Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Ο γρίφος των stress tests μπροστά στη λύση του Η μοναδική βεβαιότητα που υπάρχει είναι ότι σε λίγα 24ωρα θα έχει πάψει κάθε "αβεβαιότητα" για την πραγματική τους κατάσταση. Αυτό υποστηρίζουν αναλυτές που πιστεύουν ότι έτσι οι αγορές θα πάρουν θέση χωρίς τα ερωτηματικά αβέβαιων καταστάσεων στο άμεσο μέλλον.

Οι προβολείς στις τραπεζικές μετοχές ενόψει των stress tests

Επικεφαλής της απόπειρας ανοδικής αντίδρασης στο Χ.Α προς τις 1.000 μονάδες τίθενται οι τράπεζες.

Άλλα 37 ακίνητα σε e-πλειστηριασμούς της εφορίας

Γνωστά επιχειρηματικά ονόματα μεταξύ των οφειλετών που τα ακίνητά τους εκπλειστηριάζονται.

Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αποκρατικοποιήσεις

Η πολιτική αβεβαιότητα και η καθυστέρηση στην συμφωνία με την τρόικα προκαλούν δυσπιστία στους επενδυτές.
ΑΣΙΑ

Το ΑΕΠ της Κίνας ρίχνει την Ασία

Το ΑΕΠ της Κίνας ρίχνει την ΑσίαΑπώλειες σημειώνουν οι αγορές της Ασίας, καθώς άλλη μία ένδειξη αναφορικά με το σθένος της παγκόσμιας οικονομίας έρχεται να επιβεβαιωθεί. Η ανάπτυξη στην Κίνα επιβραδύνθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο που είχε να δει από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2008/2009.
AOZ

Θέμα ενταξιακής πορείας της Τουρκίας θα θέσει η Κύπρος

Θέμα ενταξιακής πορείας της Τουρκίας θα θέσει η ΚύπροςΠολιτικά, νομικά και διπλωματικά μέτρα αντίδρασης στις κλιμακούμενες τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μελετά η Λευκωσία, σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα, εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής της Ζώνης.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

Η ύφεση "αυξάνει" τις δαπάνες για τις συντάξεις

Και χτυπάει στο "μάτι" του ΔΝΤ που φοβάται τη βιωσιμότητα του χρέους αλλά και τις… εκλογές.

Έρχεται το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης

Οι επιδοτούμενες ποσότητες ανά νομό, η προκαταβολή και η διαδικασία χορήγησης.

Η Λερναία Ύδρα της σπατάλης απειλεί τον προϋπολογισμό

“Έκτακτες” δαπάνες και επιπλέον επιχορηγήσεις φουσκώνουν το δημοσιονομικό κενό.

ΕΝΦΙΑ: Δεύτερος γύρος αλαλούμ

Έρχεται το τρίτο κατά σειρά εκκαθαριστικό.

Τα projects που θα αλλάξουν τον ελληνικό τουρισμό

Έργα προϋπολογισμού άνω των €5 δισ.

Το start up του Περιστερίου που αγόρασε κολοσσός του Χονγκ Κονγκ

Η ιστορία της Crypteia, που ξεκίνησε από τρεις φίλους σε ένα μικρό διαμέρισμα.

Οι ξενοδόχοι προσπαθούν να "ζεστάνουν" το χειμώνα

Ο φαύλος κύκλος της εποχικότητας.

Θα επιτρέπεται η διαταγή πληρωμής κατά του δημοσίου!

Διαταγές πληρωμής και κατάσχεση θα ζητούν οι ιδιώτες που τους χρωστά το κράτος.

Στις ελληνικές τράπεζες ποντάρει το hedge fund Greenlight

Προτείνει θέση long για Alpha Bank και τρ. Πειραιώς με warrants.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
"Χωρίς μεταρρυθμίσεις, οι θυσίες σας θα πάνε χαμένες"

"Χωρίς μεταρρυθμίσεις, οι θυσίες σας θα πάνε χαμένες"

Ο πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας, Goran Persson επιμένει ότι η δημοσιονομική περιστολή δεν αρκεί. "Έχετε λάβει όλες τις αναγκαίες αποφάσεις αλλά νομίζω υστερείτε στην εφαρμογή". Συνέντευξη στους Σταμάτη Ζαχαρό και Κώστα Ράπτη.
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΑΜΚ ή εξυγίανση ενεργητικού: Μια διαφορετική προσέγγιση

ΑΜΚ ή εξυγίανση ενεργητικού: Μια διαφορετική προσέγγιση

Αυτό που δεν είναι προφανές σε αρκετούς ειδικούς της αγοράς είναι κατά πόσο η "ανακεφαλαιοποίηση" των τραπεζών θα έπρεπε να έχει προηγηθεί της εξυγίανσης των ενεργητικών των τραπεζών (ή ακόμη χειρότερα να την αντικαταστήσει). Γράφει ο Δημήτρης Σκαλαίος.
ΑΡΘΡΟ
Νέες οδηγίες για τον έλεγχο εμβασμάτων εξωτερικού

Νέες οδηγίες για τον έλεγχο εμβασμάτων εξωτερικού

Το ΥΠΟΙΚ εξέδωσε εγκύκλιο με θέμα την παροχή πρόσθετων οδηγιών στο πλαίσιο χειρισμού των υποθέσεων φορολογούμενων που έστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό κατά τα έτη 2009-2011, με την οποία χαράζει νέα πορεία και αλλάζει -δυστυχώς πολύ καθυστερημένα- κατεύθυνση. Γράφει ο Γ. Δαλιάνης.
Πολλοί στη Δύση είναι προβληματισμένοι από τη στάση της Τουρκίας έναντι του Ισλαμικού Κράτους, ιδιαίτερα μάλιστα μετά από μια απροσδόκητα αντιδυτική δήλωση τη στιγμή που οι στρατηγοί της συμμαχίας των χωρών κατά της IS συνεδρίαζαν στην Ουάσιγκτον.
Η πρώην πρωθυπουργός της Σενεγάλης, Aminata Toure, υποσχέθηκε μια “όχι και τόσο διπλωματική ομιλία”. Ωστόσο, η ομιλία της στο Oppenheimer για την “Ανθρώπινη Ασφάλεια και Επίλυση Συγκρούσεων στην Δυτική Αφρική” ήταν τελικά περισσότερο ειλικρινής και παθιασμένη από ό,τι ήταν επαναστατική.
Το Ισραήλ δεν μπορεί πλέον να είναι ένας θεατής στο περιθώριο και να αντιδρά αυτόματα και ενστικτωδώς, αντ’ αυτού, θα πρέπει να ενεργεί με βάση την ιδέα ότι θα πρέπει να βοηθήσει, ενεργά ή απέχοντας από τη δράση, τον καθένα που πολεμά τους ριζοσπάστες Σουνίτες τζιχαντιστές.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα, για την Οικονομία της και τη μελλοντική γεωπολιτική της αξία. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει η Τουρκία τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας αποδεικνύει ότι η επίκληση του διεθνούς δικαίου δεν είναι ικανή από μόνη της για να γίνει το σωστό και νόμιμο. Αν και εφόσον σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε τον πλούτο μας, αυτό δεν μπορεί να συμβεί μόνο με καλές δημόσιες σχέσεις.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Οι προτεραιότητες της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει μια κυβέρνηση, αποκαλύπτουν τις προθέσεις της. Κανονικά η Ελλάδα θα έπρεπε να στηρίζει τις εξαγωγές και να θέτει αντικίνητρα στις πρόωρες και μη συνταξιοδοτήσεις γιατί αυτά είναι δυο από τα αδύνατα σημεία της. Η Ελλάδα όμως κάνει ακριβώς το αντίθετο... Τα μηνύματα που μεταφέρουν οι εξαγωγικές επιχειρήσεις είναι αποκαρδιωτικά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Θα πρέπει ο μέσος πολίτης να είναι ενήμερος για την κατάσταση και θα πρέπει να μπορεί να αμυνθεί έναντι μιας παρατεταμένης δύσκολης συγκυρίας με όποιο τρόπο νομίζει. Και αν το κάθε κόμμα σε αυτή τη χώρα υπόσχεται να σκίσει τα μνημόνια, όταν η πραγματικότητα των αριθμών συνηγορεί ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, τότε παραπλανούμε τους πολίτες, οι οποίοι θα λάβουν λάθος μηνύματα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Πού να βρει καιρό η παιδεία του "βουνού" και τα Πανεπιστημιακά αχούρια των μολότοφ, των "επαγγελματιών επαναστατών" και του "ένοπλου αγώνα" να ασχοληθούν με τους επιστήμονες που πλήρωσαν οι φορολογούμενοι για μεταπτυχιακά σε ξένα (πραγματικά) Πανεπιστήμια με σκοπό να "επιστρέψουν" τη γνώση στην πατρίδα τους. Οι 46 υπότροφοι του ΙΚΥ του 2012 περιμένουν νέα από τα Πανεπιστήμια και ακούνε τα νέα του Μαζιώτη…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και εκκολαπτόμενος πρωθυπουργός κ. Τσίπρας διαφωνώντας σε όλα, κοκορομαχώντας και αλληλοβριζόμενοι, είναι πολύ κοντά σε κάτι μοναδικό. Να μετατρέψουν την όποια πολιτική αβεβαιότητα σε σχεδόν βεβαιότητα.
Τις τελευταίες εβδομάδες τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, αγγίζοντας χαμηλά κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι. Σπουδαία νέα για τις αεροπορικές, σωστά; Ίσως και όχι.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Θα κατορθώσει αυτή η Βουλή να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 724 -2,00
Πορτογαλία 268 +5,00
Ισπανία 148 +4,00
Ιταλία 180 +2,00

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
Germany 30
UK100
CAC  
France 40
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Ανέπαφες Συναλλαγές - Κεφάλαιο
Tasty Guide 2014