Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Οκτ-2018 14:22

  Η μανία με το Mega Millions ώθησε το τζακ ποτ σε ιστορικό υψηλό

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Η μανία με το Mega Millions ώθησε το τζακ ποτ σε ιστορικό υψηλό

  του Panos Mourdoukoutas

  Παροξυσμό έχει προκαλέσει το Mega Millions. Το γεγονός πως κανένας παίκτης δεν είχε τους 6 τυχερούς αριθμούς στην κλήρωση της Παρασκευής για το $1 δισεκατομμύριο οδήγησε το τζακ ποτ στο να ξεπεράσει όλα τα παλιά ρεκόρ.  

  Αυτά τα απίστευτα ποσά τροφοδοτούν τον ενθουσιασμό ατόμων που δεν είναι τακτικοί παίκτες του Mega Millions. Οι έμποροι ονομάζουν αυτή την κατηγορία "πρόωρη πλειοψηφία". Είναι το είδος των παικτών που σχηματίζουν ουρές στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών βοηθώντας έτσι το παιχνίδι να φτάσει "στο σημείο ανατροπής". Αυτό είναι το σημείο στην καμπύλη Rogers όπου η ζήτηση για δελτία κορυφώνεται. Στην ουσία ωθούν το τζακ ποτ προς τα πάνω καθώς τα χρήματα μαζεύονται. 

  Στη συνέχεια η προβολή του Mega Millions που ενισχύεται από τα υψηλά τζακποτ, προσελκύει αυτούς που συνηθίζουν οι έμποροι να αποκαλούν "ώριμη πλειοψηφία". Πρόκειται για τους ανθρώπους που σπάνια παίζουν. Αυτοί καθιστούν μακρύτερες τις ουρές στα καταστήματα τυχερών παιχνιδιών και συμβάλουν σημαντικά στην άνοδο των τζακ ποτ. 

  Όσο υψηλότερα φτάσει το τζακ ποτ, τόσο μεγαλύτερο το ενδιαφέρον, το οποίο μετατρέπεται σε μανία. Αυτή η φάση του παιχνιδιού προσελκύει τους λεγόμενους "αργοπορημένους" αυτούς δηλαδή που παίζουν λόττο ελάχιστες φορές κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Και αυτοί ωθούν το τζακ ποτ προς τα πάνω. 

  Το πρόβλημα είναι πως οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος είναι εξαιρετικά μικρές και παραμένουν σταθερές σε κάθε κλήρωση ανεξαρτήτως πόσο υψηλά είναι το τζακ ποτ. 

  Το σίγουρο είναι πως τα τεράστια ποσά του Μega Millions και του Powerball θα κάνουν κάποιους ανθρώπους πολύ πλούσιους, πολύ γρήγορα. Πρόκειται για αυτούς που παίζουν και αγοράζουν τα τυχερά δελτία. 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  140,0 δισ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  96,4 δισ. $

  +0,0 εκ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  84,2 δισ. $

  +0,0 εκ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  67,5 δισ. $

  Carlos Slim Helu

  Carlos Slim Helu

  64,9 δισ. $

  +0,0 εκ. $