Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Χ.Α.: "Επιχείρηση" 1.000 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες Τεχνικά ο Γ.Δ. θα μπορούσε να κινηθεί μέχρι την περιοχή των 1.030-1.050 μονάδων. Κέρδη της τάξης του 6% καταγράφει ο τραπεζικός κλάδος ενώ απασχολεί το 60% των συναλλαγών. Υπεραποδίδει και ο ΤΙΤΚ, ΔΕΗ και ΟΠΑΠ. Ενισχύθηκαν οι συναλλαγές μετά τις 12.00.

Bloomberg: Η Ελλάδα ψάχνει ένα σχέδιο στα μέτρα της για έξοδο από το πρόγραμμα

Τι θα περιλαμβάνει η ελληνική πρόταση προς τους πιστωτές.

Ο γρίφος των stress tests μπροστά στη λύση του

Η μοναδική βεβαιότητα που υπάρχει είναι ότι σε λίγα 24ωρα θα έχει πάψει κάθε "αβεβαιότητα". Aισιόδοξος ο Αλ. Τουρκολιάς για τα tests.

Eurostat: 10η καλύτερη δημοσιονομική επίδοση για την Ελλάδα

Στο 1,8% του ΑΕΠ το έλλειμμα του 2013 χωρίς την στήριξη των τραπεζών. Χάνεται το όφελος από την αναθεώρηση του ΑΕΠ.
ΔΙΕΘΝΗ

Το "στιγμιαίο" μήνυμα των ΗΠΑ προς Άγκυρα

Το "στιγμιαίο" μήνυμα των ΗΠΑ προς ΆγκυραΜε το να εξοπλίζει τους Κούρδους της Συρίας και να παρακάμπτει την Τουρκία, η Ουάσινγκτον στέλνει κυρίως ένα πολιτικό μήνυμα. Η αλλαγή καθεστώτος στη Δαμασκό δεν αποτελεί τη στιγμή αυτή προτεραιότητά της και οι νεο-οθωμανικές φιλοδοξίες της Άγκυρας για όλη την περιοχή δεν έχουν τη στήριξή της.
AOZ

Στο τεμάχιο "2" της κυπριακής ΑΟΖ "βολτάρει" το "Barbaros"

Στο τεμάχιο "2" της κυπριακής ΑΟΖ "βολτάρει" το "Barbaros"Στα μέτρα που θα λάβει η Λευκωσία ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ, αναμένεται να καταλήξει σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο, η συνεδρία του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρέμβαση του Μπαν Κι Μουν ζητά με επιστολή του ο Ν. Αναστασιάδης.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

Νέο "φέσι" 1 δισ. ευρώ το Σεπτέμβριο στην εφορία

Ξεπέρασαν τα 70 δισ. ευρώ τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη στο δημόσιο.

Reuters: Η ΕΚΤ εξετάζει αγορές εταιρικών ομολόγων

Η απόφαση μπορεί να ληφθεί έως το Δεκέμβριο με σκοπό την έναρξη των αγορών το 2015.

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,5 δισ. ευρώ στο 9μηνο

Μειωμένα κατά 1,7% τα φορολογικά έσοδα.

Άλλα 37 ακίνητα σε e-πλειστηριασμούς της εφορίας

Γνωστά επιχειρηματικά ονόματα μεταξύ των οφειλετών.

Ψήφος εμπιστοσύνης από Morgan Stanley στα ελληνικά ομόλογα

"Βλέπει" λύση στο θέμα εξόδου απ΄το μνημόνιο.

Έρχεται το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης (upd)

Άνοιξε η εφαρμογή στο Taxisnet για την υποβολή αίτησης.

Επενδύσεις "εδώ και τώρα" στις τουριστικές υποδομές

"Ένεση" 100 εκατ. στον τουρισμό ετοιμάζει η Eurobank για το 2015.

Οφειλές €30 εκατ. αξιώνουν από το δημόσιο τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Ανακριβείς χαρακτηρίζει η διοίκηση τους τις ανακοινώσεις του υπουργείου Εθνικής Αμύνης

ΕΝΦΙΑ: Δεύτερος γύρος αλαλούμ

Έρχεται το τρίτο κατά σειρά εκκαθαριστικό.

Το start up του Περιστερίου που αγόρασε κολοσσός του Χονγκ Κονγκ

Η ιστορία της Crypteia, που ξεκίνησε από τρεις φίλους σε ένα μικρό διαμέρισμα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
"Χωρίς μεταρρυθμίσεις, οι θυσίες σας θα πάνε χαμένες"

"Χωρίς μεταρρυθμίσεις, οι θυσίες σας θα πάνε χαμένες"

Ο πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας, Goran Persson επιμένει ότι η δημοσιονομική περιστολή δεν αρκεί. "Έχετε λάβει όλες τις αναγκαίες αποφάσεις αλλά νομίζω υστερείτε στην εφαρμογή". Συνέντευξη στους Σταμάτη Ζαχαρό και Κώστα Ράπτη.
ΑΡΘΡΟ
Τράπεζες: ΑΜΚ ή εξυγίανση ενεργητικού;

Τράπεζες: ΑΜΚ ή εξυγίανση ενεργητικού;

Αυτό που δεν είναι προφανές σε ειδικούς της αγοράς είναι κατά πόσο η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα έπρεπε να έχει προηγηθεί της εξυγίανσης των ενεργητικών των τραπεζών (ή ακόμη χειρότερα να την αντικαταστήσει). Γράφει ο Δημήτρης Σκαλαίος.
ΑΡΘΡΟ
Νέες οδηγίες για τον έλεγχο εμβασμάτων εξωτερικού

Νέες οδηγίες για τον έλεγχο εμβασμάτων εξωτερικού

Το ΥΠΟΙΚ εξέδωσε εγκύκλιο με θέμα την παροχή πρόσθετων οδηγιών στο πλαίσιο χειρισμού των υποθέσεων φορολογούμενων που έστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό το 2009-2011, με την οποία χαράζει νέα πορεία και αλλάζει -δυστυχώς πολύ καθυστερημένα- κατεύθυνση. Γράφει ο Γ. Δαλιάνης.
Εάν η Ουκρανία αφεθεί να καταστραφεί, οι συνέπειες για την Ευρώπη θα είναι σοβαρές, ακόμη και τρομερές. Διασφαλίζοντας ότι η Ουκρανία θα παραμείνει ζεστή αυτόν τον χειμώνα, είναι ένα απολύτως αναγκαίο βήμα, αλλά πολύ, πολύ περισσότερα θα χρειαστούν πέρα από αυτό.
Παρά τις διαφωνίες και την ανάγκη να "τιμωρηθεί η Ρωσία για την απαράδεκτη συμπεριφορά της", εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι τομείς που απαιτούν συνεργασία. Αυτοί συμπεριλαμβάνουν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και το πρόγραμμα χημικών όπλων της Συρίας.
Για έναν οργανισμό που φιλοδοξεί να έχει περιφερειακές ή ακόμη παγκόσμιες φιλοδοξίες, η ΕΕ έχει διαδραματίσει έναν ασήμαντο ρόλο στο να βοηθήσει στην επίλυση της ουκρανικής κρίσης. Έχει παραχωρήσει την ευθύνη για την κρίση στους ηγέτες της Γαλλίας, Γερμανίας, Ουκρανίας και Ρωσίας.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα, για την Οικονομία της και τη μελλοντική γεωπολιτική της αξία. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει η Τουρκία τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας αποδεικνύει ότι η επίκληση του διεθνούς δικαίου δεν είναι ικανή από μόνη της για να γίνει το σωστό και νόμιμο. Αν και εφόσον σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε τον πλούτο μας, αυτό δεν μπορεί να συμβεί μόνο με καλές δημόσιες σχέσεις.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Οι προτεραιότητες της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει μια κυβέρνηση, αποκαλύπτουν τις προθέσεις της. Κανονικά η Ελλάδα θα έπρεπε να στηρίζει τις εξαγωγές και να θέτει αντικίνητρα στις πρόωρες και μη συνταξιοδοτήσεις γιατί αυτά είναι δυο από τα αδύνατα σημεία της. Η Ελλάδα όμως κάνει ακριβώς το αντίθετο... Τα μηνύματα που μεταφέρουν οι εξαγωγικές επιχειρήσεις είναι αποκαρδιωτικά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Πριν από 15 περίπου χρόνια, όταν άρχισε να ανεβαίνει η τιμή του χρυσού, η βιομηχανία γύρο από την εξόρυξη χρυσού πιάστηκε στον ύπνο. Πολύ απλά δεν ήταν προετοιμασμένος ο κλάδος για την αύξηση της τιμής του χρυσού. Kαι ο λόγος για αυτό ήταν διότι ελάχιστοι έκαναν επενδύσεις στον κλάδο λόγω της διολίσθησης των τιμών από το 1980 και έπειτα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Πού να βρει καιρό η παιδεία του "βουνού" και τα Πανεπιστημιακά αχούρια των μολότοφ, των "επαγγελματιών επαναστατών" και του "ένοπλου αγώνα" να ασχοληθούν με τους επιστήμονες που πλήρωσαν οι φορολογούμενοι για μεταπτυχιακά σε ξένα (πραγματικά) Πανεπιστήμια με σκοπό να "επιστρέψουν" τη γνώση στην πατρίδα τους. Οι 46 υπότροφοι του ΙΚΥ του 2012 περιμένουν νέα από τα Πανεπιστήμια και ακούνε τα νέα του Μαζιώτη…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και εκκολαπτόμενος πρωθυπουργός κ. Τσίπρας διαφωνώντας σε όλα, κοκορομαχώντας και αλληλοβριζόμενοι, είναι πολύ κοντά σε κάτι μοναδικό. Να μετατρέψουν την όποια πολιτική αβεβαιότητα σε σχεδόν βεβαιότητα.
Τις τελευταίες εβδομάδες τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, αγγίζοντας χαμηλά κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι. Σπουδαία νέα για τις αεροπορικές, σωστά; Ίσως και όχι.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Θα κατορθώσει αυτή η Βουλή να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 725 -1,00
Πορτογαλία 268 +5,00
Ισπανία 148 +4,00
Ιταλία 180 +2,00

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
Germany 30
UK100
CAC  
France 40
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Ανέπαφες Συναλλαγές - Κεφάλαιο
Tasty Guide 2014