Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Μαϊ-2018 23:59

  3 κλισέ που δεν ισχύουν για τις δυναμικές γυναίκες

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


  δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες πολλές φορές τρομάζουν τους άντρες και αυτό οφείλεται σε διάφορα κλισέ που ισχύουν γι αυτές, πολλά από τα οποία απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα. Να θυμάστε πως μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα μπορεί να αποδειχτεί η ιδανική σύντροφος ενός επιτυχημένου άντρα, αρκεί να ξεπεράσετε τα κλισέ που τη συνοδεύουν.

  Δείτε ποια είναι το πιο συνηθισμένα από αυτά αλλά και γιατί καταρρίπτονται.

  Το κλισέ: Μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα δεν κάνει σχέσεις
  Η πραγματικότητα: Μια ανεξάρτητη γυναίκα γνωρίζει ακριβώς με ποιον τρόπο θα αγαπήσει κάποιον και θα δεθεί μαζί του. Γι αυτό και είναι ιδιαιτέρως επιλεκτική σε ποιον θα επιτρέψει να μπει στη ζωή της. Δεν έχει χρόνο για χάσιμο, ειδικά γι αυτούς που δεν φαίνονται να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της. Όταν βρει τον κατάλληλο είναι πολύ ανοιχτή στο να εξερευνήσει μαζί του τις δυνατότητες της σχέσης.

  Το κλισέ: Μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα δεν έχει ανασφάλειες
  Η πραγματικότητα: Επειδή είναι αρκετά σίγουρη για τον εαυτό της δεν σημαίνει πως απουσιάζουν οι στιγμές χαμηλής αυτοεκτίμησης ή αυτοπεποίθησης. Είναι όπως κάθε άλλος άνθρωπος και διόλου απίθανο να βιώσει εμπειρίες ανασφάλειας κατά περιόδους. Μπορεί απλά να μην το δείχνει, ωστόσο κάτω από την επιφάνεια κάποια πράγματα να είναι διαφορετικά.

  Το κλισέ: Μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα είναι εγωίστρια
  Η πραγματικότητα: Μήπως διαβάζετε ως εγωισμό το γεγονός ότι επικεντρώνεται στα θέλω και επιθυμίες; Η γραμμή ανάμεσα στον εγωισμό και την εστίαση είναι πολλές φορές αρκετά λεπτή. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως μια δυναμική γυναίκα αγνοεί τους γύρω της αλλά ότι δίνει προτεραιότητα σε κάποια πράγματα και κάνει μερικά βήματα πίσω σε κάποια άλλα.

  Το κλισέ: Μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της
  Η πραγματικότητα: Μπορεί μια δυναμική γυναίκα να είναι περισσότερο περήφανη για τον εαυτό της αλλά αυτό δε συνεπάγεται πως πιστεύει ότι είναι καλύτερη από οποιονδήποτε άλλον. Έχει αξιολογήσει σωστά τον εαυτό της και γι' αυτό δεν επιτρέπει σε κανένα να την ρίξει ψυχολογικά. Έχει επίσης πλήρη επίγνωση της σημασίας της ταπεινοφροσύνης.

  Διαβάστε περισσότερα στο AskMen 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ