Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Ιαν-2018 08:46

  Τιμητική διάκριση της ΠΕΦ από την ένωση "Μαζί για το Παιδί"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Κατερίνα Παταβού, παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση από την κ. Άννα Ανδρεάδη, Γενική  Γραμματέα της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί".

  Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) τιμήθηκε στα "Βραβεία Μαζί για το Παιδί" σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου. Τη διάκριση παρέλαβε, εκ μέρους της ΠΕΦ, η Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Κατερίνα Παταβού, από την κυρία  Άννα Ανδρεάδη, Γενική  Γραμματέα της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί".

  Με την υποστήριξη των ελληνικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, η ΠΕΦ, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπο της Ένωσης, εγκαινίασε τη συνεργασία της με την ένωση "Μαζί για το Παιδί" το 2017 και πραγματοποίησε σειρά δράσεων για παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

  Στο πλαίσιο του προγράμματος, η ΠΕΦ προχώρησε σε δωρεά προς το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας με σκοπό την κάλυψη ιατρικών υπηρεσιών διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης για παιδιά με αναπηρίες. Ακολούθησε η παράδοση φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού στο σύνολο των σωματείων του "Μαζί για το Παιδί". Παράλληλα, παρείχε συνεχή υποστήριξη στην υπηρεσία "Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι" με στόχο τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τον εφοδιασμό ιδρυμάτων που εξυπηρετούν παιδιά στο νομό Αττικής.

  Βασικός στόχος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, σε κοινωνικό επίπεδο, όπως σημειώνεται, είναι η εξασφάλιση της πρόσβασης σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλων των κατοίκων της Ελλάδας.  Σε αυτό το πλαίσιο, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας θα συνεχίσει να στηρίζει και να συνεισφέρει ενεργά στο έργο του "Μαζί για το Παιδί" και το 2018, με νέες δράσεις.

  Η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΦ, Φαίη Κοσμοπούλου, δήλωσε σχετικά: "Εκ μέρους της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το "Μαζί για το Παιδί" για τη δυνατότητα που μας δίνεται να συνεισφέρουμε στο πολύ σημαντικό έργο του, καθώς και τους ανθρώπους της Ένωσης για την άριστη συνεργασία μας. Η υποστήριξη των παιδιών ηθικά, οικονομικά και ψυχολογικά και η ενημέρωση της κοινής γνώμης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αποτελεί υποχρέωση όλων μας".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ