Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 30-Μαϊ-2018 07:00

  Hμερίδα Υγείας "Ask your Doctor" ανοιχτή στο κοινό

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Σάββατο 2 Ιουνίου στην Αίγλη Ζαππείου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα ανοικτή προς το κοινό με τη συμμετοχή 31 κορυφαίων ιατρών όλων των ειδικοτήτων.

  Οι συμμετέχοντες ιατροί, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, θα μιλήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής και θα δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα θέματα που μας απασχολούν... από την πρόληψη και τη διαχείριση μέχρι τη θεραπεία και την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας.

  Ειδικοί από το χώρο της χειρουργικής, της μαιευτικής, της ορθοπεδικής, της καρδιολογίας, της οδοντιατρικής, της οφθαλμολογίας κ.ά. θα είναι εκεί για να λύσουν απορίες και να δώσουν χρήσιμες συμβουλές.

  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τέσσερις προσκεκλημένοι ιατροί, εκτός από την παρουσίασή τους, θα προσφέρουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα δωρεάν υπηρεσίες της ειδικότητάς τους.
  Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Βασίλειος Κελλάρης θα μιλήσει για τη διατήρηση της γονιμότητας σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού και θα προσφέρει μια εξωσωματική γονιμοποίηση.
  Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης και Ορθοπαιδικός Χειρουργός Κωνσταντίνος Σταραντζής θα μιλήσει γύρω από την τεχνολογία αιχμής στην χειρουργική της σπονδυλικής στήλης και θα προσφέρει 1 επέμβαση μικροδισκεκτομής σπονδυλικής στήλης (αφορά στην αμοιβή χειρουργού-βοηθού-αναισθησιολόγου).
  Νευροχειρουργός και Χειρουργός σπονδυλικής στήλης Γεώργιος Δημογέροντας θα αναλύσει τις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης και θα προσφέρει 1  διαδερμική οσφυική μικροδισκεκτομή για δισκοκήλη.
  Γενικός Χειρουργός Δημήτριος Μουσιώλης θα μιλήσει για την αιμορροϊδοπάθεια και τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης και θα προσφέρει 3 δωρεάν επεμβάσεις με το σύστημα των υπερήχων ή λέιζερ.

  Η προσφορά των δωρεάν υπηρεσιών θα γίνει μετά από κλήρωση. Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 12:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ