Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Η επιστροφή του φόβου στα χρηματιστήρια Ενώ η Ευρώπη θεωρείται βέβαιο ότι θα συνεχίσει να δέχεται κλυδωνισμούς όσο διαρκεί η αβεβαιότητα για τις τράπεζες και τα αποτελέσματα των stress tests, η Wall Street έχει αρχίσει να θεωρείται υπερτιμημένη.

"Η Ελλάδα είναι η πιο αξιόπιστη και φιλική χώρα στην Ευρώπη"

Τη μεγάλη σημασία που αποδίδει στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Κίνας εξέφρασε ο Κινέζος πρόεδρος, κατά την επίσκεψή του στη Ρόδο.

Το μεγάλο "ραντεβού" για τα κόκκινα δάνεια

Την Τρίτη συνεδριάζει το κυβερνητικό Συμβούλιο Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους με τους εκπροσώπους των δανειστών. Διπλή συνάντηση τρόικας με ΤτΕ και ΤΧΣ.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ

Bundesbank: Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους μπορεί να αναζωπυρωθεί

Bundesbank: Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους μπορεί να αναζωπυρωθεί Ο J. Weidmann επιμένει στην διατήρηση και εφαρμογή αυστηρών δημοσιονομικών κανόνων για τις χώρες της Ευρωζώνης. "Ιερό" χαρακτηρίζει το Σύμφωνο Σταθερότητας ο Jean-Claude Juncker.
ΔΙΕΘΝΗ

Σε ρυθμούς latin ο Putin

Σε ρυθμούς latin ο PutinΣτην πάλαι ποτέ “πίσω αυλή” των ΗΠΑ, ο Ρώσος πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους αδελφούς Castro, να υπογράψει πυρηνική συμφωνία με την Αργεντινή και να βρει χρόνο για μιαν εκτός αρχικού προγράμματος μετάβαση στην Νικαράγουα του Daniel Ortega.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 

Παγκόσμια υπόκλιση!

Η εθνική Γερμανίας στην κορυφή του ποδοσφαιρικού κόσμου!

Β. Coeure: Οι ελληνικές τράπεζες έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο

"Να διασφαλιστεί ότι η χώρα θα παραμείνει προσηλωμένη" στις μεταρρυθμίσεις.

Ο τρίτος δρόμος για την Δημοκρατική Παράταξη

Η Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ συμφώνησε να "μηδενίσει το κοντέρ" που πήγε να τρέξει (ανεπιτυχώς) η Ελιά. Ανοικτή η συζήτηση για αυτοδιάλυση.

Στο ΣτΕ προσπαθεί να μπλοκάρει η ΑΔΕΔΥ την αξιολόγηση

Ενώ εκκρεμεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου μετά την προσφυγή του ΥΔΜΗΔ.

M. Renzi: "Η Ιταλία δεν πρόκειται να τεθεί υπό επιτήρηση"

"Δεν ζω με τον τρόμο των αγορών" δηλώνει ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Bad Bank ιρλανδικού τύπου στα σχέδια κυβέρνησης-ΤτΕ;

Με στόχο την εξαγορά "κόκκινων" δανείων από τις 4 συστημικές τράπεζες.

Ιστορίες φορολογικής τρέλας

Χιλιάδες φορολογούμενοι αντιμέτωποι με εξώφθαλμες αδικίες.

"Ξένη σημαία" υψώνει ο Ελλάκτωρ

Στροφή 180 μοιρών προς το εξωτερικό, ελλείψει νέων έργων στην ελληνική αγορά.

Εν μέσω αντιδράσεων η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

Κλειστά τα περισσότερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.
ΑΡΘΡΟ
Μετά τη Banco Espirito Santo οι επενδυτές είναι πλέον διστακτικοί

Μετά τη Banco Espirito Santo οι επενδυτές είναι πλέον διστακτικοί

Με αφορμή τις εξελίξεις στην πορτογαλική τράπεζα πυροδοτούνται ανησυχίες για την υγεία και των άλλων τραπεζών της περιφέρειας της Ευρωζώνης και ειδικότερα στις χώρες που βρίσκονται κάτω από το μηχανισμό διάσωσης όπως η χώρα μας. Γράφει ο Αθανάσιος Κατεβάτης.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Τι να περιμένουν οι επενδυτές στη Wall

Τι να περιμένουν οι επενδυτές στη Wall

Περιθώρια για περαιτέρω άνοδο μεσοπρόθεσμα, αν και μάλλον περιορισμένα, με οδηγό θεμελιώδη μακροοικονομικά μεγέθη και κερδοφορία των επιχειρήσεων αναμένει ο Senior Director της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, Θεόδωρος Δεϊρμεντζόγλου.
BUSINESSWEEK
Μια τρομακτική προειδοποίηση από την Πορτογαλία

Μια τρομακτική προειδοποίηση από την Πορτογαλία

Γιατί τα οικονομικά προβλήματα μιας σχετικά άγνωστης πορτογαλικής τράπεζας έστειλαν ένα ρίγος μέσω των αγορών σε όλο τον κόσμο; Αυτό που τρομάζει τους επενδυτές είναι ο κίνδυνος ενός φαύλου κύκλου στον οποίο οι προβληματικές τράπεζες στρέφονται στην κυβέρνηση για στήριξη.
Αν και οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των σχέσεων μεταξύ Κίνας και Γερμανίας, η Καγκελάριος φαίνεται όλο και πιο πρόθυμη να επισημάνει τις σημαντικές διαφορές απόψεων μεταξύ των δύο χωρών, κυρίως στο ζήτημα της πολιτικής ελευθερίας.
Στην ευρωζώνη, υπάρχει λόγος για την καθιέρωση κανόνων για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε επίπεδο ΕΕ. Ενώ μια έλλειψη μεταρρυθμίσεων μπορεί να απειλήσει τη συνοχή της Ένωσης, η ανάκαμψη μας αποδεικνύει πώς οι αποφασιστικές μεταρρυθμίσεις μπορούν να την ενισχύσουν.
Η Γερμανία δεν είναι σε τροχιά ώστε να γίνει μια παραδοσιακά μεγάλη δύναμη, αντίθετα, είναι μάλλον η πεμπτουσία της μετά-μοντέρνας δύναμης: η θέση ισχύος της εξαρτάται από συμμαχίες και συμφωνίες εντός της Ευρώπης και με τους Αμερικανούς (την ΕΕ και το ΝΑΤΟ).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
O Θανάσης Μαυρίδης θα επιστρέψει στις 4 Αυγούστου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Ο τίτλος μεταφέρει, με τέσσερις λέξεις, το πιο κρύο ανέκδοτο της χρονιάς. Κρύο, γιατί έχει πηγή τεχνοκράτες και τραπεζικούς αναλυτές. Ξεκαρδιστικό όμως γιατί (όπως μαθαίνω) η κυβέρνηση θα το χρησιμοποιήσει στην Φθινοπωρινή προπαγάνδα της ως πρόσθετη απόδειξη ανάπτυξης σε μια Ελλάδα με 1,5 εκατ. άνεργους, 160.000 μετανάστες (σε 5 χρόνια) και μείωση του πληθυσμού (Ελλήνων) κατά 250.000, λόγω υπογεννητικότητας, σε μια 15ετία.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Τον παλιό καιρό οι μεταλλωρύχοι κουβαλούσαν μαζί στα έγκατα της γης ένα κλουβί μ’ ένα καναρίνι. Το καναρίνι επειδή ήταν ευαίσθητο στις μεταβολές τους αέρα της στοάς προειδοποιούσε με τη ζωή του, για την παρουσία δηλητηριωδών αερίων. Η ελληνική κρίση αποτελεί, τρόπον τινά το καναρίνι στο ορυχείο της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας οικονομίας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Το ερώτημα δεν είναι γιατί προκλήθηκε πανικός της περασμένη εβδομάδα στην Πορτογαλία, αλλά γιατί έχει άργησε τόσο πολύ. Ιδίως όσον αφορά τον νότο της Ευρώπης, γενικά η κατάσταση δεν έχει ακόμα σταθεροποιηθεί. Μπορεί η βόρεια Ευρώπη να μην έχει δημοσιονομικό πρόβλημα και πρόβλημα κρατικού χρέους (έχουν αλλά θέματα), αλλά ο νότος έχει πρόβλημα.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ
Αδυνατώ να κατανοήσω ότι το κύριο πρόβλημά μας είναι η ανικανότητα των πολιτικών, όχι βέβαια ότι τους χαρακτηρίζει η περίσσια ικανότητα, αλλά γιατί είναι ντροπή για μας τα υπόλοιπα δέκα εκατομμύρια να περιμένουμε να μας σώσουν οι τριακόσιοι.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Πως κρίνετε τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης;
Αρνητικά
Θετικά
Αδιάφορα
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.
Ακολουθήστε το Capital.gr
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 506 -4,00
Πορτογαλία 267 -12,00
Ισπανία 157 -5,00
Ιταλία 169 -6,00

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones  
Wall St. 30
NAS 100
SPX 500
DAX  
CAC  
Πλατίνα  
Gold spot
Άργυρος  
US Oil
Χρυσή λίρα (Π)  
Οι τιμές με την ένδειξη είναι real time, όπως παρέχονται
από την πλατφόρμα συναλλαγών e-fsw.gr. Οι υπόλοιπες είναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 15’.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Σύμβολο Αγορά Πώληση Μετ.%
EUR / USD 0 0 0
GBP / USD 0 0 0
USD / JPY 0 0 0
EUR / CHF 0 0 0
EUR / GBP 0 0 0

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REAL TIME

Υγεία ένθετο - Κεφάλαιο