Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 11-Σεπ-2018 10:00

  Δυναμικό παρών του Ιατρικού Ομίλου CDM Medical Group στη ΔΕΘ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ανάμεσα σε διεθνείς εταιρίες – κολοσσούς βρίσκεται ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στο Κτίριο 16/Stand 9, οι ειδικοί της Cosmetic Derma Medicine και της Advanced Hair Clinics, παρουσιάζουν το ευρύ φάσμα θεραπειών Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας, αλλά και Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Παράλληλα, λαμβάνουν χώρα καθημερινά live shows, με σκοπό την εξοικείωση του κοινού με τις καινοτόμες θεραπείες του ομίλου.

  Το Σάββατο 15/9 μάλιστα τη σκηνή θα καταλάβει η γνωστή ηθοποιός Σάρα Εσκενάζυ, που μαζί με την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια του Ομίλου, θα παρουσιάσουν τις top θεραπείες προσώπου και σώματος.

  Η παρουσία του Ομίλου, όμως, δε σταματά εδώ. Με γνώμονα την εξέλιξη και το "επιχειρείν", γιατροί και επιχειρηματίες του χώρου μπορούν να ενημερωθούν για τους διαθέσιμους τρόπους συνεργασίας με τον Ιατρικό Όμιλο CDM, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Άλλωστε, η επέκταση έχει ήδη ξεκινήσει με συνεργασίες σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, όπως η Ιταλία, η Νορβηγία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

  Στα πλαίσια, δε, της συνεχούς ανάπτυξης και επενδυτικότητας, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη ΔΕΘ και τα καινοτόμα προϊόντα που προωθούνται μέσω του ομίλου, τόσο για την περιποίηση της επιδερμίδας, όσο και για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Από την πολυαναμενόμενη έκθεση υπολογίζεται πως έχουν περάσει ήδη πάνω από 80000 άτομα, ενώ αναμένεται να "πάρει φωτιά" τις επόμενες μέρες μέχρι και την Κυριακή 16/9 που θα πέσει η αυλαία.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ