Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 21-Μαϊ-2018 12:20

  Έρχεται το 2o Basket Camp της ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι ακαδημίες της ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά καλοκαιρινό camp υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Στέργιου Κουφού. Το φετινό camp απευθύνεται σε παιδιά 7 έως και 18 ετών και θα διεξαχθεί σε 2 κλειστά γήπεδα από τις 16 έως τις 27 Ιουνίου.

  Βασικό αντικείμενο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι η διδασκαλία των "βασικών” του αθλήματος μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης σχεδιασμένο από τον Coach Κουφό. Ο στόχος του προγράμματος είναι η ατομική βελτίωση των συμμετεχόντων στις θεμελιώδεις δεξιότητες του αθλήματος (Χειρισμός μπάλας, Ντρίμπλα, Πάσα, Σουτ, Άμυνα) και η απόκτηση συνηθειών οι οποίες θα τους ακολουθήσουν στη διάρκεια της ενασχόλησής τους με το μπάσκετ.

  Σημαντικό μέρος του φετινού προπονητικού προγράμματος είναι αφιερωμένο στην εκμάθηση της σωστής τεχνικής άλματος, τρεξίματος και στάσης σώματος των νεαρών αθλητών με εξειδικευμένους προπονητές/γυμναστές, οι οποίοι θα ασχοληθούν ατομικά με κάθε παιδί βοηθώντας το να διορθώσει τυχόν λάθη τεχνικής.  

  Για όλους τους συμμετέχοντες θα διενεργηθεί από καρδιολόγο της πανεπιστημιακής κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος και καρδιογράφημα ενώ θα χορηγηθεί πιστοποιητικό ιατρού για κάθε χρήση (πχ. εγγραφή στο σχολείο ή σε αθλητικές δραστηριότητες). Εφόσον κριθεί απαραίτητο από τον ιατρό θα δωθεί η δυνατότητα περαιτέρω δωρεάν καρδιολογικών εξετάσεων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.  

  Μετά την περσινή ένταξη της αθλητικής ψυχολογίας στο πρόγραμμα του camp παραμένει η καθημερινή επαφή των παιδιών με την ψυχολόγο του συλλόγου.

  Στο πλαίσιο του camp, πλήθος επώνυμων καλαθοσφαιριστών οι οποίοι έχουν υποστηρίξει το πρόγραμμα του κ. Κουφού θα δώσουν το παρόν για να συζητήσουν και να συμβουλέψουν τα παιδιά.

  Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα tshirt προπόνησης, καθώς και ένα ελαφρύ γεύμα κάθε ημέρα του camp. Οι αθλητές θα χωριστούν σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους.  

  Την τελευταία μέρα του camp θα γίνουν διαγωνισμοί και θα κληρωθούν πλούσια δώρα.

  Ώρες διεξαγωγής του camp
  Κλειστό Γυμναστήριο ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Αντ. Τρίτσης)
  Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 09:00 – 14:00 (όλες οι ηλικίες)
  Tρίτη & Πέμπτη 17:30-22: 00 (ηλικίες 11-18)
  Σάββατο 09:00 – 14:00 (όλες οι ηλικίες)

  Κλειστό Γυμναστήριο Παπάγου (ΕΑΚ)
  Tρίτη & Πέμπτη 09:00 – 14.00 (ηλικίες 7-10)
  Δυνατότητα φύλαξης έως τις 16:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)

   
  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του camp στα γραφεία της ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Κλειστό Γυμν. Χολαργού)


  Καθημερινές 18:00 – 21:00
  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6540088  
  Email: holargosbc@gmail.com

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ