Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Ιουν-2018 15:18

  Η επόμενη "στάση" για τις τιμές του Bitcoin

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Η επόμενη "στάση" για τις τιμές του Bitcoin

  Του Νaeem Aslam

  Οι επενδυτές ψάχνουν απεγνωσμένα να διακρίνουν κάποιου είδους εμφανή τάση για τις τιμές του Bitcoin. Αλλά το μόνο πράγμα που μπορεί κανείς να καταλάβει από την τιμή του Bitcoin τους τελευταίους μήνες είναι απλώς ότι παρουσιάζει μικρές διακυμάνσεις. Από τον Φεβρουάριο του 2018 το ψηφιακό νόμισμα έχει σημειώσει το υψηλό των 11.784 δολ. και το χαμηλό επίπεδο των 5.922 δολ. και από τότε διαπραγματεύεται σε αυτό το εύρος. Στην πραγματικότητα, πιο πρόσφατα, από τις 6 Απριλίου έως και το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, το εύρος είναι ακόμη στενότερο. Από τα 6.513 δολ. έως τα 9.795 δολ..

  Το μέσο πραγματικό εύρος, έχει μειωθεί στο χαμηλότερο επίπεδο των 231 δολ. για φέτος. Από την αρχή του τρέχοντος έτους, η κυρίαρχη τάση είναι πτωτική.

  Ομοίως, ο δείκτης μεταβλητότητας των 90 ημερών έχει καταρρεύσει και βρίσκεται σχεδόν σε ελεύθερη πτώση. Πράγματι εκτιμώ ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει, διότι οι τιμές έχουν αρχίσει να διαπραγματεύονται σε ένα στενό εύρος- κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για την τιμή του Bitcoin. Το Bitcoin δεν είναι ένα "ζώο” που μπορεί κανείς να εξημερώσει τόσο εύκολα.

  Μπορεί να είναι πρόωρο να πούμε ότι η τιμή του Bitcoin "έχει πιάσει πάτο”. Εάν ακολουθήσει μια ανοδική πορεία θα μπορούσε να ξεκινήσει μια νέα τάση που θα μπορούσε να ωθήσει την τιμή στα $13.982 και μια καθοδική κίνηση θα μπορούσε να οδηγήσει την τιμή στα $1.292.

  Είναι σημαντικό να πούμε ότι συνήθως αυτά τα μοτίβα δεν γίνονται πράξη με τόσο μεγάλη ακρίβεια, αλλά η τιμή συνήθως διαμορφώνεται κοντά στις προβλέψεις των τιμών.

  Σημείωση: Έχω επενδύσεις σε Bitcoin
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  139,8 δισ. $

  +744,5 εκ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  95,8 δισ. $

  +310,6 εκ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  81,7 δισ. $

  +472,3 εκ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  65,9 δισ. $

  -628,9 εκ. $

  Carlos Slim Helu

  Carlos Slim Helu

  63,0 δισ. $

  +304,4 εκ. $