Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Μαξίμου: Θέλει συμφωνία-Πακέτο χωρίς βήμα πίσω σε εργασιακά - ασφαλιστικό Αποχαιρετισμός στην "ενδιάμεση συμφωνία" από το βράδυ του Σαββάτου. Πλέον στην Κυβέρνηση επιθυμούν μια "προσυμφωνία" έως την Πέμπτη. Οι δυο φάσεις της υλοποίησης, οι αντιδράσεις και στο βάθος κάλπες...

Νέες αιχμές για εκλογές από τον Π. Λαφαζάνη

"Μια συμφωνία με τους θεσμούς ή θα είναι συμβατή με τις κυβερνητικές εξαγγελίες ή δεν μπορεί να υπάρξει".

"Πρωτοβουλία από τον πρωθυπουργό" ζητά ο Π. Σκουρλέτης

"Εδώ που έχουμε φθάσει, απαιτούνται πολιτικές αποφάσεις" για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές, λέει ο υπουργός.
ΔΙΕΘΝΗ

Podemos: Η πρώτη μεγάλη κρίση

Podemos: Η πρώτη μεγάλη κρίσηH ανακοίνωση της παραίτησης του Juan Carlos Monedero, συνιδρυτή του Podemos, από το κόμμα λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 24ης Μαϊου στους δήμους και ορισμένες περιφέρειες της Ισπανίας, δεν δείχνει να παραπέμπει σε συμφωνημένη κίνηση.
ΔΙΕΘΝΗ

Τι σημαίνει ο "βασιλικός ανασχηματισμός" στο Ριάντ

Τι σημαίνει ο "βασιλικός ανασχηματισμός" στο Ριάντ Συντηρητική στροφή, καθώς η Σαουδική Αραβία ακολουθεί πλέον μια περισσότερο “ακτιβιστική” πολιτική, η οποία δεν θα προϋποθέτει απαραιτήτως το “πράσινο φως” από τη Ουάσιγκτον.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

Ενημέρωση της Βουλής ζητά από τον Α. Τσίπρα ο Ευ. Βενιζέλος

Κατηγορεί την κυβέρνηση για τυχοδιωκτικές πολιτικές.

Ν. Μανιός: "Σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός"

Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, προειδοποιεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Βρετανικές αντιδράσεις για τον Σ. Ξηρό

Δηλώσεις του πρώην πρέσβη της Μ. Βρετανίας Ντ. Μάντεν στην Sunday Times.

4+1 εισηγμένες που επιμένουν σε επενδύσεις

Μονόδρομος για σειρά επιχειρήσεων η υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων.

Οι Έλληνες πόνταραν 5,88 δισ. ευρώ σε τυχερά παιχνίδια

Αυξήθηκε ελαφρά ο τζίρος των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα το 2014 για πρώτη φορά μετά το 2009.

Ισπανός ΥΠΟΙΚ: Η Ελλάδα να σεβαστεί τους κανόνες

Η οικονομία της δεν είναι παραγωγική και δεν δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης, δηλώνει ο Λ. ντε Γκίντος.

Λ. Κατσέλη: Συμφωνία για να αποκατασταθεί η ρευστότητα

Όχι σε οριζόντια διαγραφή των "κόκκινων" δανείων, από τη πρόεδρο της ΕΕΤ.

Μ. Γλέζος: Ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο "έντιμης συμφωνίας", λέει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΡΘΡΟ
Oι BRICS και οι Ελληνικοί Υδρογονάνθρακες

Oι BRICS και οι Ελληνικοί Υδρογονάνθρακες

Η μέχρι στιγμής διαφαινόμενη απροθυμία να προσέλθουν Δυτικές ιδιωτικές εταιρείες πετρελαίου στο κάλεσμα του Γύρου Παραχωρήσεων του Ιουλίου, δεν θεραπεύεται με ιδεοληπτικά χρωματισμένα ματζούνια περί συνδρομής εταιρειών των BRICS. Γράφει ο Σταύρος Πετρολέκας.
BUSINESS STORY
Π. Γερμανός: Ο βιομήχανος που συνεχίζει να επενδύει “ελληνικά”

Π. Γερμανός: Ο βιομήχανος που συνεχίζει να επενδύει “ελληνικά”

Παρά την εικόνα μαρασμού της ελληνικής παραγωγής, υπάρχουν επιχειρήσεις που στηριζόμενες στην καινοτομία, την επιμονή αλλά και το επενδυτικό δαιμόνιο των μετόχων τους, αναπτύσσονται αποδεικνύοντας ότι υπάρχει και ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης. Μια από αυτές είναι η Συστήματα Sunlight.
ΑΡΘΡΟ
Ο Παναγιώτης διατάζει και ο Αλέξης εκτελεί;

Ο Παναγιώτης διατάζει και ο Αλέξης εκτελεί;

Η ηγετική ομάδα του Σύριζα, η πλειοψηφούσα τάση, οικοδομήθηκε πάνω στην βάση της απόρριψης των μνημονίων. Αυτή η αντιμνημονιακή βάση υπήρξε και η πολιτική της πλατφόρμα. Δηλαδή μία πολιτική ετεροκαθορισμένη. Γράφει ο Σάκης Μουμτζής.
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει όλα τα μέσα για να προσπαθήσει την επίτευξη μεταρρυθμίσεων στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης και μιας τροποποίησης της Συνθήκης. Ο Mats Persson του Open Europe ερευνά.
Οι τιμές των εμπορευμάτων είναι πολύ ανθεκτικές. Στη διάρκεια της ανάπτυξης φαίνεται να ξεχνάμε ότι πάντα (ναι, πάντα) ακολουθούνται από πτώση (σχήμα 1). Και στη διάρκεια μιας ύφεσης, ξεχνάμε ότι σίγουρα θα ακολουθήσει μια "έκρηξη". Απλώς πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό.
Στις 20 Απριλίου, η Federica Mogherini, η ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, παρουσίασε την άποψή της για την παγκόσμια κατάσταση στους υπουργούς Εξωτερικών Υποθέσεων, ως βάση για μια νέα ευρωπαϊκή στρατηγική εξωτερικής πολιτικής.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Η χώρα δεν πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές, επειδή έκανε εκλογές πολύ πρόσφατα. Ό,τι ήταν να πει ο λαός το είπε! Καταδίκασε την προηγούμενη κυβέρνηση και εξέλεξε μία νέα με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο. Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές και νέα κυβέρνηση. Επαφή με τον κόσμο της λογικής χρειάζεται. Κι όσοι ονειρεύονται κόκκινες παρενθέσεις και "πολιτική δικαίωση", ας αναλογιστούν πόσο καταστροφικό είναι το σενάριό τους.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο σχέδια, προθέσεις και αδυναμίες όλων των πλευρών που εμπλέκονται στην ελληνική κρίση. Στα σχέδια των ευρωπαίων διαφαίνονται οι προθέσεις διατήρησης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αλλά με τους όρους της Ευρώπης και κυρίως με την παραδειγματική υποστολή των ευρωσκεπτικιστικών ενστάσεων και δημαγωγιών. .
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ενα από τα σοβαρότερα αντικίνητρα για την ανάπτυξη μιας οικονομίας, είναι η αστάθεια στους κανόνες του παιχνιδιού, κυρίως σε ό,τι έχουν να κάνουν με το φορολογικό καθεστώς. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πάνω από 2.000 νομοθετήματα που αλλάζουν, τροποποιούν, εισάγουν νέες ρυθμίσεις, κόβουν και ράβουν νόμους, ακυρώνουν και επαναφέρουν άλλους κατά βούληση και το χειρότερο εφεύρημα όλων είναι η... αναδρομική ισχύς. Εκεί, όπου το κράτος αναδεικνύεται σε μεγάλο απατεώνα χωρίς καμία μπέσα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Πέταξε ένα "…να απομονώσουμε την πέμπτη φάλαγγα των ξένων κατεστηµένων κέντρων, των ολιγαρχών, και των κυρίαρχων µίντια…" ο κομισάριος Ανασυγκρότησης Λαφαζάνης και λιποθυμάει τώρα από υπερηφάνεια το 4% των συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάκιστη αντιγραφή του "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" του Ανδρέα που κατάπιναν αμάσητο οι Πασόκοι, του 1980, μέχρι να καταλάβουν τι σημαίνει χοντρό αριστερό δούλεμα όταν ο στόχος είναι μόνο η εξουσία.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ
Η δραχμή φαντάζει σήμερα σε πολλούς ως λύτρωση και διέξοδος από τη συνεχή πίεση των δανειστών. Τουλάχιστον, λένε, δεν θα μπορούν πια να μας πιέζουν. Και θα έχουμε να φάμε διότι, λένε, φέτα και λάδι τα παράγουμε μόνοι μας. Η συλλογιστική αυτή είναι αυτοκαταστροφική.
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΟΣ
Αυτή την φράση χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί για να χαρακτηρίσουν το τελευταίο μέρος ενός παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει άλλωστε, αν μεταφραστεί: the end of the game, το τέλος του παιχνιδιού. Επίσης, μεταφορικά, την χρησιμοποιούν για να σηματοδοτήσουν την τελική φάση μίας οποιασδήποτε κατάστασης ή διαδικασίας.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Εκτιμάτε ότι υφίσταται θέμα Grexit;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
press@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
 
Χώρα Απόδοση % Μεταβολή
Ελλάδα 10,64 +10,27
Πορτογαλία 2,10 +1,73
Ισπανία 1,47 +1,10
Ιταλία 1,48 +1,11

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
CAC  
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0
Κεφάλαιο Ένθετο 5 χρόνια

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Οι τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη ιατρική