Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Ιαν-2018 10:51

  Καθημερινή Ανάλυση - 11.01.2018

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Καθημερινή Ανάλυση - 11.01.2018

  Την Τετάρτη το αμερικανικό δολάριο έκλεισε ελαφρώς χαμηλότερα έναντι των άλλων βασικών νομισμάτων, με τον δείκτη του δολαρίου (USDX) [i] να κλείνει 0,14% χαμηλότερα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα ισχυρό ιαπωνικό γεν, μετά την ανακοίνωση της Τρίτης ότι η Τράπεζα της Ιαπωνίας θα περιορίσει τις αγορές ομολόγων της.

  Το πετρέλαιο ήταν σχεδόν αμετάβλητο καθώς οι αμερικανική παραγωγή μειώθηκε, ενώ τα αποθέματα αργού πετρελαίου σύμφωνα με το EIA μειώθηκαν λιγότερο από ότι υπέδειξε το API στη στατιστική που δημοσίευσε την Τρίτη. Ο χρυσός έκλεισε χαμηλότερα παρά το ασθενέστερο δολάριο, ενώ οι επενδυτές χρυσού αναμένουν τα στοιχεία πληθωρισμού των ΗΠΑ που πρόκειται να κυκλοφορήσουν την Παρασκευή.

  Οι χρηματιστηριακοί δείκτες των ΗΠΑ έκλεισαν σχεδόν αμετάβλητοι. Οι τράπεζες και οι χρηματιστηριακές μετοχές έκλεισαν υψηλότερα λόγω προσδοκιών για υψηλότερες αποδόσεις, ενώ οι περισσότερες από τις μετοχές του τομέα μειώθηκαν.

  Το Bitcoin συνέχισε να διαπραγματεύεται με σημαντική μεταβλητότητα, αλλά γενικά παρέμεινε σε εντός ενός εύρους τιμών. Οι αγορές ψηφιακών νομισμάτων εξακολουθούν να ανησυχούν για την καταστολή των ανταλλαγών στη Νότια Κορέα και των δραστηριοτήτων εξόρυξης στην Κίνα. Την Τετάρτη, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs περιγράφει με έκπληξη το "Bitcoin ως χρήμα" σε μια σύντομη έκθεση πελατών.

  Την Πέμπτη, η Ευρωπαϊκή Ένωση δημοσιεύει δεδομένα βιομηχανικής παραγωγής και η Ιταλία δημοσιεύει στατιστικά στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις. Οι ΗΠΑ θα δημοσιεύσουν τις νέες αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας, το επίπεδο προϋπολογισμού του Treasury και στατιστικές στοιχείων ενεργητικού και πίστωσης της Federal Reserve.

  ΠΗΓΗ: iForex

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων