δυνατότητας εξόφλησης ενός χρέους, κάτι που, για να γίνει, απαιτεί μείωση άλλων δαπανών, δηλαδή στερήσεις, δηλαδή, μείωση του βιοτικού επιπέδου.
O Πρόεδρος Barack Obama, όπου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στο Νέο Δελχί, πήγε για να ανακοινώσει μια ρηξικέλευθη συμφωνία για την πυρηνική ενέργεια, αλλά η Κίνα απορρίπτει την πρόοδο στις σχέσεις ΗΠΑ-Ινδίας ως "επιφανειακή".
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Εκτιμάτε ότι υφίσταται θέμα Grexit;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
press@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
 
Χώρα Απόδοση % Μεταβολή
Ελλάδα 10,52 +10,17
Πορτογαλία 2,39 +2,04
Ισπανία 1,46 +1,10
Ιταλία 1,61 +1,25

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
CAC  
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0
Κεφάλαιο Ένθετο 5 χρόνια

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Οι τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη ιατρική