Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Οκτ-2017 07:19

  "Έγκριση διαβατηρίου" για την αγορά των ΗΠΑ στη RAFARM

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


  Η RAFARM είναι η πρώτη ελληνική φαρμακοβιομηχανία που ολοκλήρωσε με επιτυχία επιθεώρηση από τον US FDA και αναμένει σύντομα την επίσημη έγκριση, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί "διαβατήριο" της RAFARM για την τεράστια αγορά των ΗΠΑ και μια εξαιρετική διάκριση για το υπερσύγχρονο εργοστάσιο και το ερευνητικό κέντρο της εταιρείας το οποίο απολαμβάνει ήδη διεθνούς αναγνώρισης. Πρόκειται για μια επιτυχία μεγάλου βεληνεκούς, σημαντική για τη χώρα μας και την ελληνική φαρμακοβιομηχανία, καθώς ο FDA θεωρείται παγκοσμίως ο οργανισμός με τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις σε προδιαγραφές παραγωγής και ανάπτυξης προϊόντων και πολλές μονάδες παραγωγής τροφίμων, φαρμάκων, κ.α. διεθνώς, έχουν αποτύχει να λάβουν έγκριση. H επιθεώρηση ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από κλιμάκιο του FDA και αφορούσε προϊόντα ανάπτυξης από το τμήμα R&D της RAFARM στην γραμμή παραγωγής στείρων ενέσιμων προϊόντων, των οποίων η ανάπτυξη και παραγωγή θεωρούνται από τις πλέον απαιτητικές και συνοδεύονται από τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές. 

  Όπως δήλωσε ο κ. Άρης Μητσόπουλος, Αντιπρόεδρος RAFARM, "Για εμάς, είναι μια μεγάλη και ξεχωριστή στιγμή της RAFARM. Αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της, την ανάπτυξή της και το μέλλον της, αφού ουσιαστικά μας ανοίγει το δρόμο για μια τεράστια αγορά όπως αυτή των ΗΠΑ και έχουν ήδη δρομολογηθεί συνεργασίες μεγάλης εμβέλειας. Η δραστηριοποίησή μας σε νέες αγορές, ανά τον κόσμο, αποτελεί στρατηγικό στόχο και πλέον εδραιώνεται η αναγνώρισή μας σε θέματα ποιότητας και αξιοπιστίας". 

  Λίγα λόγια για τη RAFARM
  H RAFARM ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1974, και σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερεςελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες. Διαθέτει τρεις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, έκτασης 14.000 τ.μ., απασχολεί πάνω από 450 εργαζόμενους και έχει διεθνή παρουσία με πάνω από 1.500 άδειες εγκεκριμένων προϊόντων, εξαγωγές και στις πέντε ηπείρους σε 65 χώρες, μεταξύ των οποίων ο Καναδάς και η Αυστραλία. Η εταιρεία επενδύει το 6% του κύκλου εργασιών της στην έρευνα και ανάπτυξη. 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ