Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Ιαν-2018 07:14

  Johnson & Johnson: Τρόφιμα και είδη καθαρισμού για τους πληγέντες στη Μάνδρα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας "προΣfΕΕρουμε" του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο όμιλος εταιριών Johnson & Johnson και οι εργαζόμενοί του συγκέντρωσαν για τις οικογένειες που επλήγησαν στη Μάνδρα σημαντικές ποσότητες τροφίμων, ειδών καθαρισμού και οικιακής χρήσης, καθώς και άλλων προϊόντων.

  Επιπρόσθετα της εθελοντικής δράσης, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο, προσφέρθηκαν καταναλωτικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας και υγιεινής του ομίλου Johnson & Johnson στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μάνδρας για την κάλυψη των αναγκών 500 οικογενειών. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή εδρεύει από το 1975 το εργοστάσιο του oμίλου, με περισσότερους από 190 εργαζομένους.

  Ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Πασχάλης Αποστολίδης δήλωσε σχετικά: "Η κοινωνική πρωτοβουλία "προΣfΕΕρουμε" έχει καταφέρει να ενώσει την πατρίδα μας μέσα σε μία αγκαλιά αλληλεγγύης και να συμπεριλάβει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Οι εταιρίες μέλη μας είναι δύναμη έμπρακτης υποστήριξης του κοινωνικού κράτους, παρέχοντας τη στήριξη που χρειάζονται οι ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο εταιριών Johnson & Johnson και την Janssen Ελλάδος για τη σημαντική δωρεά της".

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος κ. Μάκης Παπαταξιάρχης σημείωσε: "Στη Janssen, την εταιρία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, της Johnson & Johnson, ακολουθούμε και εφαρμόζουμε τις θεμελιώδεις αρχές του "Πιστεύω" μας, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης προς τις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε και γενικά προς όλη την κοινωνία. Αποστολή μας είναι να είμαστε δίπλα σε εκείνους που μας έχουν ανάγκη. Άλλωστε, οι αυξανόμενες κοινωνικές απαιτήσεις και προκλήσεις, υπαγορεύουν την αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων μας και την ανάληψη καινοτόμων, στοχευμένων δράσεων, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το σύγχρονο, αλληλέγγυο, κοινωνικό προφίλ της εταιρίας μας".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ