Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Μαϊ-2018 13:25

  Βγαίνουν στην αγορά τα πρώτα futures του Ethereum

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Βγαίνουν στην αγορά τα πρώτα futures του Ethereum

  Του Michael del Castillo 

  Συμβόλαια μελλοντική εκπλήρωσης του Ethereum θα βγάλει σήμερα στην αγορά η πλατφόρμα για trading κρυπτονομισμάτων Crypto Facilities.

  Ειδικότερα, ακολουθώντας την πορεία των futures του bitcoin που εκδόθηκαν από τη βρετανική CryptoFacilities το 2015 και τα συμβόλαια της XRP το 2016, η εταιρεία που ρυθμίζεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση των futures του Ethereum σήμερα.

  Αλλά αυτή η πρώτη διαπραγμάτευση των futures του Ethereum πιθανώς θα επηρεάσει περισσότερα πράγματα πέρα από τη startup που στηρίζεται από τη Digital Currency Group, τη String Ventures και πολλές άλλες. Η Crypto Facilities παρείχε επίσης στήριξη στην CME Group, όταν ξεκίνησε τα δικά της futures του bitcoin πέρυσι.

  Δεδομένου ότι αρκετά ανταλλακτήρια, μεταξύ των οποίων και το Cboe, ασχολούνται με το trading των futures κρυπτονομισμάτων, τα futures του Ethereum αποδεικνύουν την ολοένα και πιο ώριμη κατάσταση των ψηφιακών assets, σύμφωνα με τον Timo Schlaefer, ιδρυτή και CEO της Crypto Facilities.

  "To Bitcoin έχει περάσει από μια διαδικασία ωρίμανσης ως χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο με μια αγορά futures τον περασμένο χρόνο", δήλωσε. "Και το Ethereum ακολουθεί μια παρόμοια πορεία φέτος".

  Η Akuna Capital με έδρα το Σικάγο θα παράσχει ρευστότητα για τα futures του Ethereum της Crypto Facilities και αναμένει να δει αυτό το τόσο αναγκαίο προϊόν να καλύπτει ένα κενό στην αγορά. 

  Ο Toby Allen, επικεφαλής των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Akuna Capital, εξήγησε τη σημασία του νέου επενδυτικού οχήματος με μια δήλωση: "Η προσθήκη ενός συμβολαίου μελλοντικής εκπλήρωσης επιτρέπει στους traders κρυπτονομισμάτων να έχουν τόσο long όσο και short θέσεις στο ethereum και αποτελεί ένα άλλο γιγάντιο άλμα μπροστά για τα κρυπτονομίσματα".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100 κορυφαία μυαλά
  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  145,4 δισ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  95,9 δισ. $

  +0,0 εκ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  86,3 δισ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  71,1 δισ. $

  Amancio Ortega

  Amancio Ortega

  62,0 δισ. $