Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Μαϊ-2018 20:21

  Η Apple παραδέχτηκε ότι το iPhone 6 είχε σοβαρά ελαττώματα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Η Apple παραδέχτηκε ότι το iPhone 6 είχε σοβαρά ελαττώματα

  Του Gordon Kelly 

  Ναι, η Apple μπορεί να έχει υπέροχα σχέδια για το iPhone το 2018, αλλά πρώτα, η εταιρεία πρέπει να αντιμετωπίσει το χάος με τα υπάρχοντα μοντέλα της. Σήμερα η Apple αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι δύο από τα κορυφαία μοντέλα της έχουν ένα βασικό ελάττωμα σχεδιασμού...

  Τα εύσημα για αυτήν την ανακάλυψη θα πρέπει να λάβει το Motherboard, αφού εξέτασε έγγραφα που παρουσίασε η Apple στο δικαστήριο σχετικά με μία υπόθεση για προβλήματα στις οθόνες αφής.

  Η αποκάλυψη ήταν η εξής: Η Apple γνώριζε για όλα τα ελαττώματα από την αρχή.

  Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, οι δοκιμές της Apple αποκάλυψαν ότι το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus ήταν 3,3 φορές και 7,2 φορές πιο πιθανό να λυγίσουν από τον προκάτοχό τους, το iPhone 5S. Αυτά τα ελαττώματα οδήγησαν σε αυτό που πολλοί χαρακτήρισαν το "bendgate", όπου τόσο το iPhone 6 όσο και το iPhone 6 Plus μπορούσαν κυριολεκτικά να λυγίσουν από την πίεση που τους ασκούνταν αν κάποιος τα τοποθετούσε σε τσέπη παντελονιού.

  Δυστυχώς, μέχρι σήμερα η Apple είχε απορρίψει ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Υποστήριξε ότι οι περιπτώσεις στις οποίες τα iPhones είχαν λυγίσει ήταν "εξαιρετικά σπάνιες".

  Τώρα όμως έχουμε την πραγματική εικόνα. Τα έγγραφα του δικαστηρίου της Apple αποκαλύπτουν ότι έχοντας καταλάβει ότι το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus ήταν πιο εύκολο να λυγίσουν, η εταιρεία προσπάθησε να ενισχύσει κρυφά όλα τα μοντέλα που παράχθηκαν μετά τον Μάιο του 2016. Επίσης, χρησιμοποίησε ισχυρότερα πλαίσια αλουμινίου Series 7000 για το iPhone 6S και το iPhone 6S Plus, αλλά αρνήθηκε ότι αυτή της  κίνηση είχε να κάνει με το Bendgate.

  Και τώρα οι επιπτώσεις θα μπορούσαν να είναι σοβαρές.

  Δεδομένου ότι το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus αποτέλεσαν σημαντικές εμπορικές επιτυχίες, εκατομμύρια μοντέλων παραμένουν σε χρήση. Επιπλέον, η Apple συνεχίζει να πουλάει και τα δύο τηλέφωνα σήμερα (τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία τους).

  Η Apple έχει στη διάθεσή της, βέβαια, τα τέλεια ολοκαίνουργια iPhones που θα βγουν στην αγορά τον Σεπτέμβριο, τα οποία μάλιστα αναμένεται να είναι και πιο οικονομικά. Κάποιοι ίσως να μην είναι έτοιμοι να συγχωρήσουν την εταιρεία τόσο γρήγορα...

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  140,0 δισ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  96,4 δισ. $

  +0,0 εκ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  84,2 δισ. $

  +0,0 εκ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  67,5 δισ. $

  Carlos Slim Helu

  Carlos Slim Helu

  64,9 δισ. $

  +0,0 εκ. $