Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Απρ-2018 07:00

  Hello Haemophilia!

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η αιμορροφιλία είναι μία αιματολογική πάθηση που επηρεάζει την πήξη του αίματος. Στους ανθρώπους με αιμορροφιλία ο οργανισμός τους δεν παράγει αρκετή ποσότητα της σημαντικής πρωτεΐνης που βοηθά στην πήξη του αίματος και ονομάζεται "παράγοντας πήξης”. Η αιμορροφιλία είναι σπάνια ασθένεια, συνήθως κληρονομική, και απαντάται συχνότερα στους άντρες από ότι στις γυναίκες. Η σωστή διαχείριση βοηθά τους ανθρώπους με αιμορροφιλία να ζουν μια υγιή και δραστήρια ζωή με την ίδια πρόσβαση σε ευκαιρίες όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι.

  Από τις αρχές Απριλίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα www.hellohaemophilia.gr είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, με στόχο να ενώσει τους ανθρώπους υπέρ μιας θετικής αλλαγής για την αιμορροφιλία. Η "Hello Haemophilia” είναι μια ηλεκτρονική κοινότητα που δημιουργήθηκε για τους ανθρώπους που ζουν με την αιμορροφιλία, τις οικογένειές του, τους φροντιστές, τους επαγγελματίες υγείας, τους Συλλόγους ασθενών. Στην πλατφόρμα όλοι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, γνώσεις, λύσεις, να συνεργαστούν, να επικοινωνήσουν, ενώ κάθε συζήτηση και ιδέα είναι ευπρόσδεκτη και εποικοδομητική. 

  Στην πλατφόρμα οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν με άλλους επισκέπτες, να λάβουν μέρος σε ψηφοφορίες, έρευνες, κουίζ που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αιμορροφιλία. Η κοινότητα προσφέρει πληροφορίες για σημαντικά ζητήματα γύρω από το θέμα της αιμορροφιλίας.

  Η πλατφόρμα "Hello Haemophilia” δημιουργήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Sobi, τη σουηδική βιοφαρμακευτική εταιρεία που παρέχει καινοτόμες θεραπείες για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ