Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 17-Μαϊ-2018 16:50

  Bitcoin, Ethereum, Ripple και άλλα κρυπτονομίσματα θα λάβουν στήριξη από νέα funds

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Bitcoin, Ethereum, Ripple και άλλα κρυπτονομίσματα θα λάβουν στήριξη από νέα funds

  Του Panos Mourdoukoutas

  Τα Bitcoin, Ethereum, Ripple, και άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα αναμένεται να λάβουν ώθηση από την ίδρυση δύο νέων index funds, του IronChain Mix10 και του IronChain Mix10 Institutional.

  "Και τα δύο funds θα παρακολουθούν τον δείκτη MiX10, έναν σταθμισμένο δείκτη κεφαλαιαγοράς, ο οποίος θα ανιχνεύει τα 10 μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα", σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της IronChain Capital, η οποία αναμένεται να ιδρύσει δύο funds.

  Πρόκειται για μία πολύ θετική εξέλιξη για τα μεγάλα κρυπτονομίσματα. Για έναν προφανή λόγο: Θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση πολλαπλών φραγμών στις επενδύσεις μεγάλων κρυπτονομισμάτων.

  "Οι επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα είναι περίπλοκη υπόθεση για την πλειοψηφία των επενδυτών", εξηγεί ο Jonathan Benassaya, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της IronChain. "Τα κύρια εμπόδια στις επενδύσεις είναι η ρευστότητα, η διαφοροποίηση και οι χρεώσεις. Η λύση της IronChain εστιάζει σε αυτά τα θέματα, επιτρέποντας καθημερινή ρευστότητα σε όλους τους επενδυτές χωρίς κανένα lockup, με ετήσια χρέωση 1% (ό,τι πιο οικονομικό στην αγορά). Δεν υπάρχουν τέλη απόδοσης ή εξαγοράς. Με αυτό το προϊόν, οι επενδυτές μπορούν να επενδύσουν στην αγορά κρυπτογράφησης σε ένα προϊόν όσο το δυνατόν πιο κοντά στα κανονικά αμοιβαία κεφάλαια".

  Ο CEO της MEDIA Protocol, James Tabor συμφωνεί. "Αυτή η προσέγγιση θα καταστήσει τα κρυπτονομίσματα πιο προσιτά σε νέους επενδυτές και κάθε εισροή χρημάτων είναι θετικό σημάδι για την ευρύτερη αγορά".

  Η εισαγωγή των νέων funds έρχεται λίγους μήνες αφότου η Wall Street εισήγαγε τα Bitcoin Futures για να λύσει ένα άλλο πρόβλημα για το ψηφιακό νόμισμα: την αστάθεια της αγοράς, ανοίγοντας το δρόμο για το "νόμισμα του λαού" να αποκτήσει ευρεία αποδοχή από τους εμπόρους ως μέσο ανταλλαγής. Πρόκειται για μία ακόμη θετική εξέλιξη για το "νόμισμα του λαού".

  Σημειώνεται ότι το IronChain MiX10 και το IronChain δεν είναι καταχωρημένα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  139,0 δισ. $

  +727,2 εκ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  95,5 δισ. $

  +74,8 εκ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  81,3 δισ. $

  +225,0 εκ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  66,8 δισ. $

  -489,9 εκ. $

  Carlos Slim Helu

  Carlos Slim Helu

  62,7 δισ. $

  +476,2 εκ. $