Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 09-Φεβ-2018 18:39

  Νέα στρατηγική συνεργασία στα δερματολογικά προϊόντα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε συνέντευξη τύπου ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Φαρμασέρβ – Λίλλυ με την ηγετική εταιρεία στο χώρο της δερματολογίας Galderma, τμήμα της Nestle, για την προώθηση και διάθεση καταξιωμένων και καινοτόμων δερματολογικών προϊόντων στην χώρα. Ομιλητές της συνέντευξης ήταν ο κ. Διονύσιος Φιλιώτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, ο κ. Bernat Albinyana, Γενικός Διευθυντής Ιταλίας & Ελλάδας της Galderma, ο κ. Δημήτρης Ρηγόπουλος, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΕΚΠΑ, Νοσοκ. "Α. Συγγρός" και ο κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΑΠΘ, Νοσοκ. "Ιπποκράτειο". 

  "Σήμερα ανακοινώνουμε τη Νέα μας Συνεργασία με την εταιρεία Galderma, μέλος του κολοσσού Nestle! Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι που μια εταιρεία όπως η Nestle, μέσα από έρευνα με σοβαρά και αυστηρά κριτήρια, ξεχώρισε και επέλεξε τη Φαρμασέρβ ως επιχειρηματικό συνεργάτη και ως μια εταιρεία που συμβαδίζει μαζί της σε ποιότητα, κύρος, ηθική και ισχύ", δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Διονύσιος Φιλιώτης.

  "Η συνεργασία μας αφορά σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, σε μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και σε καταναλωτικά προϊόντα περιποίησης και φροντίδας του δέρματος. Προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν με επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου. Αγορές όπως Ασία, Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και η υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης, αφορά σε προϊόντα ιατρικής αισθητικής τα οποία είναι τόσο πρωτοποριακά που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τον τρόπο που ο κόσμος αντιμετωπίζει τη φροντίδα του δέρματος" ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Bernat Albinyana.
   
  Η συνεργασία της Φαρμασέρβ – Λίλλυ με την Galderma περιλαμβάνει:

  Φάρμακα κατάλληλα για την αντιμετώπιση της ακμής, της ροδόχρους νόσου, της ψωρίασης του τριχωτού της κεφαλής και της ακτινικής κεράτωσης.

  Μια πρωτοποριακή σειρά δερμοκαλλυντικών για τη φροντίδα του ευαίσθητου, ξηρού, ακνεϊκού ή ατοπικού δέρματος καθώς και προϊόντων για την ονυχομυκητίαση.

  Εξελιγμένης τεχνολογίας προϊόντα αισθητικής δερματολογίας ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για καταπολέμηση ρυτίδων.

  Με την νέα αυτή συνεργασία με την Galderma, η Φαρμασέρβ – Λίλλυ επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στον τομέα της δερματολογίας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ