Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Ιουν-2018 07:30

  Miles for Smiles

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια διαφορετική ποδηλατοδρομία, με στόχο την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, διοργανώνεται στις 12-15 Ιουνίου από τη DHL Express.

  Στη διάρκεια του τριημέρου, η ομάδα ποδηλατών της DHL Express που αποτελείται από επτά εθελοντές εργαζόμενους της εταιρείας, θα περάσουν από επτά πόλεις της Βορείου Ελλάδας, διασχίζοντας περισσότερα από 500 χλμ σε 22 ώρες! Ο επιτυχής τερματισμός της δράσης, θα μεταφραστεί σε ένα ποσό δωρεάς προς "Το Χαμόγελο του Παιδιού" εκ μέρους της εταιρείας, ενώ από τις πόλεις που θα περάσει η ομάδα ποδηλατών, οι κάτοικοι μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και υποστηρίζει ο Οργανισμός. 

  Η ομάδα ποδηλατών θα περάσει από τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Κατερίνη, τη Βέροια, τη Δράμα, την Καβάλα και την Ξάνθη. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μπορούν να το κάνουν στα εκεί καταστήματα της εταιρείας. 

  Όπως ανέφερε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, κ. Ελευθέριος Σαμαράς: "Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά τη στήριξή μας στο Χαμόγελο του Παιδιού και το σπουδαίο έργο του, αυτή τη φορά με μία ιδιαίτερη ποδηλατοδρομία, το "Miles for Smiles". Είμαστε δίπλα στο Χαμόγελο και για να το αποδείξουμε έμπρακτα σκοπεύουμε να… ιδρώσουμε!"

  Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", δήλωσε "Η DHL Express, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι μέλος της οικογένειας του "Χαμόγελου". Για όλους εμάς αποτελεί μια εταιρεία παράδειγμα προς μίμηση γιατί αποδεικνύει έμπρακτα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς. Για μία ακόμη φορά αποδεικνύουν έμπρακτα την υποστήριξή τους μέσω της εθελοντικής δράσης προσφοράς "Miles for Smiles". Η ποδηλατική ομάδα της DHL μέσω της διαδρομής που θα διασχίζει και της προσωπικής προσπάθειας που θα καταβάλει, θα μεταφέρει το μήνυμα του οργανισμού και με αυτό τον τρόπο θα χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά που πραγματικά το χρειάζονται.  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ποδηλάτες για αυτή την πρωτοβουλία και την στήριξη, αλλά και την διοίκηση της DHL για την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία που την χαρακτηρίζει".

  Η ομάδα ποδηλατών της DHL Express θα περάσει από πόλεις που έχει παρουσία τόσο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όσο και η Εταιρεία. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους σταθμούς της διαδρομής καθώς και τα ακριβή σημεία, όπου αν είστε κάτοικοι των περιοχών μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια αυτή προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (γάλα, ρύζι, όσπρια, είδη πρωινού, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα,  χαρτικά είδη, οικιακά είδη, είδη προσωπικής φροντίδας, προϊόντα καθαρισμού). Παράλληλα, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, θα κινείται κι ένα van της DHL Express, "αφιερωμένο" στη δράση Miles for Smiles, το οποίο θα σας θυμίζει τον πενταψήφιο αριθμό στον οποίο με ένα sms μπορείτε επίσης να ενισχύσετε το έργο του Οργανισμού (στέλνετε "DHL" στο 18910 με χρέωση 2,48€/sms)!

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ