Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 14-Απρ-2018 16:01

  Σημάδια ραγδαίας ανάκαμψης των Bitcoin, Ethereum, Ripple

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Σημάδια ραγδαίας ανάκαμψης των Bitcoin, Ethereum, Ripple

  Του Panos Mourdoukoutas

  Μεγάλα κρυπτονομίσματα, όπως τα Bitcoin, Ethereum, Ripple και EOS έχουν πάρει τα πάνω τους. Τις τελευταίες επτά ημέρες, το Bitcoin βλέπει άνοδο 21,8%, το Ethereum 39,36%, το  Ripple 40,89% και το EOS 51,84%.

  Το ράλι στις τιμές των κρυπτονομισμάτων εξαπλώνεται μάλιστα σε όλη την αλυσίδα. Μόνο ένα από τα συνολικά εκατό είδε την τιμή του να πέφτει, ενώ τα υπόλοιπα 99 είδαν άνοδο.

  Ορισμένοι ειδικοί στα κρυπτονομίσματα δεν εξεπλάγησαν από το ανανεωμένο ενδιαφέρον για αυτά τα νομίσματα. Ο Matthew Spoke, διευθύνων σύμβουλος της AION και ιδρυτικό μέλος του Enterprise Ethereum Alliance είναι ένας από αυτούς. "Τα θεμελιώδη δεν έχουν αλλάξει", λέει ο Spoke. "Ένα μεγάλο μέρος της αξίας της αγοράς κρυπτονομισμάτων αντικατοπτρίζει τις πραγματικές καινοτομίες που συμβαίνουν στον κόσμο. Αν και κάποια στιγμή η εμπιστοσύνη των επενδυτών παραπαίει, θα συνεχιστεί η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της αγοράς. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το 2018".

  Ο Larry  Temlock, CFO και συνιδρυτής της Sun Exchange, σχολιάζει: "Τους τελευταίους μήνες, η μεταβλητότητα κάλυψε την αυξανόμενη μέση αξία των κορυφαίων νομισμάτων που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του 4ου τριμήνου", λέει ο Temlock. "Μετά όμως από κάποια φαινόμενα, όπως η υπόθεση της Cambridge Analytica και του Facebook, ώθησε την αναστροφή στην αγορά".

  Ο Shidan  Gouran, όμως, είναι μάλλον σκεπτικός για το πρόσφατο ράλι των κρυπτονομισμάτων, αποδίδοντάς το στο τέλος της φορολογικής περιόδου. 

  "Η πρόσφατη άνοδος στα κρυπτονομίσματα αποτελεί ένα προφανές σύμπτωμα της φορολογικής περιόδου. Οι άνθρωποι πληρώθηκαν στο τέλος Μαρτίου, πλήρωσαν τους λογαριασμούς τους και, όταν συνειδητοποίησαν ότι θα πρέπει να έχουν κάποιους πόρους για να πληρώσουν τους φόρους, αγόρασαν κρυπτονομίσματα. Αν χρειαστεί, θα πουλήσουν".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  134,7 δισ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  95,0 δισ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  84,5 δισ. $

  Amancio Ortega

  Amancio Ortega

  66,6 δισ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  66,6 δισ. $

  +0,0 εκ. $