Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 05-Ιουλ-2018 07:48

  Δωρεάν 3D τατουάζ θηλής σε γυναίκες με μαστεκτομή

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μετά από μια μαστεκτομή και τη χειρουργική αποκατάσταση με ενθέματα, οι δρόμοι που έχει να ακολουθήσει μια γυναίκα είναι δύο.

  Ο πρώτος περιλαμβάνει μια μικρή χειρουργική επέμβαση, που μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και με τοπική αναισθησία, όπου ανακατασκευάζονται οι θηλές τοπικά με κρημνούς. Μετά την παρέλευση ικανού χρονικού διαστήματος μερικών μηνών ώστε να υπάρξει ικανοποιητική επούλωση, μπορεί επιπρόσθετα να εφαρμοστεί χρωματισμός της περιοχής με ιατρικό τατουάζ θηλής ώστε να προστεθεί χρώμα, ρεαλισμός και υφή στην περιοχή. 

  Ο δεύτερος δρόμος, που τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στο εξωτερικό, είναι η ανακατασκευή του συμπλέγματος θηλής και θηλαίας άλω με την τεχνική του 3D τατουάζ. Χωρίς χειρουργείο και μόνο με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας και με ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

  Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο καρκίνος του μαστού είναι μια νόσος που πλέον με την έγκαιρη διάγνωση είναι θεραπεύσιμος.

  Δωρεάν 3D τατουάζ θηλής σε γυναίκες μετά από μαστεκτομή 
  Η Cosmedic είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση  (ΚοινΣΕΠ) που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2018. Αντικείμενο της, είναι η τεχνική του μικροχρωματισμού, γνωστή και ως ιατρικό τατουάζ θηλής. Οι ιατροί συνεργάτες της, προσφέρουν δωρεάν 3D τατουάζ θηλής σε γυναίκες μετά από μαστεκτομή με στόχο, κάθε γυναίκα που έζησε την περιπέτεια του καρκίνου του μαστού και βγήκε νικήτρια, να ξανανιώσει ολόκληρη και ικανοποιημένη με την εμφάνισή της.  

  "Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή είναι πολύ σύντομος και τη διαδικασία θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε χωρίς πόνο. Το αποτέλεσμα κάνει τη γυναίκα που πραγματοποιεί τη εφαρμογή να νιώθει και πάλι ολόκληρη και της χαρίζει ξανά ένα χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο θέλουμε να είναι και η δικιά μας πληρωμή", είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός Νίκος Δημήτρουλας, επικεφαλής αυτής της προσπάθειας κατά τη διάρκεια παρουσίασης της δωρεάν αυτής υπηρεσίας σε δημοσιογράφους υγείας. 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ