Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Ιαν-2018 12:37

  Καθημερινή Ανάλυση - 12.01.2018

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Καθημερινή Ανάλυση - 12.01.2018

  Το αμερικανικό δολάριο έκλεισε χαμηλότερα έναντι των άλλων βασικών νομισμάτων, με το δείκτη του δολαρίου ΗΠΑ (USDX) [i] να κλείνει 0,50% χαμηλότερα. Αυτό προέκυψε μετά τα θετικά οικονομικά στοιχεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή, τα οποία αυξήθηκαν κατά 1% (αναμενόμενο + 0,6% / προηγούμενο + 0,2%) και ανησυχίες για τις οικονομικές εκθέσεις των ΗΠΑ.

  Οι τιμές του χρυσού σημείωσαν άνοδο, στηριζόμενες από ένα ασθενέστερο δολάριο και την πτώση των αποδόσεων του Treasury. Το αργό πετρέλαιο έκλεισε ελαφρώς υψηλότερα, αλλά το πετρέλαιο Brent έφτασε το επίπεδο των $70 λόγω παγκόσμιων προσδοκιών ανάπτυξης για το τρέχον έτος.

  Οι χρηματιστηριακοί δείκτες των ΗΠΑ έκλεισαν υψηλότερα λόγω θετικών προσδοκιών για την επόμενη περίοδο κερδών. Ο Russel 2000 (US 2000) αυξήθηκε κατά 1,5% μέσα σε ένα θετικό κλίμα για τις μετοχές.

  Τα κρυπτονομίσματα συνέχισαν να υποχωρούν κατά τη διάρκεια των συναλλαγών της Πέμπτης, μετά απο αναφορές για την παύση των ανταλλαγών τους στη Νότια Κορέα. Το Ripple ήταν ένα απο τα λόγα κρυπτονομίσματα τα οποία ήταν μόνο ελαφρώς χαμηλότερα, καθώς η είδηση ​​της συνεργασίας του με την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων MoneyGram του έδωσε κάποια στήριξη. Έχει αναφερθεί ότι η Microsoft και άλλοι προμηθευτές έχουν αποσυρθεί από την υποστήριξη πληρωμών με Bitcoin, λόγω της υψηλής μεταβλητότητας και του κόστους συναλλαγών.

  Την Παρασκευή, η Γαλλία δημοσιεύει τα στοιχεία του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ), ακολουθούμενη από την Ιταλία η οποία δημοσιεύσει στατιστικά στοιχεία για την Βιομηχανική Παραγωγή (IP). Στην αμερικανική χρηματιστηριακή συνεδρίαση, θα κυκλοφορήσουν οι πολύαναμενόμενες στατιστικές CPI των ΗΠΑ και Core CPI καθώς και τα στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις και τα αποθέματα επιχειρήσεων.

  ΠΗΓΗ: iForex

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων