Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 13-Μαρ-2018 07:25

  Ενημερωθείτε από τους ειδικούς για τη νόσο του Πάρκινσον

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η νόσος του Πάρκινσον είναι η δεύτερη σε συχνότητα εκφυλιστική πάθηση του εγκεφάλου. Παρόλο που δεν υπάρχει οριστική θεραπεία, υπάρχουν διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές για όλες τις καταστάσεις και τα στάδια της νόσου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχημένη αντιμετώπιση της είναι η αποφασιστική στάση και ενεργητική συμμετοχή του ίδιου του ασθενούς. Παράλληλα, η σταθερά αυξανόμενη κατανόηση των μηχανισμών που εμπλέκονται στη νόσο δημιουργεί τις προοπτικές για νέες, ακόμη πιο αποτελεσματικές θεραπείες. 

  Το "φάρμακο" για το Πάρκινσον που δεν κοστίζει τίποτε!

  Η ενημερωτική εκδήλωση για τη νόσο "Ζώντας με τη νόσο του Πάρκινσον: Προβλήματα, δυνατότητες, προοπτικές", θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μάρτιου 2018 και ώρα 16:30 στην αίθουσα "OLYMPIA" του ξενοδοχείου Royal Olympic. Στόχος της εκδήλωσης είναι η υπεύθυνη ενημέρωση για το τι υπάρχει διαθέσιμο σήμερα για τον ασθενή με νόσο του Πάρκινσον καθώς και το τι αναμένεται στο προσεχές μέλλον.

  Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται από την Νευρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. "Γ. Γεννηματάς" με την υποστήριξη της Ακαδημίας Νευροεπιστημών και απευθύνεται στο ευρύ κοινό, θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία στην διάγνωση και την θεραπευτική αντιμετώπιση της νόσου. 

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ