Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Απρ-2018 16:26

  Τι σημαίνει η ανάκαμψη των τιμών για τα Bitcoin, Ethereum, Ripple και Monero

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Τι σημαίνει η ανάκαμψη των τιμών για τα Bitcoin, Ethereum, Ripple και Monero

  Του Panos Mourdoukoutas

  Αγνοώντας μια σειρά από αρνητικές ειδήσεις, σημαντικά κρυπτονομίσματα όπως τα Bitcoin, Ethereum, Ripple και Monero συνέχισαν να ενισχύονται πρόσφατα. Το Bitcoin ενισχύεται κατά 2,05% τις τελευταίες 24 ώρες και κατά 17,53% τις τελευταίες επτά ημέρες, ενώ το Ethereum σημειώνει άνοδο 1,95% και 21,74% κατά τις ίδιες περιόδους, ενώ τα Ripple και Monero σημείωσαν ακόμη υψηλότερα κέρδη.

   

  Κρυπτονόμισμα Αύξηση % στις 24 ώρες Αύξηση % στις 7 μέρες
  Bitcoin 2,05 17,53
  Ethereum 1,95 21,74
  Ripple 5,47 37,56
  Monero 14,45 35,84

   

  Το ράλι των κρυπτονομισμάτων έρχεται καθώς οι αγορές "αποτινάσσουν” πλήθος αρνητικών ειδήσεων, που αφορούν διάφορα ζητήματα, από τις ρυθμιστικές αρχές μέχρι τις διογκωμένες πωλήσεις Bitcoin από μεγάλους επενδυτές.

  Μήπως αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν σελίδα τα κρυπτονομίσματα;

  Ο Todd Rowan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Rewardstoken.io, αυτό πιστεύει. "Το Bitcoin είναι το σημαντικό κρυπτονόμισμα", δήλωσε ο Rowan. Φαίνεται ότι έχει παραμείνει ελκυστικό μετά τα sell off της αγοράς. Αυτό είναι καλό για όλους. Το Ethereum βρίσκει ισχυρή στήριξη μαζί με το Ripple και άλλα νομίσματα. Την επόμενη εβδομάδα θα φανεί αν αλλάζουν σελίδα τα κρυπτονομίσματα. Θα μπορούσαμε να οδεύουμε προς έναν ακόμη γύρο ανόδου".

  Ο Michael Collins, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της GN Compass, είναι "ταύρος” για τα Bitcoin και Cardano. "Υπάρχουν τώρα ισχυρές ενδείξεις ότι κατευθυνόμαστε προς μία bullish περίοδο", σημειώνει. "Η τιμή του Bitcoin θα συνεχίσει να ενισχύεται και πιθανότατα θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο των 15.000 δολ. φέτος. Κι άλλα νομίσματα ακολουθούν από κοντά, ενώ το Cardano έχει την πιο εντυπωσιακή πορεία μέχρι στιγμής”.

  Και ο Roman Guelfi-Gibbs, CEO της Pinnacle Brilliance Systems Inc. πιστεύει ότι οι επενδυτές έχουν λίγο χρόνο για να επιβιβαστούν στο "τρένο” των κρυπτονομισμάτων. "Οι επενδυτές έχουν κάποιο χρόνο να αποφασίσουν τι θα κάνουν πριν το τρένο εγκαταλείψει το σταθμό, αλλά θα πρέπει να αποφασίσουν σύντομα," λέει. Ο Guelfi-Gibbs βλέπει το Bitcoin να φτάνει στα 10.000 δολ., αφού περάσει το όριο των 8.500 δολ.

  Τι γίνεται με το Ethereum; "Το Ethereum βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης τις τελευταίες δύο εβδομάδες και κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των $500", σημειώνει ο Guelfi-Gibbs. "Ενώ το Bitcoin έχει υποστεί κάποια σκαμπανεβάσματα, το Ethereum κινείται σταθερά ανοδικά. Αναμένω ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί”.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  128,6 δισ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  94,1 δισ. $

  -7,0 εκ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  80,9 δισ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  67,6 δισ. $

  +554,4 εκ. $

  Amancio Ortega

  Amancio Ortega

  60,4 δισ. $