Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 01-Νοε-2017 12:09

  Υψηλότερα ο χρυσός με το βλέμμα στη Fed

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Υψηλότερα ο χρυσός με το βλέμμα στη Fed

  Ο χρυσός κινείται υψηλότερα σήμερα καθώς οι συμμετέχοντες στην αγορά αναμένουν τις ανακοινώσεις από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μετά τη διήμερη συνεδρίασή της, για ενδείξεις σχετικά με τη στάση της κεντρικής τράπεζας όσον αφορά τη νομισματική πολιτική. Οι αγορές παρακολουθούν επίσης τις εξελίξεις γύρω από τον επόμενο επικεφαλής της Fed, τη συνεδρίαση νομισματικής πολιτικής της Τράπεζας της Αγγλίας την Πέμπτη και τα στοιχεία από την αγορά εργασίας των ΗΠΑ την Παρασκευή.

  Η τιμή spot του χρυσού ενισχύεται κατά 0,3% στα 1275,36 δολάρια η ουγγιά. Τα συμβόλαια χρυσού των ΗΠΑ λήξης Δεκεμβρίου ενισχύονται κατά 0,5% στα 1276,50 δολάρια η ουγγιά.

  Ο χρυσός βυθίστηκε κατά τις πρώτες ασιατικές ώρες, αλλά το ενδιαφέρον από την Κίνα έδωσε κάποια στήριξη αργότερα.

  Η τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, κατά την οποία ένας άνδρας που οδηγούσε ένα ενοικιαζόμενο φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς και ποδηλάτες σκοτώνοντας οκτώ άτομα, προκάλεσε αποφυγή ρίσκου στις αγορές και στροφή στα ασφαλή επενδυτικά καταφύγια. 

  Στα υπόλοιπα πολύτιμα μέταλλα, το ασήμι αυξάνεται κατά 1,2% στα 16,88 δολ. η ουγκιά. Η πλατίνα ενισχύεται κατά 1,4% στα 928,40 η ουγγιά. Το παλλάδιο, το οποίο έφτασε τα υψηλότερα επίπεδα δύο εβδομάδων στα $ 995,90 η ουγκιά νωρίτερα την ημέρα, αυξάνεται κατά 1,3% στα 992,47 δολ. η ουγγιά. 

   

  ΠΗΓΗ: iForex

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ