Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 16-Μαϊ-2018 10:02

  Bionat: Φροντί-ΖΟΥΜΕ για εσάς, Φροντί-ΖΟΥΜΕ να θυμάστε!

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


  H Βionat υλοποιεί ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας "Βionat Action” στηρίζοντας την Ελληνική Εταιρία Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών ενισχύοντας το έργο και τις δράσεις της.

  Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις ο αριθμός των πασχόντων από τη νόσο Alzheimer διαμορφώνεται στις 200.000 στην Ελλάδα και αναμένεται να διπλασιαστεί έως το 2050! Η Ελληνική Εταιρεία Alzheimer, η οποία ιδρύθηκε το 1995 από συγγενείς ασθενών που πάσχουν από τη νόσο και επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με την άνοια, αριθμεί 5.000 μέλη, 60 ενεργούς εθελοντές και απασχολεί περίπου 50 εργαζομένους. Βασικοί σκοποί της, ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, είναι η υποστήριξη των πασχόντων και των οικογενειών τους, η ίδρυση νέων παραρτημάτων σε όλη την Ελλάδα, η ευαισθητοποίηση της κοινότητας σε θέματα σχετικά με την άνοια καθώς και η ενημέρωση για νέες μεθόδους πρόληψης. 

  Η Βionat με το βλέμμα στραμμένο σε ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές, δείχνει την υπεύθυνη στάση της για τον άνθρωπο σε όλη τη διαδρομή της. Βασική της αξία αποτελεί η δοτικότητα μέσω της προσφοράς σε κοινωφελείς οργανισμούς όπως η Ελληνική Εταιρεία Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, η οποία παρέχει ουσιαστικές λύσεις σε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα όπως η νόσος αυτή.

  Το φυσικό σκεύασμα της Bionat για την ενίσχυση της μνήμης Memovigor2 αποτελεί αρωγό στην προσπάθεια αυτή. Ειδικότερα, με την αγορά κάθε σκευάσματος Memovigor2, μέρος των εσόδων χορηγείται στην Ελληνική Εταιρεία Alzheimer ενισχύοντας τα Κέντρα Ημέρας "Αγία Ελένη" & "Άγιος Ιωάννης", τα οποία φροντίζουν για την ημερήσια θεραπευτική φροντίδα των ατόμων με νόσο ΑLZHEIMER.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ